icon

IVF máj/jún 2021

andrea_r016
11. máj 2021

Ahojte žienky, ktoré idete na IVF tento mesiac alebo v júni? Ja idem budúci týždeň ku gynekologičke s výsledkami a musím sa s ňou dohodnúť ako ďalej v riešení IVF 🙂 Ku koncu mesiaca by som mala dostať ďalšiu MS, tak aby som nič nepremeškala 🙂 Aký ste mali Vy postup, keď ste sa rozhodli riešiť IVF? Chodím do GF Žilina.

lucka_lullu
10. jún 2021

@ivusinecka026 ahoj, no prelomový v tom, či všetky dobehnu svoj vývoj a budú vhodné na mrazenie a vklad.neboj, dobre to bude, musíš im veriť, sú to bojovníci, tak ich aj keď len na diaľku povzbudzuj ❤️😍
Ja som mala napríklad na mrazenie len jedno na 5.den vhodné a do 6.teho dňa to dobehlo aj druhé.
držím prsty v sobotu 😉

andrea_r016
autor
10. jún 2021

@ivusinecka026 držím palce...neboj všetko bude tak ako ma byt a bude dobre... ja som dnes tiež volala a mne z 8 vajíčok prežilo oplodnenie do rána 6 ks. Tak hádam všetky vydržia do soboty a v sobotu mi majú volať ako to vyzerá a potom v pondelok bude vklad.

leo2021
10. jún 2021

@lucka_lullu ahoj dakujem za odpoved ano mam potvrdeny 😞 bolesti som mala trosku prvy den po vklade a potom som uz v poho bez tabletky na bolest vydrzala len taka hrozna unava a zle ako na 🤢 a nvm ci z OHSS, narkozy alebo hormonov..teraz beriem duphaston a estrofem..priprava na sobotnajsi vklad ale teda nvm..dali mi papier a pisu tam ze dokonca je to lepsie vlozit hned ale teda ak mi ma byt este horsie ako teraz tak si radsej pockam..jest mi nechuti a stale pocit ze som plna..ale tak uvidim ako mi bude do sob 🙃

lucka_lullu
10. jún 2021

@leo2021 ak sa necítiš dobre, kontaktuj centrum. Držím prsty ❤️

karolli111
10. jún 2021

@lusitka15 v pohodke dakujem ti. Ja sa uz tesim na druhe ivf, nerozhadzujem sa z toho. Hned ppvedali ze vacsinou to prvykrat nevide, asi som sa tak nastavila 🙂 ako sa ti dari?
@andrea_r16 Ahoj. Tak ja som toho nazoru uz teraz ze urcite je lepsie vlozit blastocystu po PK. Aj vsade v car to odporucaju. Mne museli dat 3dnove lebo som mala len 3 a bali sa ci to vydrzia a neuspesne. Takze nabuduce budem tlacit na to az to nechaju na PK.
@kika09876543 neboj bude dobre uvidis. Ja nemyslim ze toto je z liekov este. Uz si dlho po ET tak to ona tiez nemoze vediet na 100pro. Drzim ti moc palce. Daj vediet ako si dopadla 🙏🙏🙏

lusitka15
10. jún 2021

@karolli111 no my cakame , zajtra uvidime ze co ukaze 3.den. A nam hned odporucili KET, tak dufam ze to bude ok. Ked citam ze skoro kazda z vas mala hned ET

kika09876543
10. jún 2021

@karolli111 teraz mi volali výsledky negatívne 😟😟😟😟som z toho zničená tak som tomu verila 😪😪😪

karolli111
10. jún 2021

@lusitka15 hej no ale vraj ten KET ze je lepsi a vacsinu sa ten podari ako ET. Uz neviem fakt kedy ako to je. Asi fakt je to len loteria. Musime mysliet pozitivne a nejak sa nastavit na to az nam to vsetkym vide 🙏🙂

karolli111
10. jún 2021

@kika09876543 😪 ochh to ma mrzi, som dufala ze aspon tebe to vide. Neboj sa, ja pevne tomu verim ze druhe nam vide. Uz vedia co ako, nastavia nam inu liecbu a podari sa. Teda aspon mne lebo ja nemam nic ani zmrazene tak pojdem odznova. Mas mrazacikov?

lusitka15
10. jún 2021

@karolli111 ja nad tym neako neuvazujem ci KET alebo ET, verim ze tam asi neaky dovod v mojom pripade bol :D su veci ktorym mozme len pomoct ale nie 100% oplyvnit :D

ivusinecka026
10. jún 2021

Dobrý deň
Prosím Vás kto Vám potvrdíl OHSS mne v centre na kontrolnom sone povedali že je všetko v poriadku
Ďakujem za skoré odpovede

ivusinecka026
10. jún 2021

@lucka_lullu dobry deň teraz som trosku bojazliva trosku sa bojím je to naše 2ivf iba s tým rozdielom že pri prvom ivf bola záverečná injekcia kríva a ako som si ju pichla sa zlomilaa a do odberu sa všetky vajíčka rozplynuli teraz sme boli dala som si ju pichnúť na pohotovosti bolo 19vajicok a len 7sa oplodnilo zatiaľ sú v poriadku dnes som volala len do soboty je ešte dosť dlho povedali ze vklad bude sobotu chceli by sme aspoň jedno aby sa nám podarilo som zúfalá s toho ale treba si veriť
Prajem Vám pekný

