IVF marec/apríl 2021
Ahojte baby, je tu nejaká, ktorá stimuluje v marci/apríli na IVF?
@tinna1308 áno, hlavne nech to už dobre dopadne 🙏 no mam toho za sebou aj dosť.. 8 rokov už, 2 krát IUI, 7 krát plánovaný pohlavný styk s clostilbegytom, 2 ivf, 3 vklad.. Do tretice všetko dobré 🙏💞 Ty určite len pekne počkaj aspoň do stredy. Ja som tiež na pn od začatia stimulácie. V robote by som tú namáhavu prácu nezvládla a Magnum tiež.. 😌
@weja07 Fuha tak toho máš tiež dosť za sebou🙈 ja už s manželom min. 10 rokov sa pokúšame 4 krát IUI teraz 2 IVF , 4ty vklad .... , tak už aj by sa mohol na mna život usmiat 😉🍀💖 človek je taký bezmocný voči tomu... určite sa ozvem keď sa testnem🙏 Ty oddychuj a mysli na to krásne , čo v Tebe deň čo deň rastie 💖😇
@weja07 mas toho ozaj vela za sebou😥o to viac ti prajem aby si to konecne dotiahla do uspesneho konca🙏🙏🙏.A tebe predpisali Clexan na repro-imuno?Lebo ja tiez picham od vkladu ale mne to predpisuje hematolog.Aj Aspirin beriem.
Pri malej som aj ja spinila nieaky 8 DPT,zvysili mi davku Progesteronu na 3x denne a potom som to ustala.Teraz nastastie absolutne nic🙏.
Ja som bola tiez aj v Dzurilla centre ale nic zavazne mi nezistili,nastastie som nemusela ziadny Medrol ani Intralipidy brat.Kazali mi porobit vysetrenia u mojej gyn na ureaplazmy a neviem este ake vytery,nieco vyslo pozitivne ale po prelieceni som mohla ist na Ket.Teraz pred vkladom som tam ani nesla iba k mojej gyn.poprosila som ju ci ki porobi vsetky mozne vytery co aj vtedy,opat som mala pozitivne ale tentokrat e-coli,liecila som sa 3 mesiace.Chcela som riesit Ket uz v januari a dostala som sa az v aprili.Inak v Heliose boli uplne proti ze kolko atb.moja gyn do mna napchala ked vie ze riesim ket.Preto doporucili mesiac pausu aby sa telo zregenerovalo,brala som probiotika aj na vkladanie.Vlastne som poslendne prespisane ani nevyuzivala hned som po konzultacii v MT nasadila probiotika a ked som bola na kontrole som klamala ze mam vsetko vyuzivane,inak by mi asi tie vytery neurobila.Skoro som odpadla ked mi sestricka povedala ze mam vsetko v poriadku konecne liecba zabrala.Som sa v duchu zasmiala veru zabrala ale ta moja.Je to velmi zle ked sa nezhoduju lekari v rovnkej veci potom si musis vybrat...
A ako sa citis?Aj stale spinis?
ahojte , viem ze tych tem je vela , ale , som po onko liecbe , moj HP je hrozny, vysoky LH aj FSH mam zly, AMH mam 0,08.
absolvovali sme vysetrenie v Brne , kde nam povedal ze b bolo zbytocne pchat ma injekciami ze viac ako 2-3 folikuly by sme nevydolovali, ze mame skusat prirodzene , a ´Asi ´ cakat na zazrak 😔. ma niekto z vas podobnu skusenost. ? a trosku ma povzbudi ze sa zazrak moze stat. ?
este mi potom doporucil darcovske vajicko - s tym sa nejak nevieme vyrovnat . celkovo som zo situacie ze nebudem mat vlastne dietatko zufala .
dakujem za kazdu odpoved🙏🏻🙏🏻
Ahojte. Plakala som od šťastia 🍀 že náš poklad je na správnom mieste v dutine v maternici 🙏 videli sme gestacny vak, žlté teliesko a embryjko 😍😍😍 na budúci týždeň ideme pozrieť akciu srdiečka ❤️ a pre knižku 🤰🍀🙏 dnes sme v 6tt 💞
@slunicko251 ahoj to mi je luto ako ta odbili.Ved aj z tych 2-3sa moze stat zazrak,urcite vacsia pravdepodobnost ako prirodzene pri takom nizkom AMH.Aspon jednu stimulaciu by som skusila urcite.
Ak ta trosku povzbudim tak osobne poznam kocku co chodila do Brna a mala darovane vajicka no aj tak sa nepodarilo.Bola zmierena ze deti mat nebude a aj jej to tam povedali a veru zazraky sa deju a ona otehotnela ako sa na vsetko vyprdla.Uz ma doma 5 mesacne babo.
