IVF marec/apríl 2021
Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá stimuluje v marci/apríli na IVF?
@weja07 držím palce aj ja som mala prvý odložený lebo som mala ohss
@eua Ja začínam v polke apríla 🙂
@katrena1312 a uz si bola na ket? Držím palce 🙏
@weja07 ano bola som 30teho
@katrena1312 tak silno držím palce 💪🙏🍀
@weja07 ďakujem
@dzanka72 a ty si mala nabeh na ohss aj pred Opu?lebo pri takom pocte vajicok ako si mala, si myslim,ze doktori mali byt v strehu...vody pijem dost aj bielkoviny jem, ale stale to boli...ja som nejako s takou bolestou neratala, ani doktorka mi vobec nehovorila,ze po Opu budem mat bolesti...som si myslela,ze ako pojdem do prirody sa vyvetrat a ledva prejdem po byte....
@radunka38 ja si myslím ze áno pri mojom prvom ket to tiež tak bolo ze po týždni som mala dve čiarky ale čakala som co povie dr
@nene1133 určite by mali byť lekári v strehu ja som mala veľký počet vajíčok a po odbere som mala veľké bolesti hneď som išla do centra a povedali mi ze mam ohss ze sa musí transfer odložiť
@katrena1312 a podarilo sa? Ja som po druhom ket
@katrena1312 a ohss moze byt len pri velkom pocte vajicok? Ja som mala 8 vajicok,po odbere mam stale bolesti,volala som do Caru a ze to Ohss nebude,ze na to som mala malo vajiciek

Ahojte. Ja som mala včera odber, folikov bolo 30 ale boli prázdne, tak zrelých bolo len 6. Dnes sa oplodnili všetky 6 a modlíme sa aby prežili do vkladu. Čerstvý transfer mi nehrozí pretože mám nábeh na ohss tak pôjdeme na ket ak bude čo mrazit. Držte palce 💪🍀🙏