IVF máj/jún 2021
Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.
v jednych inekciach je pisane sucha posva tak to moze vyvolavat take pocity ci?
@andrea_r016 Ahoj, ja az teraz citam tvoju otazku. Prepac. tiez chodim do ZA, a teraz zacinam prvykrat so stimulaciou, moje prve IVF. 5 dni si mam pichat Rekovelle do pondelka a v pondelok kontrola sona, tak uvidime co ako. Drzim palce 🙏
Ahojte, dnes došla ms, takze v pondelok na krv a o dva týždne OPU. Juj ako sa teším.
Ahoj ja idem 27.5. Na prvý vklad
Ahojte, tak ja po kontrole krvi som momentálne 5DC a stále picham len jednu injekciu. Už stresujem, lebo 4.6. Nastupuje muž na liečenie mimo SR. Vo štvrtok idem znova na krv, tak hádam mi povedia viac a budem múdrejšia.
@zivana ahoj ja som bola dnes na kontrole tiez si stale picham dnes uz 7den,mam pokracovat do piatku a zas kontrola a krv. Zatial vsetko oka aj hormonalne tak uvidime. Vajicka rastu 1 ma uz 19 m, ostatne mensie. Som zvedava co povedia v piatok. Musime byt trpezlive 🙂
@karolli111 ja zajtra budem vedieť že čo a ako ďalej bude. Ale cítim už vaječníky tak pevne verím že aj mne už všetko rastie ako má. Krásny folikul máš, už len nech sú čo najlepšej kvality všetky čo dorastu.
Trpezlivosť? Tak to máš pravdu ... pri tomto všetkom sa možno aj naučím byt trpezlivá:
Ahojte, tak ja tiež idem zajtra na kontrolu. V pondelok som mala največší 13. Tak som zvedavá ako to bude teraz. Myslela som, že už piatok budem mať odber ale vraj možno až v nedeľu. Už nech to je tu 🙂
@zivana och ďakujem ☺️ veď mi si tu všetky navzájom najviac fandíme 🙂 V mojom okolí ani nikto nevie čo sa deje tak toto mám ako taký ventil na vypustenie myšlienok, výkrik do tmy aby som sa o tom mohla s niekym porozprávať 🙂
A vy máte koľkých cyklus IVF? Ja som v prvom tak preto som taká nedočkavá a už chcem vedieť čo a ako 😃
@alex4220 joj to ani v mojom okoli nikto nevie. Bude to take prekvapko, len aby nam to pekne vsetkym vyslo. 🙂 A kolko mate rokov baby? Ja 30.
@zivana veru veru. Moje tiez prve. 🙂
@karolli111 ja budúci týždeň budem mat 34. Verím tomu že tentoraz nám to vyjde všetkým.
@zivana urcite ano 🤩
ahojte žienky, držím všetkým palce...dlhšie som sa neozvala lebo som mala veľa roboty ale..budúci týždeň idem do centra na konzultáciu s koordinátorkou čo mi všetko vysvetlí a tak bojím sa aj teším zároveň 🙂 trocha som zdeptaná z výsledkov reproimunologie ale ide sa ďalej ...naše prvé IVF musí vyjsť na šupu 🙂 iná možnosť nie je 🙂
@andrea_r016 presne viem ako sa cítiš. Aj ja som mala take zmiešané pocity pred stretnutím s koordinatorkou ... čo má čaká? Zvládnem to? Atd ... všetky to zvládneme dotiahnuť do zdraneho konca. Tak ako píšeš, iná možnosť nieje.
@andrea_r016 drzim palce...ja som bola z toho tiez v strese a manzel ani nehovorim. My sme mali v jeden den konzultaciu s lekarom a hned aj s koordinatorkou. musim povedat ze som bola milo prekvapena, vsetko nam pekne povysvetlovala a teraz som mala este neake dalsie otazky tak som znova volala :D urcite to bude vsetko ok a coskoro tu vsetky same pozitivne spravy zavesime ❤
@andrea_r016 ahojte tak 27.mame prvý vklad😊😊😊😊
Ahojte, tak ja mám v nedeľu odber. Bohužiaľ kvôli PCOS bude vklad až budúci mesiac. Ach. 😩 ale tak to už snáď vydržím ten mesiac keď už som tak dlho čakala 🙂 dúfam že aspoň bude dosť dobrých.
@kika09876543 držím palce nech všetko dobre dopadne... teraz len dobrú náladu a žiadne obavy ✊🏼
@alex4220 to uz vydrzis neboj. Ved bohvie ci mne prvy vklad tiez vide ked nie tak KET. Uvidime kolko ich bude, mam kratky soft protokol a tam je vajok malicko. Drzime ti palce mocc nech to cim skor ubehne.
@zivana ahoj ako kontrola? Ja som akurat prisla dom, mam 2 velke 23mm a 20mm,ostatne su mensie cca 15mm.tak vraveli ze v pondelok bude asi OPU. No som zvedava 🤔 citis sa ok? Nic neboli?

@zuzkadrobec ahoj, ja mám dlhy protokol a okrem naduvania a nafúknutého brucha nemám nič iné. Aké lieky berieš? Nieje niečo take v nežiaducich účinkoch?