Dufam ze sa raz aj ty dockas🙏
Mozno sa zlakli ze si po onko liecbe.
@adkaaa dakujem za tvoje slova, neodbili ma , praveze boli perfektni, velki profesionali. nechcu len davat nadeje .. a radsej uviest na pravu mieru vsetko,
nejaky cas asi tomu necham volny priebeh , a casom uvidim ... dakujem ti!
@slunicko251 nedoporucili ti skusit odber vajicka v nativnom cykle?
@slunicko251 je mi veľmi ľúto akú máš situáciu a co prežívaš.. 😑😏Neviem ako Ti poradiť a pomôcť, ale skúsim aspoň takto a posielam Ti pozitívnu energiu, veľa sily a zdravia 🙏 silno držím palce a verím na zázraky 🙏🍀💞
@weja07 dakujem zo srdca!!!
@weja07 dobre ranko všetkým, tak dnes mám po KET 7 deň robila som si preventívne test weja07 a ani náznak čiarky😔 stále som pozitívne naladená , no od začiatku žiadne príznaky akoby som ani nič nepodstúpila . No uvidíme . Toto je môj 4ket a ani pri jednom som nemala ani slabého dusíka . Stále verím 🤞
@tinna1308 dobre ranko,este to moze byt skoro.Ja som testovala 9DPT testom Clear Blue pre vcasne testovanie,ukazuje uz 6 dni pred ms teda aspon tak pisu,tam som mala krasnu ciarku a obycajny test az 10DPT mi ukazal taku slabulinku.Tak drzime ti palce🙏🙏🙏a verime.
Ja dnes kontrola 28 DPT akcia srdiecka potvrdena,babo ma 9mm a termin vychadza 14.1.Stale sme vsak len na zaciatku tak potisku sa vytesujeme,sme opatrni.
@adkaaa ďakujem za podporu a gratulujem ku krásnemu posunu. Krásnych 9mm💖 držím palce.
Skúsim si dnes kúpiť ako si mi poradila clear blue a uvidíme , zajtra testnem znovu. Stále dúfam po toľkých rokoch nedarenia , no keď čítam rôzne príspevky , tak má povzbudzujú v tom , že raz to vyjde. 🙏
@tinna1308 neviem ako sa píše nový koment tak som sa pripla k tebe 😁😅 som na MK úplný nováčik a veľmi mi pomáha čítať ako sa viete krásne povzbudiť 💪💛 ja som druhý deň od ET a na krv idem až 7.06. 🤭 sa zbláznim dovtedy 😂 možem mat inak hneď od vkladu pocity v maternici ? Že cítim proste že sa tam niečo deje , občas pichne vo vajecniku 🤔 proste zvláštne 😁 niekedy ako pocit na MS ale ta je ešte pekne ďaleko 😆 vkladali mi blastocystu , mala som PK 🍀 dajte vedieť ako sa cítite vy dievčence 😊 držím každej jednej palce aj na nohách 🦶😂
@jarkamomkacka ahoj ja idem zajtra. Kolko si si dala vlozit? Ja mam dilemu ci 1 ci 2. To mam prve ivf
@jarkamomkacka aach az teraz citam lepsie ze 1 blastocystu. Ja este neviem. Idem treti den po OPU.
@jarkamomkacka ahojte babenky, držím Vám palce 🤞 nech sa všetko vydarí ako má. Každý má rôzne príznaky, takze je to ťažké určiť ale určite to môže byt aj pozitívny príznak že sa tam niečo robí a vŕta 🙏😇 tak len myslite pozitívne a oddychujte. 😉
@karolli111 ahooooj 😊 mna sa ani nepýtali a vložili jedno 😂 ale dve by som si nedala 🙂
@karolli111 čítam že ideš tretí deň po OPU takze si si nedala PK ? My sme mali po OPU 12 vajicok , 10 zrelých , 6 sa podarilo oplodniť , 4 prežili PK , jedno už je u mňa a 3 sú zmrzlinky 😁 všetky boli ICSI, k-systém , AZH , lepidlo som nedala 😅 aj tak to bolo peňazí kopec 😂 a bola som inak SOFT IVF v GYN-FIV v BA 🙂 ale myslím že som mala vyzsiu stimuláciu než soft 😂 lebo zo softu máš vraj vajok 4-6 nie 12 😂 jooooj dievčatá , Nekonečno bude tých 10 dní 🤭😂 držím Vám palce a dajte vedieť ako všetky pokračujete 👍 my sme inak podstúpili IVF prvý a aj posledný krát , sme obaja v presvedčení , že ak máme mat dieťatko z ivf tak sa to proste podarí , ak nie , nebránime sa adopcii❤️ IVF sme podstúpili koli