IVF máj/jún 2021
Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.
@karolli111 držím palce nech sa uchytia a nech ste všetci v poriadku. 🤞
@andrea_r016 tak každé tri dni ma volali na krv a sono. Môže byt že aj každé dva dni tam budeš. Záleží od odozvy na stimuláciu.
@karolli111 jeej no super 🙂 ....a taká sprostá otázka kolko bunkové inak dávajú? :D ked hovoríš že ste dali 6 bunkové .....no ved práve ja neviem čo sa tam deje ale už som ozaj nasratá na nich :D ...
@andrea_r016 držím palce 🙂
prosím ťa a na pcr si išla až ked začala ms ? či ešte pred?
@tamara456 na druhy den po ms....dostala som vcera rano a dnes pcr test.....ale keby di dostala vecer tak na druhy den by si musela rano
@tamara456 dakujem pekne vsetkym. No ja neviem. Ono na 3den ma tak od 6-8 buniek co som citala. Tak to nvm uplne ako to je. A ze musia byt aj kvalitne tak dufam ze boli 🙂
@zivana dakujem pekne, v to dufam 🥴
@andrea_r016 ahaa a ked by som dostala večer tak pichám injekcie až od dalšieho dňa však? ....toto je hotová veda vedieť že čo kedy ako robiť :D :D ....
@karolli111 tak snád boli ked ich vložili 🙂 a teraz kedy dalšia kontrola? či až na ten 14ty deň?
@tamara456 ahoj,ja mam doveru a chcela by som zacat buduci mesiac takisto IvF. Prosim ta isli ste najprv do centra dohodnut detaily a centrum poslalo ziadost alebo vy ste nejak sami posielali a este pred navstevou car?
Do car chodime, mali sme uz dve IUi len teraz kvoli laparke a vyberu vajcovodom mam pauzu.dakujem
@tamara456 Ano povedali bud na 10ty len krv alebo na 14ty krv+sono. Tak som dala na 14ty az.
@andrea_r016 ahoj ja som mala včera prvý vklad tak uvidíme
@kika09876543 ahoj a kolko si si dala vlozit? Mala si aj PK? Drzim palce 🙏
@luciadujkova ..ahoj...no my sme sa dohodli, že po treťom iui ideme do ivf takže ked nám to nevyšlo a volali mi výsledky iui tak sme sa hned aj dohodli na termíne konzultácie...tam sme hned mali pohovor aj s koordinátorkou a robili mužovi ešte aj ten antioxidačný test takže sme hned aj asi s embryologičkou hovorili.....no a s koordinátorkou sme hned v ten deň spísali žiadosť respektíve sme to len vyplnili to bolo len pár otázok v podstate ...posielali to oni.....a odvtedy čakám ...pozerala som v elektronickej karte mojej a je tam dátum o týždeň neskor vložené ako neschálené a tak neviem či to neskoro posielali z car alebo čo sa stalo a až tento týždeň to tam nahodili ako evidované....a pritom nad tým je napísané že elektronické žiadosti schvalujú do 5 pracovných dni ( to som si až dnes všimla :D ) ...tak uvidím či sa mi pondelok ozvú alebo tam budem volať že čo sa deje ....
@tamara456 nie ...na druhy den pcr a o dalsi den az pichas....aspon u mna to je tak ze stvrtok ms ..v piatok dnes pcr test a od zajtra picham....
@kika09876543 drzim palce 🙂 ako sa citis po vklade?...kolko si mala vajicok a kolko bolo oplodnenych? Isla si hned na vklad po stimulke?
@karolli111 iba jedno
@andrea_r016 vajíčok som mala 16 to mi pol na pol dali samooplodnit a polovicu napichali z toho sa uchytilo jednotkovych 9 tak som si ich dala zamrazit, vklad som mala odložení kvôli operácii tak až o mesiac som išla 😊😊😊ako sa cítim dobre len som nedockava už na výsledok 😊😊😊😊 neviem ako zistím ze je všetko na dobrej ceste ☹️.
@andrea_r016 ahaaa 🙂 ja som myslela že hned od prvého dňa sa pichá ... tak dakujem 🙂
@kika09876543 ahocek, prosim ta kolko tyzdnov po operacii planujes ist na vlak? To sa robi niekedy ku koncu cyklu? Ja som po laparke oddtraneni vajcovodov 3 dni tak zvazujem,ze pockam na 1 normalny cyklus a ideme na IVF🙂
@tamara456 ahojcek, aj my sme mali mat 3tie IUi ale po nastimulovani si dokina vsimla,ze.ˇ mam podozrenie na saktosalping a odmietla IUI. Tak som bola zbytocne ,,napichana,,. Musela som na laparku,ktoru mi pol roka odkladali kvoli corone. Som 3 dni od laparky, museli vybrat oba vajcovody lebo jeden bol nepriechodny a v druhom sa potvrdil saktosalping (ten by neskor mohol sposobovat potrat alebo mimomaternicove). Takze nam uz kedine IVF ostava skusit. Snazime sa skoro 3 roky ale aspon nevieme pricinu 🙂))
Drzim palceky, aby vsetko vyslo
@kika09876543 este otazocka, prosim ta do akeho centra chodis a kolko si platila za mrazenie vajicok? Aka je cena 1 zamr.vajicka? A cena za vklad pri jednom alebo dvoch vajok sa lisi?
Dakujem🙂
@luciadujkova to ma mrzí tak snád už ti to teraz všetko pôjde ok 🙂 ....dakujem 🙂
@luciadujkova mne tiež brali pravý vajcovod, na vklad som išla hneď ďalší ciklus ale pred tým som mala vyšetrenie a tak tiež záležalo na mne ci sa budem cítiť dobre, lebo ja som mala sylnu infeciiu v nemocnici som bola dva týždne
@luciadujkova chodím do ISCARE Martin, platila som za 9vajicok 670€ za mrazenie, prvý vklad máš zadarmo.
Ahojte zienky zostalo mi 5 ampulok s Menopurom a 2 Decapeptyl. Ak mate niektora zaujem poprosim spravu
@karolli111 Dobry večer prosím Vás ja si tiež picham rekovelle koľko injekcii ste si pichali do odberu ja si picham 10jednotiek
Ďakujem za skorú odpoved
@ivusinecka026 zdravim, ja som si pichala myslim 6 dni 8 jednotiek a potom 4 dni 10jednotiek. Drzim palce 🙏
@kika09876543 okrem toho si nic ine neplatila? Lieky napriklad po vklade? A odobratie vajicok hradila poistovna?ja chodim tiez do iscare ale v Ba🙂 nechceli ste si dat predlzenu kultuvaciu a zistit aj genetiku embria,ci je vsetko ok ?
@karolli111 ako si dopadla :D
@lusitka15 ahoj dakujem, este neviem 😁 som len 6ty den po. To je malicko. Tebe sa ako dari?

žienky, prosím ako často ste chodili na kontroly? Od soboty začínam pichať bemfolu a v stredu mám kontrolu (sono+krv) 🙂
@karolli111 držím ti palce 🙂 neboj všetko dopadne dobre 🙂