icon

IVF máj/jún 2021

andrea_r016
11. máj 2021

Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.

lusitka15
12. jún 2021

@macik9 historicky prvu som si dala pichnut sestrickou a potom to uz slo 😊

ivusinecka026
12. jún 2021

Dobrý deň
Bola som dnes na vklade teraz ležím v posteli mám mat klubový režim a dúfajme že sa uchytí embriologicka povedala že bolo krásne to embrio

mmt11
12. jún 2021

@ivusinecka026 aj ja som bola dnes na vklade... mne povedali že mám síce oddychovat, ale take že navarit, upratať.. klasika veci môžem ale nie nejako extra veľa...

macik9
12. jún 2021

@ajinka23 a tiež prvýkrát? 🙂 aký máš protokol? Ja krátky...dnes si mám pichnúť Decapeptyl a od zajtra k tomu pridať Bemfolu 300UI...

macik9
12. jún 2021

@mmt11 tiež som tak chcela, ale príde až v pondelok, tá prvá je asi najťažia, lebo neviem aké to je,pichnut sama sebe injekciu 🙂 zajtra to už dúfam bude ľahšie,ked uz budem vediet aký to je pocit 😀

mmt11
12. jún 2021

@macik9 Jasné do dáš, držím palce :D

ajinka23
12. jún 2021

@macik9 ja už 3 IVF len teraz prvý krát soft skúšam lebo aj pri plnej palbe hormónov som mala max 3 vajka. Tak chcem skúsiť toto, keď nebude fungovať stopneme a pôjdem do klasiky. Teraz mam len clostilbegit a potom budem pichať meriofert 75 a cetrotide

macik9
12. jún 2021

@ajinka23 Aha, no ja ich tiež nebudem mať viac, mám nízky AMH 😔

macik9
12. jún 2021

@mmt11 ďakujem 🤗 no, prvá za mnou, nepríjemné je to trošku, a od zajtra dve 😬

ajinka23
13. jún 2021

@macik9 naposledy som mala amh 0,68 ale po ivf určite kleslo a nie som ani najmladšia 😔

macik9
13. jún 2021

@ajinka23 ja ho mám ešte nižšie, iba 0,47 😔 a budem mať 39r.,dieťatko ešte žiadne 😔

ajinka23
13. jún 2021

@macik9 aj ja budem mat 39 a dieťa žiadne 😔

macik9
13. jún 2021

@ajinka23 a partner všetko ok? kam chodíte? my Helios v BB... tie tri vajká, čo ste mali neboli dobré?

ajinka23
13. jún 2021

@macik9 partner ma zlý spermiogram a embria boli údajne dobré len vždy biochemické mala som aj zvýšenú imunologiu a mam aj endometriozu. Všetko poliečené a aj tak KET nevyšiel. Chodíme do Gyncare v Nitre pred tým BA gyn fiv tam to bolo onicom

macik9
13. jún 2021

@ajinka23 😔 držím palce, nech vám to tentokrát vyjde 🤞nádej je vždy 🍀🍀

danielalea
Autor odpoveď zmazal
danielalea
13. jún 2021

Ahojte,zostal mi nepouzity Gonal 900,uskladnený v chladničke,predám za cenu doplatku cez poisťovňu

zivana
14. jún 2021

Ja už som cela nešťastná … ms nie a nie prísť. Už som skúšala teplý kúpeľ, červene víno, čučoriedky, alchemilkovy čaj a stále nič. Nechápem. Vždy mám už ms na 26 max 28 deň a teraz nič… prsia má už tak bolia že ani spat poriadne neviem, vždy sa budím. Čakám ako na spasenie aby som konečne mohla začať tu stimulku … 😢

etela_bucanska1
14. jún 2021

@zivana ja zazivam presne to iste, akurat ze ja som minuly tyzden v pondelok bola aj na vyvolavacku a stale nic. 😢

zivana
14. jún 2021

@etela_bucanska1 vážne? Ani po vyvolavacke? A ja sa tu sťažujem. Už neviem či až tak veľmi som bola prehormonovana v minulej stimulke alebo čo sa deje. Ide má šľak trafiť. A to som si myslela že má bude triafať len z čakania na výsledok nieže od úplného začiatku 😱

karolli111
14. jún 2021

@zivana ahojte dievcata, no a mne po tej injekcii co zastavili vtedy to spinenie tiez nechce normalne prist 😱 krv bola sak negativna, lieky odvtedy neberem ziadne a uz ma tiez zacinaju prsia boliet. Je to riadna haluz. Ja ze sa mi spustia ako babam co pisali ze sa im pekne spustili. Tak Vam drzim palce nech sa nam to cim skor dostavia 😁🙏🤞

andrea_r016
autor
14. jún 2021

Tak žienky som po vklade 1 embrya a teraz bude neskutocne dlhe cakanie 10 dni :D hadam to dame :D

mmt11
14. jún 2021

@andrea_r016 zachvíľku to ubehne, ja som mala vklad v sobotu, dám potom vedieť

mmt11
14. jún 2021

@andrea_r016 ak mi to nevyjde na prvý krat, tak potom určite, neberiem to nejako tragicky... ale tak nehovorím že by som sa netešila hneď na prvý krat :D

andrea_r016
autor
14. jún 2021

@mmt11 drzim palceky ...ja si inu moznost nepripustam...kedy ides testovat? Ako sa citis?

zivana
14. jún 2021

@etela_bucanska1 na vyvolávačku si išla kedy? Po koľkých dňoch meškania? A ku svojej gynde alebo do CAR?

etela_bucanska1
14. jún 2021

@zivana v protokole som mala pisane ze 7.6. na vyvolavacku. Bol to 43. den cyklu. Kedze sme predpokladali s doktorom ze zas budem mat velke meskanie menstruacie. A narocky mi to tak dal aj preto lebo teraz maju v nitre nejaku haluz s embryologmi. V CAR sme sa dohodli ze mozem ist aj k svojmu gynekologovi lebo to mam blizsie.

zivana
14. jún 2021

@etela_bucanska1 tak ja keď do zajtra nepríde, zavolám že ako ďalej. Začínam mat hrozne bolesti ako keď som mala cystu, aj teplota mi vyskočila.

etela_bucanska1
14. jún 2021

@zivana jj volaj, budes mudrejsia. Nech ta pozru alebo co.

mmt11
14. jún 2021

@andrea_r016 testovať budem budúci pondelok asi... ty kedy planujes 🙂