kika09876543
10. jún 2021

@karolli111 ja mam ešte 8

lucka_lullu
10. jún 2021

@ivusinecka026 ak nevadí, tykajme si 😉 inak s tou poslednou injekciou co sa dáva pred opu mam tiež jednu historku. Toľko nám prizvukovali, že je dôležité ju podať presne v tento deň a túto hodinu a ze deň pred opu sa už nepicha nič, že sme si tieto info s manželom spojili a injekciu pichli deň pred opu 🤷‍♀️🙈hanbila som sa ako pes. Lekár mi povedal, že opu urobia, ale ze nemáme čakať ze budu vajíčka. Nakoniec ich bolo 6,ale len tri boli dostatočne zrelé (kvôli zlému načasovaniu injekcie Ovitrelle)
Musíš veriť, ja keď som zistila, že to môže dopadnúť strašne zle, tak som sa bála a v duchu programovala svoje vajíčka aby sa pekne uvoľnili do folikularnej tekutiny. 😁Znie to šialene, ale predsa sa to treťom podarilo.
Ver svojim bublinkam, že to zvládnu a teš sa, ved o dva dni už budeš mať jednu v brušku ❤️😍

leo2021
10. jún 2021

@ivusinecka026 Ahoj🙂 mne potvrdili v CAR este pred OPU mi povedal Dr pretoze som sa pytala ze ako to rozpoznam a Dr ze vy uz mate ale mali by ste to v poho ustat 🤷🏻‍♀️ aj mi dali o tom papier s informaciami. Mas nejake priznaky aj napriek tomu ze potvrdili he vsetko je v poriadku? V CAR mi pov ze este vsetko skontroluju pred vkladom..🍀drzim palce

ajinka23
10. jún 2021

Ahojte vyzerá to, že zajtra budem mať 1DC a môžeme začať IVF teraz skusime IVF soft a verím na zazrak.

karolli111
10. jún 2021

@kika09876543 no vidis tak to ty mas super, ja prve ivf a nic zmrazene 🤷‍♀️ tak ideme uplne odznova 🤦‍♀️ ale nevadi, dufam ze daju lepsie lieky. Ty mozes ist hned o mesiac 🥰🙏

karolli111
10. jún 2021

@ajinka23 ahoj, jasne treba len verit, urcite to vide. Budem drzat palce 🤞🤞🤞🙏

ivusinecka026
11. jún 2021

@leo2021 boli má bruško a dole mám kŕče a zle sa mi otáča v noci je vhodne ísť v sobotu na vklad alebo radšej zavolať alebo je niečo čo by mi na to pomohlo doktor povedal že mám veľa piť a jesť viac bielkovín mäso jogurty syry
Ďakujem za skorú odpoved

andrea_r016
autor
11. jún 2021

@ivusinecka026 ja by som to radsej odlozila....tehotenstvom sa to moze este viac zhorsit 🙂 ano odporucaju jest vela bielkovin a vela pit aby sa rychlejsid odburali tie hormony ale za tak kratku dobu sa hned neodburaju....poradila by som sa v centre ze ci je naozaj vhodne ist v tomto stave na vklad alebo ist aj za svojim obvodnym gyn...a podla toho sa rozhodnut....drzim palce

zivana
11. jún 2021

Dievčatá asi som si sama silou myšlienky predĺžila cyklus, keďže môj muž musel ísť na liečenie na tri týždne. Teraz by som mala začať krátky protokol ale ms stále nikde 😂 škoda že takto neviem ovplyvniť viac veci. 🧐

karolli111
11. jún 2021

@zivana, veru keby to tak slo ovplyvnit vsetko tak ako si zmyslime 😁

leo2021
11. jún 2021

@ivusinecka026 presne toto iste mam aj ja s otacanim v noci 🙈😃 a presne ako pises vela pit a bielkoviny ja pijem proteinove shaky od allin to mi odporucili pretoze jest mi moc nejde aj ked snazim..
Mne pov ze v sob ked pridem ma skontroluju a uvidia ci vlozia alebo nie podla toho ako sa budem citit..krce nemam len nejako mi creva prestali fungovat a dnes si idem kupit gatorade alebo isolite zevraj pomaha aj magnesium na creva ze to moze byt kvoli progesteronu..skus sa snimi poradit 😊 budem rada ak napises co ti poradili 🍀✨

leo2021
11. jún 2021

@leo2021 travenie*

lusitka15
11. jún 2021

@ivusinecka026 ja som mala tiez po OPU takto v noci akoby mi brucho stvrdlo :( ale teraz som 3. den po (mala som v UT) a uz citim ulavu, este troska nafuknuta,ale 100 a 1. ja som prve dni do seba liala vodu a ked som sla wc tak ma to strasne tlacilo akoby som to tam mala vsetko opuchnute.Uvidis bude to dobre 😘

mmt11
11. jún 2021

@ivusinecka026 ahoj aj ja mám mat v sobotu vklad...v pondelok som mala odber vajíčok a poviem... ja som mala do včera obeda bolesti ale že dosť... brucho nafúknuté ako keby čo chvíľku idem rodiť a bolelo má aj podbrusko aj brucho... stale by som len ležala... ale včera nejako poobede mi to začalo odznievat a dnes som sa zobudila a normálne som už fit... som zvedavá čo mi zajtra povedia
Hádam sa ti uľaví už tiež... veľmi veľa som pila čistej vody

macik9
12. jún 2021

Ja som včera poobede dostala ms a dnes večer si pichnem moju prvú 💉 trošku sa toho bojím, radšej by som ju pichla partnerovi ako sama sebe 😁

ajinka23
12. jún 2021

Mali ste niektorá aj IVf soft?

ajinka23
12. jún 2021

@macik9 aj ja začínam od dnes stimulovať 🙂

mmt11
12. jún 2021

@macik9 povedz priateľovi nech ti pichá injekcie... mne ich pichal tiež priateľ, bolo mi zaťažko to samej robiť