IVF Apríl 2019
Ahojte ktoré z vás idú v Apríli na IVF? 🙂
@avy a najskôr musia schváliť žiadosť a až potom stimulovať?
@simulienka22 áno 19.3 sme boli prvý krát...nalsedovali odbery krvi, stery, spg..o 2 týždne boli výsledky podali sme žiadosť tá bola schválená na druhý deň ale odpoveď za 5 prac dní. V pondelok idem do centra pre protokol a asi od stredy začínam..v pondelok sa vlastne dozviem všetko
@martina333 ahoj ja som si dnes volala a mame 9 jednotiek a 2 dvojky 🙂
@avy no nám dr povedal že o týždeň budú výsledky a zas slečna na recepcii že o dva týždne nám budú volat, tak teraz už neviem. 🤷🏼♀️
@avy a ešte otázočka, v akom si centre?
Ahojte, ma niekto v ponuke FSH? Menopur, gonal, puregon alebo ine stimulacne injekcie prosim?
@simulienka22 repromedica a ty?!
@simulienka22 my sme mali komplet výsledky až o tie dva týždne.. presne...
@avy aha, my sme Iscare martin
Ahojte ja som dnes 9 po Et a test biely som hotová 😐 moje druhé ivf a zase sklamanie
@daniela2022 a nemôže byť ešte zavčasu na test? 😉
@nika849 myslíš? Dievčatá niektoré co som väčšina čítala pri balstocyste mali od 6 dňa cca alebo 8 aspoň ducha. chce sa mi plakať ale nebudem. Mrzí ma to ale strašne a od včera mam bolesti keby som nemala tabletky myslím ze sa zo mňa vyleje sud
@daniela2022 mňa toto ešte len čaká čiže neviem kedy sa robí test a kedy už môže čosi ukázať ale ja by som sa nevzdával do poslednej chvíľky by som dúfala že to vyšlo 😉
Babenky čo všetko prepláca pousťovňa pri ivf?
Ahojte ma niekto meriofert na predaj?
Ahojte žienky 😊 tak mne sa to už tiež blíži a vo štvrtok idem na odber vajíčok. Všetkým držím silno palce 👊 🙏 🙏
Ahoj som druhy den po prvom ivf je tu niekto taky? Mozes sa spytat ake ste mali priznaky a ci ste ich vobec mali?

... ahojky baby...tak aj mna to čaká..tento týždeň začnem stimulovať... 😊