zlým spermoškam , ja by som mala byť Ok 😁 prešla som si pred IVF všetkými vyšetreniami nakoľko som si uvedomila hneď na zaciatku že tým treba začať ked plánujete ísť do niečoho takéhoto . Inak Ja som už taká odborníčka v tomto že asi sa po materskej zamestnám v niektorom z centier 😂😂😂 veľmi veľa som si naštudovala sama lebo fakt niekedy z tých lekárov ťaháš iste veci jak z chlpatej deky 😂 hlavne keď to podstupujes prvý krát a ani nevieš do čoho ideš 🤭😁 ja mám rada mat prehľad čo sa bude somnou diať a čo ma čaká 😊 Ok som sa celkom rozpísala 😅 držte mi palce , ja tiež budem Vám 🍀 a keby čokoľvek , kľudne mi napíšte , rada poradím ak budem vedieť 💛
Dobre skóre ranko babenky všetky. Chcem sa podeliť s tým ako pokračujem po KET . 19.5 som podstúpila vklad a 8 deň a aj včerajší 9 deň som slabo začala špiniť -hnedoruzove. Testy snehobiele ani náznak, prišlo sklamanie, no stále som verila a pozitívne myslela plus veľká podpora od rodiny a baby vás vašich príbehov a aj @weja07 . Veľká vďaka 💖
Dnes už ráno o 6h som išla na toaletu a sporadicky ešte so zalepenymi očami robím test , že už len nech vidím a potvrdim snehobiely a hľa. // Čiarky 🤣❤️🙏🍀 i keď druha nie je ešte silná ale dúšik tam je. Toto som nemala ešte ani pri jednom KET a ET. Už len veriť že bude silnieť 🙏🙏🙏 . Takze babenky nehádžte “ flintu do žita “ tak ako ja ted na 8 deň začnete alebo 9 deň špiniť a test nie je s // čiaročkami. Ja viem, tiež som čítala že niektoré už na 6 deň majú //, no ja som príkladom že po špinení až teraz 10den po KET- deň vkladu nepočítam sa objabila // čiarka 🙏💖🙏. Verte si aj svojmu telu 🧚♀️🍀💖
@tinna1308 Dobre ranko ja sa tak tesiiim,potichu gratulujem a drzim silno palce❤❤❤🙏🙏🙏.Pri tretom vklade som presne ako ty zacala spinit,zvysili mi davku progesteronu a hlavne kludovy rezim ale verila som.A uz ma 2 roky👧.Ja som az na 10 DPT testovala vtedy,mam aj foto v albume. Pri prvych dvoch vkladoch som zacala rovno krvacat tam som uz neverila na zazrak.
Drz sa a za 2 dni testuj znova,uvidis ako krasne ciarka zosilnie.
@adkaaa ďakujem moc za pozitívne slova. Toto je môj už štvrtý vklad 🙈 a úplne inak som sa v hlave nastavila - pozitívne od začiatku 🙃 ten 8den ako som začala špiniť tak som si povedala bud sa zavŕtava alebo ee . A viac som to v ten deň neriešila, no verila. Bude silnieť druha čiarka 😉🙏😇😇❤️❤️❤️
@tinna1308 gratujeeeeeeem jupiiiiiii 😀 😍😍🙏 kedy ides na krv ? daj potom vediet ake vysoke si mala hcg 👍🙂 a vkladali ti blastocystu, ? 🙂 drzim ti palceky,musis mat urcite velku radost ❤️
Baby ďakujem pri vás som sa naladila tiež tak, že inak to ani nemôže dopadnút a držím aj Vám všetkým palčeky 🥰. Nedá sa ani opísať ten pocit keď som to uvidela na teste, taký pocit a radosť som ešte nezažila, niečo nové 🥰🧚♀️🍀 Prajem to každej 🙏 . Teraz už len byt v klude a čakať každý deň ako silnie a nemizne. 🙏💖😇. Mne vkladali 5dnove. Na krv idem 2.6. To bude deň napätia 🙃🙏
@jarkamomkacka ty tiež mysli len a len pozitívne 🙃 Tvoje telo to tiež tak bude vnímať 🤞 len nech sa ti pomaličky zahniezďuje🙏🧚♀️ Čas ide pomaly , no stojí to za to ❤️

@weja07 Ďakujem za podporu 👍 ako čítam nemala si to ľahké , hlavne že to dobre dopadlo a bude pokračovať krôčik po krôčiku k 9mesiacu 😉🙏 💖 . Ja verím , no už je to na osude, ja robím všetko preto, oddychujem dala som sa na PN a myslím pozitívne 🙃
Už by som si aj dnes spravila test 🙈, no viem, že to nemá význam 🙈 budem sa snažiť vydržať 😉