IVF Apríl 2019
Ahojte ktoré z vás idú v Apríli na IVF? 🙂
Ahojte zienky,tak sa pridavam ku Vam aj ja.Stimulujem na 3.IVF,chodfila som dom MT helios,teraz do BB crm....ale je to pobocka heliosu.Bude to moj 9.transfer,verim ze uz uspesny a Stellka bude mat surodenca.Ona sa nam podarila na prvy sup v MT.Je tu niekto kto chodi do BB?Mna uz vo stvrtok caka odber,dufam ze vsetko bude v poriadku.
@martina333 držím palce nech ti to teraz už vinde ☺️
Ahojte akurát idem z centra a v stredu mam konečne odber 🙂 ale mam z toho zmiešané pocity aj sa teším ale aj sa bojím :-/ 🙂
@nika849 urcite bude dobre trevba verit ) drzim palce
@nika849 to dáš 👍 ja som inak mala dlhý protokol a do odberu pichla 51 injekcii! Oocytov som mala 36 a nanešťastie aj ohss, ale zvládla som to nejak .. rozbehol sa až po odbere 🤔 a veľmi mi pomohli bielkoviny, veľa bielkovín. Každý deň minimálne 1 nápoj rajo alebo mullermilch, čo majú zvysene bielkoviny (cca 30g) . A odber bude v pohode ,uvidíš. Chvíľu si pospiš a bude po všetkom 🙂
Ahojte tak dnes som dopadla tak ze KET sa odkladá na ďalší mesiac keďže moja ovulka už prebehla a tak sa doktorka rozhodla ze to radšej odložíme o mesiac.....
@lilkim1 tak snáď ten ďalší mesiac bude pre teba ten pravý ;)
Baby ahojte, my sa dnes chystáme na prvú konzuláciu. Vôbec neviem čo očakávať, zároveň sa veľmi teším ale aj bojím. 🙏🏼🙏🏼
@simulienka22 neboj sa. nie je to nic strasne... opytaju sa na vas stav zdravotany, na vysetrenia, ci nejake mate, nemate za sebou, kolko sa snazite, tebe asi vezmu krv, alebo ta objednaju, muzovi spg a podla vysledkov sa uvidi co dalej..je to uplne v pohode, neboj nic.....do ktoreho centra chodis?
Ahojte dievčatá ako pokračujete?
@predvedrev Iscare v Martine.
už mame po prvej konzultácii. Som nadšená ochotou a ich prístupom. Obom nám spravili vyšetrenia a povedali, že budú cca o týždeň/dva volat aké budú výsledky a na základe toho sa určí liečba. Ale asi pravdepodobne ivf, keďže mám pcos a menštruáciu som nemala 7mesiacov.
Lenže mne teraz pride strašne dlhá doba teraz zas čakať na výsledky a potom zas čakať kedy nás zase objednajú. 😞
@daniela2022 ahoj mňa čaká zajtra odber vajíčok 🙂
@nika849 budem držať prsty nech je ich co najviac plných a vhodných. Pfuj pfuj velas šťastia 🍀💞
@simulienka22 neboj sa to ubehne ako voda a ked tam prides uz ti mozu nasait lieky od ms, alebo aj pred ms.. ja som tiez dlho cakala a potom to islo raz dva...som prisla a uz som aj odchadzala s tromi receptami o 600 e lahsia :D
@predvedrev nooo také mi nič zatiaľ nespomínal že by mi ms chcel nejako vyvolať, skôr iba či metódu ivf alebo insemináciu🤔
Dúfam že nič take lebo ďalšie vyckávačky😄
To jw prijemne vyhadzovanie sa z penazi😂
@simulienka22 a nic ti ani neodporucil na pravidelnost ms? ja som tiez ms nemavala, a potom som dostala antitku tam som mala ako hodinky...ked som ju vysadila nasadil mi inofolic a ten mi pomohol..nemala som sice 28 dnove cykly ale tak 30-35 vzdy kazdy mesiac, co bolo super, lebo som nemusela chodit na vyvolavacky ako na klavir :D viem ze sa duphaston predpisuje na cyklus aj ja ho teraz beriem ,aby som mohla ist na KET, aby som mala ms.....aj ja mam PCOS a najprv mi odporucili IUI - oni ti ovulku nastimuluju...len u nas sa muzovi hrozne zhorsil spg, tak sme museli IVF...ale keby ze je v pohode, ideme na IUI urcite.... vyskusaj to, kym sa vrhnes do IVF a kym mate sanu na uspech takto ;)
@daniela2022 ahoj tak mne odobrali 17 vajíčok ale z toho bolo len 5 na jednotku potom nejaké dvojky a ostatné na prd :-/ nezrelé všetko ma boli a celú cestu domov mi bolo na vracanie :-/
@nika849 neboj dobre bude aj keby si len pár mala je to super. A hlavne ľahnúť aj keď sa ťažko leží, pi vodu na silu aj nejaké bielkoviny skus aspoň jogurt a ja som si dala tabletku od bolesti. Mne bolo na zvracanie dva dni takže neboj hlavne pi vodu teraz aby si chodila veľa na WC ✊🍀
@nika849 ahoj.ako si dopadla?ja mam odber zajtra
@martina333 ahoj celkom to uslo len som ubolena a zajtra o 8 si tam mam volať ze ako sa to vyvyja 🙂 tak ti držím palce a daj vedieť ako si dopadla 😉
@nika849 ahoj tak ako sa ti vyvijaju?Ja som bola dnes na odber.....20 vajok,tak sa tesim ...uvidim co mi povedia zajtra.Moj chlap sa smial,ze to az tolko?...no ide Velka noc...
@martina333 tiež pekný počet 🙂 ja som mala 17 ale nie všetky boli dobre 🙂 ale zatiaľ máme 6 oplodnenych cez ICSI a 5 klasický 🙂 tak som rada 🙂 a ty máš teraz aký postup? Pôjdu ti robiť vklad ci mrazit? Daj potom vedieť koľko sa vám podarilo oplodnit
@nika849 Ahoj, tak rano som si volala, 20 odobrali - 16 oplodnili a 13 sa vyvíja dalej. V utorok by som mala ísť na vklad. Zatial sa mi osvedčil vždy ET, tak verím že aj toto sa podarí a budem tehu :D a ty ako?

@daniela2022 hej mam stimuláciu v pondelok som mala mat odber ale bude až v stredu mi dneska povedali... A zatiaľ mam okolo 30 folikulov.. Tak som sama zvedavá co bude a kedy budeš mat vklad?