IVF máj/jún 2021
Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.
Ahojte, tento mesiac začínam so stimulkou, máme soft protokol. Mám dosť strach z tých hormónov dá sa to vydržať ?
@mmt11 no mna dnes boli brucho nejako .....ako keby som mala dostat kramy :D ale inak v pohode
@lussy2002 tiez som sa bala a bolo to v pohode...a hlavne rychlo to zbehlo 🙂 drzim palce 🙂
Ďakujem vám, teraz som 7 dni brala noretistenol 3x1 tabletku a kam som chodila tam som plakala 🤣 tak dúfam že stimulácia bude lepšie a dobojujeme to 🙏
@lussy2002 ja som počas prvej stimulky plakala aj pri umývaní riadu… cítila som sa akoby som namiesto hormónov mala brat antidepresíva 😂 obdivujem môjho muža že má take pevne nervy so mnou a so stavmi počas stimulácie. Mna čaká druha, začínam tiež s norethisteronom a potom sup ho na krátky protokol. Pevne verím, že všetky do dotiahneme do krasneho konca
Ja som sa tak cítila po tom noretistenole, ale teda bol pre mňa aj šok že v marci som mala mimomaternicové a aj cystu na vajecniku takže psychika bola riadne otrasená, že z úplne zdravej ženy som sa stala kvázi neplodnou takže som dosť plakala aj pre to ale chvála Bohu za ifv a že nám vedia pomôcť 🙏😊
Ahojte ja som dnes mala prvú kontrolu a našiel 3 oocyty veľmi sim spokojná lebo pri ivf som mala tiež len 3 a teraz mám ivf soft už len veriť že tam budú aj vajíčka
Ahojte dievčatá prosím Vás v piatok mám sono a odber krvi veľmi sa bojím sa že či sa uhniezdilo oplodnené vajíčko začínam byt taká nesvoja keď viem že sa blíži krv a sono. A prosím Vás je niečo vidieť na sono 13dni po Ivf.
Ďakujem za skorú odpovede
@ivusinecka026 ako si dopadla??
@jjjjjjanuska Dobrý večer dopadla som výborne oplodnené vajíčko sa uhniezdilo ďalšiu kontrolu mám 6.7.
@ivusinecka026 super gratulujem ☺️
@jjjjjjanuska Ďakujeme len teraz hlavne aby sme sa udržali úspešne až do finále
Ja som mala včera odber, iba jedno vajíčko, dnes som volala, nepodarilo sa 😟 o dva mes. skúsime ešte raz...ale velmi tomu neverím, že to dopadne inak 😪
@ivusinecka026 drzim palce 😊
@jjjjjjanuska aj ja Vám držím palceky
Ahojte, dnes sme absolvovali naše prvé KET, zatiaľ nič necítim, ako ste boli vy na tom? a je tu niekto, kto tiež dnes mal KET?ďakujem❤

@andrea_r016 a cítim sa dobre, tak normálka :D a ty