icon

IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?

esther03
28. jún 2010

Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.

gaga83
6. aug 2013

@karinuska22 mám spravené všetkx testy čo sa dali aj muž má spravené DNA spermíí a fish spermíí. Doky hovoril že už nie sú žiadne testy čo by sa dali spraviť 🙂

maminka142
6. aug 2013

baby je tu niekto, komu poisťovňa preplatila aj ukony z čiech? Aky mam zvoliť postup? Zatial mam doma len elonvu, (vraj to budem platiť na konci všetky ukony naraz 😕 )
To potom na konci ked mi daju zaplatiť mam tie "bločky" skusiť poslať do poisťovne? Či? Ďakujem moc za každu odpoveď 😉

karinuska22
6. aug 2013

@zibi Prednison som brala 2x.

karinuska22
6. aug 2013

@zibi No ja som pri 4 IVF brala na sliznicu estrimax (estrofem). Mozno aj to pomohlo k uspechu.

stella25
6. aug 2013

@maminka142 ahoj, ja so dnesbola u mojho gynekologa a sestricka mi bez problemov predpisala utrogestan. sice chcela odomna nejake odporucanie, nic som nemala ale teda mam len spravy z centra, tak ked pojdem do centra budem si pytat odporucanie pre mojho gyndosa a oni mivsetko predpisu a poistovna preplati. Daj si teda adsej tiez nejake doporucenie poslat.

stella25
6. aug 2013

@zibi ahoj, ja som z prednisonu ani merionalu nepribrala,len mamstrasne nafuknute brucho a take tvrde. potom ked vzdy vysadim hormony, tak mi spat splasne 😀

dnes som si kupila E vitamin, tak ho zacnem dnes uzivat.
Vklad mi presunuli na piatok tak hadam tie 3 dni pomozu 🙂

zibi
6. aug 2013

@karinuska22 no ja budem pytat na sliznicu ked nie ich tak docenta co budem chodit na ultrazvuk
ja som ictala ze na sliznicu je dobra aj zihlava malinik a tak ale mne sa nechce tie caje pit 😝
@stella25 jaj moja tak mas PK? skus to ecko riedi krv a je aj proti potratom 😉
no ja priberam z hormonov mozno preto ze mi stitka nepracuje... mam zname co vobec nepribrali a ja som hrozne no dufam ze teraz to bude lepsie 😅

baby merional ste si cely kupovali a kolko sa doplaca za clostyl a prednison?

stella25
6. aug 2013

@zibi za Clostil som asi *8 eur iba to nieje take drahé a Merional som dohnala tu na koniku za 10 eur a tiež by som ako ty doplácala 120 eur. Ten by ti mohol ale docent predpísať, ty máš este nárok na preplatenie. To by si. Ez poistovnu asi 22 eur platila,
Ecko nasadené.
A ty ideš cely čas pichať Merional? Mne iba 3 ks bolo treba.

karinuska22
6. aug 2013

@zibi Ale ked Ti stitna nepracuje, tak beries L-thyroxin, ci nie??

maminka142
6. aug 2013

@stella25 Ďakujem 😉 Takže v Brne poviem, že lieky ktore si môžem predpísať na slovensku, si dam predpísať u nas a potom normalne v lekarni vyberiem, ako akykolvek iny recept? Asi tak však?

amonda
6. aug 2013

@andydi Ahoj, ja som velmi spokojna so svojim gynekologom, ale zijem v Ziline. Ja si platim rocne 50 eur, ale oplati sa to. On sam mi robil tie testy na AMH a to som si to ani nemusela sama pytat.

stella25
7. aug 2013

@maminka142 áno tak nejak. Ale záleží akého máš svojho gyn. či je ochotný alebo nie.

zibi
7. aug 2013

@stella25 no vyzera to tak ze hej ....ale potrebujem asi viac ako tri kusy sa mi vidi.... tak uvidim kolko zozeniem ale zatial sa mi nikto neozval ....tak idem napisat zasa , no ale cez poistovnu by som musela cakat na schvalenie nie?
@karinuska22 hej beriem euthyrox

gaga83
7. aug 2013

@zibi ahoj, koľko trvalo kým ti Otevrel napísal liečbu na stimulku? Rozmýšlam či by som už teraz v auguste nezačala, lebo nejako v septembri budem mať hoho veľa v robote

skaredekacatko
7. aug 2013

@gaga83 ja som prisla k nemu na prvy pokec na treti den cyklu a hned v ten den som aj zacala. Islo to rychlo.

