Hádka pred vkladom embrya
Zajtra mám vklad embryá a keďže nik nevie o tom,že podsrupujeme IVF išla som dnes zaniesť darčeky k mojim rodičom.Moja mama ma aj meniny aj narodky.bola som tam cca od 16 do 20 tej.Pan manžel sa so mnou normálne bavil keď som došla domov a potom zrazu si zmyslel že som došla domov neskoro,veď som povedala,že tak dlho nebudem.Chceli sme vklad poistiť ešte spermiami.A ja som za debilku...zas a opäť. Lebo sex okolo 20-21h je neprípustný to už je neskoro.Normalne sa mi sníva....Ak je tu nejaká žena čo má plné zuby mužov a radšej by chcela žiť so ženou píšte. Lebo ja už mužom nerozumiem.Nenormalne...namiesto podpory a dobrej nálady som zas za p...že radšej idem k rodičom ako riešim otehotnenie Ešte že som podstúpila celý cyklus ivf so všetkými injekciami a tabletkami a mladý panko je ešte oduty.Zacinam mať neskutočnú alergiu na chlapov.Ako fakt!
@twinflame Inak pred mojím manželom som mala jeden vážny vzťah otehotnela som aj potratila.kratko na to môj ex oplodnil inú ženu,ťa tiež potratila.Dokonca dvojičky.S mojim mužom som tiež otehotnela ale potratila...tak potom o čom to je
No tak vidis 😉
Proste neprijemne situacie a problemy budu vzdy do zivota cloveka prichadzat, aj do vztahu. Co je vsak podstatne, je mat doveru v partnera, oporu, utechu a moct s nim komunikovat o vsetkm.
Ono pred vkladom embrya by si mala byt v klude, pozitivne naladena. Psychika na prijatie embrya tiez vela robi. Tak si daj cokoladu, hlavu do kludu a drzim palce. A zrejme, ked ides na vklad 5 dnoveho embrya, uz by ste sinto sexom aj tak nestihli poistit. Ved uz si par dni po ovulacii.
Neviem, ale ked mas toto s muzom doma, tak ten v klas si dobre rozmysli. Radsej by som si nechala vlozit nejaky lepsi material, ved s tymto mat dieta bude ciste peklo. Ze sex o 21:00 je neskoro, akoze ked budete mat nahodou dieta tak kedy vide sex? O 15:00? Mozno o 23:00 rychlovka na pracke, ked konecne dieta zaspi. Boze moj 🙏🏻
@deti95060810 ale keď už teraz pred deťmi nie je....tak je to.smutne...
Never tym co ti vravia ze dieta neprichadza lebo je v tom nejaky dovod. To ti len vytvori pocit viny. Ze si to ty (alebo vy dvaja) co robite nieco zle. A ked zacnes takto uvazovat tak skoncis v depresii. V tehotenstve nie je ziadna karma ani logika. Je to uplna nahoda.
Mozno ma tvoj muz stresy koli tomuto IVF, lebo vie ze problem su jeho spermie... muzi to velmi zle znasaju ked su ich chlapci neschopni.
To sexovanie vcera by bolo aj tak uplne k nicomu, aj keby mal super priebojnikov. Uz si niekolko dni po ovulacii. Vajicko ak si nejake mala je uz rozlozene. Sexovat treba 1-3 dni pred ovulaciou.

@janewithane Už je ako med...