Ako je to s preplácaním IVF robených v Čechách?
ahojte,
chcem otvorit tuto temu a zamerat sa na Vase skusenosti s vybavovanim preplatenia nakladov najma na IVF v Cechach. Ja som si o tom nieco zistovala, mam odpoved aj zo vseobecnej zdravotnej poistovne, ze treba najprv podat ziadost a oni potom zvazia...ale i tu na MK som citala baby, ktore najprv zakrok v cechach podstupili, zaplatili zan v CR a potom poslali potvrdenia o zaplateni do poistovni...niektore boli i uspesne a peniaze dostali.
ake mate vy skusenosti?
Ahojte baby, dnes sme boli v Reprogenesis a problem s preplatenim v Dovere by nemal byt. Kto ma zaujem, viac info v sprave. Drzim nam vsetkym palce!
Ahojte dievcata, riesila prosim niektora z vas potvrdenie z Univerzitnej nemocnice v Bratislave, ktore treba do ziadosti o schvalenie IVF poistvnou takym sposobom, ze ste to na daneho lekara iba zaslali postou a cakali na odpoved alebo ste mu pred tym volali a cele to skonzultovali. Neviem ako je najlepsie postupovat. Dakujem za kazdu radu.
@vivik22 ahoj ja som tam volala a volala som zo sestričkou ja som z Ružomberka tak som to posielala, ale mne to aj poslali na späť tak som sa do BA netrepala
dievcata, podarilo sa mi to nakoniec vyriesit. Volala som tam priamo na oddelenie a pani, s ktorou som telefonovala povedala, ze to mam poslat postou a oni mi to vypisane zaslu spat. Som rada, ze tam nemusim ist osobne 🙂 Este raz dakujem vsetkym za info, kotre ste mi dali.
@rannie555 ked som tam bola tak som si vsimla ze ordinacne hodiny maju tusim kratsie. Ja som tam bola okolo pol druhej a bola tam uz len sestricka a zobrala si tie papiere a povedala ze naspat mi ich poslu postou. Ale ked som tam volala prvy krat tak hovorili ze su tam do pol tretej. Alebo tam zavolaj a opytaj sa
Dakujem za odpoved, skusim tam skocit osobne.
Ahojte dievcata, ked ste posielali ziadost o udelenie súhlasu s liecbou do vszp, tak ste to odoslali priamo do BA na generalne riaditelstvo alebo na pobocku v mieste bydliska?
Ahojte, najlepsia sprava dnesneho dna: IVF v Reprogenesis schvalene!!!! A kedze je mrcha uz skoro tu, zajtra si frcim po injekcie a ideme do toho! Drzte palce. ;)
Ahojte v juni som bola v cr na ivf schvalili to do mesiaca v vszp a teraz cakam na peniaze. Mesiac mala dana pani cas a nebolo jej divne ze sa neozyvam ani nepisielam co chcela lebo co mi v cechach dali fakturi a tak som jej poslala no nepacoli sa jej tak chcela nove no poslala mail s mojomi udajmi niekomu inemu a chybalo jej to 29.7. piatok, posledny den v mediaci a o 14.45 a bola velmi prijemna. Vsetko som jej poslala 5.8 a doteraz nic cakam a som nervna pisat jej nemam odvahu zato ako sa ku mne spravala po telefone ako s nejakou spinou. Neviem na com son viem ze je tam lehota ake ved by sa mali vyjadrit. Viem ze vela nevratia ale budem mat zasa nieco na dalsi pokus. Schvalia liecbu a poyom peniaze nevracaju ved som si nevumyslela ze chcem ivf. Lebo prisyup yu na st a cechy sa lisi o 100%. Dakujem
@annavallova neboj preplatia ti to..nam to preplatili do dvoch mesiacov, len mi prisli peniaze na ucet a potom aj obalka domov. Tak este chvilku vydrz urcite co nevidiet pridu 🙂
@ssegra dakujem ja uz som s toho na nervy bala som sa ze nam to neschvalia a teraz to bude tri mesiace a nic no mozno tento rok to bude

@boba245 ano akurat to davam dokopy na schvalenie, dnes som sa bola informovat na antolskej, zajtra idem ku svojej gyn. Ja som myslela že budu robit problemy....lebo ja som nevedomo poslala len žiadost čo mi vyplnili v Brne a samozrejme že mi ju neschvalili, lebo tam bolo treba gynekologicke vyjadrenie mojej dr. a nejakeho revizneho...tak idem to odznovu ešte raz prichystat. My sme po 1IVF neuspešnom tu na SK, tak som zvedava aka bude z Unionu reakcia..., ked vam schvalili hned 1IVF do Brna hm...super , sama som zvedava