IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
@stella25 To ano, stale tomu nemozem uverit. Dufam, ze aj Ty sa coskoro pridas.
@karinuska22 ako si brala ten Prednison? 1-1-1 ? Neviem ci pisat doktorovi alebo nie. Dnes mi prisla opat o 3 dni skor mrcha a nevie ci uz nie je neskoro zacat teraz. co ty na to?
@stella25 Ja som ho brala 1-0-0.
@stella25 Ja by som isla do toho.
@stella25 Tak si ho davaj namiesto rana vecer. To by malo byt jedno, ci rano alebo vecer. Len sa kukni do letaku, ci to nema byt pred jedlom
@karinuska22 Ahojky.. nevieš náhodou, či pri užívaní Clostilu sa môžu brať aj tbl od bolesti? /Ibalgin, Brufen... /
@13nika13 Fuuuha, to neviem. Kukni do letacika. Tam to musi byt napisane.
@karinuska22 Príbal.leták som už študovala 🙂 nič takého tam nepíšu...
@13nika13 Tak si daj maximalne paralen.
@karinuska22 Tak presne ako ty, mam si davat 1x ranno. Inak ten Otevrel je super, stale odpoveda. Mam z neho radost 🙂
@stella25 Ano, su tam velmi pohotovi a hned reaguju, ked mozu a to sa velmi ceni.
Ahoj babenky som objednaná do Reprofitu 31.7. na 1 konzultáciu k dok. Otevželovi. Chcem sa spýtať akú máte s ním skúsenosť? Viete mi niektorá poradiť ako to je s preplácaním liekov ak by mi nejaké predpísal, či je to treba vybrať v čr alebo na Sk? Ak by mi navrhol ivko ( mám ešte 2 pokusy vo všeobecnej) aký je potom postup ak by sa to dalo preplatiť.
@gaga83 Ahoj, je velmi mily, kludny a vyrovnany, na mna velmi dobre posobil a urcite budes spokojna. Ja som tam bola ako samoplatca, takze som si vsetky lieky tak ci tak platila, ale brala som si ich na SR. Baby pisu, ze poistovna ti vsetko preplati kedze mas na to narok, a doktor ti to aj vysvetli. Len si odkladaj vsetky ucty, aby si to potom vedela do poistovne zaniest na preplatenie. Drzim palce 🙂
@karinuska22 tak ako jem ten prednison, stale mam pocit takej tazoby na zaludku, ty si nic take nemala?
@stella25 Ja som nemala nic, aspon som si nic nevsimla.
Ahojte už som tu dlho nebola lebo som nič nové nemala ale už mám ideme posledný raz do MT na IUI a už čakáme na žiadosť na IVF dnes prišla mrcha tak že ideme na to ...
tak baby bola som v martine u docenta co robil v iscare v martine na teste polodnosti..povedal mi ze mam vsetko ok..ze nemam ani zlyhavajuce vajecniky ako mi predtym urcili v iscare 😠 proste ze je vsetko v poriadku..ze mam vysoky pocet tych astralnych folikov takze mi odporuca soft jednoznace v brne a ze mam ist do reprofitu... 😉 povedal ze mi urobi on vsetky ultrazvuky a tam by som sla len na odber a vklad.. ze on to tak bezne robi..
baby musim ist do reprofitu na konzultaciu?? nemozem to poriesit telefonicky alebo mailom? nechcem zbytocne minat peniaze uz sme absolvovali 2 ivf a pominali prachy na vysetrenia a uz si nemozeme dovolit tolko pendolovat hore dole... 😖 tak ci by bolio ochotni mi mailom odpovedat kedze navrhol docent aj liecbu a protokol .. ked oni spolu spolupracuju mozno by suhlasili co poviete?? a vysetrenia by mi urobil moj gynekolog alebo docent co by bolo este treba ... aj ked vsetko uz mam urobene ... 😉
komu sa mam ozvat? docent odprucil dr. koudelka ? aky je ...mate mail na nejakeho lekara v reprofite?? prosim napisete mi ze cim skor napisem mail 🙂
@gaga83 nie ten robil v iscare v martine ale uz tam nie je ho prepustili 😠 ☹ hnusaci... lebo bol ludsky a dobry nenahanal len peniaze ako ostatni...skoda ho ..teraz ma amublanciu a bola som na teste plodnosti u neho 😉 daj mi kazdopadne vediet.. dufam ze nebudem musiet ist na tu konzultaciu ..vyhovovalo by mi to riestit telefonom alebo mailom ... a ist len na odber alebo vklad 😉
@gaga83 ahoj budes mat toho isteho doktora ako ja je fakt super mily, tam su ale vsetci mili. 😀 akurat vcera som citala mail co mi doky poslal, lebo bol na dovolenke, tak neodpisoval.
@skaredekacatko cauko ty si sa tu kde objavilaaa???
@gaga83 Ahoj my sme tiež u neho boli na prvej konzultacii nedavno a je naizaj zlatý a milý 😉 Ale mne povedal na rovinu, že poisťovňa ivf soft nepreplatí 😕 Držím palce 😉

@karinuska22 ja som sa zbadala neskoro a od dnes ma dovoelenku moj lekra, tak som sla do lekarne a tam mi lekarnicka poradil a asi aj pomohlo.
Dufam, ze nemam nejaky zapal, my mame v praci zimu a tak hodikedy aj v lete prechladnem.
Inak ako to leti. Este nedavno sme si pisali, ze nevies ci to vyslo a uz je tu za chvilu september a ty mas termin. 🙂