zibi
7. aug 2013

@gaga83 no raz dva napisala som im v piatok cca prisla mi hned odpoved ze kedze ide vikend ozvu sa mi neskor a ze moju poziadavku spracovavaju.... lebo ja som napisala kontaktny formular na ich stranke ..... a nemala som mail na nijakeho doktora... potom v pondelok mi hned napisal doky otevrel kedze som uz v kontaktom formulari uviedla ako by som si to predstavovala 😀 najma s tymi ultrazvukmi a ze tam by som sla len na opu a vklad a hned suhlasil najlrpv ze mu mam poslat vsetky vysledky tak som vsetko preskenovala a nasledne na to asi za jeden den dva mi napisal protokol co a ako mam robit, na ake vysetrenie este ist a tak ... 😉 cize odpisuju hned a ked mas mail priamo na neho odpise ti hned...
zacni aj ty aspon nebufdem sama stimulovat
kedy mas dostat kramy? ja okolo 16 teho 😉

stella25
7. aug 2013

@zibi no ak to ja teraz dotiahneme úspešne do konca, tak s tými mojimi inekciami mozes rátať. 😉
Verím že konečne bude všetko dobré, aj ked stale je naša bublinka pozadu.
Skús zavolať svojmu gyn alebo docentovi, či by ti oni nevedeli predpísať tie lieky.

gaga83
7. aug 2013

@skaredekacatko ja už pôjdem do brna len na sono

zibi
7. aug 2013

@stella25 no bola som predpisat a gyndos mi predpisal na recept na preplatenie poistovne tak som zvedava ze ci mi preplatia..povedal ze to moze predpisat ze pozrel do pocitaca..to by bolo potom fajn predpisal mi tych 10ks co je 75 ml tak uvidime idem do lekarne tak som zvedava co mi tam povedia
mam uz aj prednison clostyl a heparin - len pomoc nemali clexane ze je vypadok tak mi predpisala fraspine ci ako sa to vola a ze to hrozne boli uf ale kaslem na to uz som si tolko krat pichala kadejake injekcie ze tooto musim vydrzat
strasne sa bojim ze priberiem 😒 po tom vsetkom a ze po prednizone budem mat velku naliat hlavu 😅 😀 😀 😀

stella25
7. aug 2013

@zibi jaaaaaj, som sa dobre pobavila ty veľká maliata hlava. 😀 😀 😀
Ja som 1 kg schudla za posledné dni a to jem prednison 2 týždne. Ale je pravda že mi v tomto teple nechutí jesť , iba pijem a pijem . A mám len brucho nafuknute. Ja ut teraz ho mám ako v 4 mesiaci. 😀

zibi
7. aug 2013

@stella25 no ja som pri kazdej stimulke pribrala ale je pravda ze teraz nemam ani puregon a ani menopur a tak ja som mala strasne vysoke davky tak mozno ajj preto no uvidime... no asi budem aj cvicit a behat..nebudem sa nejako setrit ako predtym ... vtedy som sa setrila a prd z toho bolo tak teraz na to nebudem velmi mysliet a podari sa to 😉
a cvicis??
ako sa inak citis??

zibi
7. aug 2013

@stella25 este ma napadol ten estrimax ale to mi moze aj docent predpisat alebo mam zasa gyndosa pytat?

stella25
7. aug 2013

@zibi zdá sa mi, že baby písali že estrimax ti nemôže gyn predpísať. No ja by som mu zavolala a ked ti teraz vyšiel v ústrety tak hadam poradí. Prinajhoršom si ho zober v centre. Stojí 17,50 a cez poistovnu iba 2,50 eur. Tak to sa ti oplatí ist spýtať.

stella25
7. aug 2013

@zibi nie necvicim, mám 26 dni dovolenky tak sa iba vyvalujem doma. Inak má nič neboli už po odbere, od druhého dňa fungujem normálne. Pán doktor má asi nenicil v narkóze 😀

zibi
7. aug 2013

@stella25 no urcite ano pojdem pytat uvidim co mi poradi este docent 😉 neviem ci sa moze kombinovat estrimax s heparinom??

zibi
7. aug 2013

inak merional mi nepreplatia...

za clostyl plus fraspine a prednison som doplacala smiesnu sumu asi cca 7 eciek no len merional palka 74 eur do kelu 😖

zibi
7. aug 2013

ale baby v tej lekarni som sa citila tak trapne .. lebo lekarnicka spekulovala nad tym ze to ma obmedzenie a ze sa to neda asi na preplatenie a tak ... trapne mi je ked vedia ze ideme na ivf a teraz vysvetluj ze to gyndos predpisal a ..ze mam zajtra zavolat no otras ... ostava len dufam ze si ma nebude pamatat aj ked pochybujem lebo casto tam chodim a je to v nasom nakupnom centre 😉 no som si povedala kaslem na to, nebudem to tak utajovat ,lebo potom aj tak z toho prd bude 😖 beirem to sportovo ved je lekarnicka a ludia ja tak o nas sepkaju ze nemozme mat deti kedze sme tak dlho spolu 😝 😠

skaredekacatko
7. aug 2013

@gaga83 som myslela ze sa pytas na stymulku ze kolko trvs pokial napisu postup ptotokolu,.tak som napisala ako to bolo umna, zr zs pol hodku hotove.

martini
7. aug 2013

Baby, ja som Vám tu prišla zaželať veľa úspechov a pevné nervy. áno, cesta k babatku nie je pre všetkých ľahká, ale určite sa vytúženého výsledku dočkáte, len treba na to žiaľ aj čas, aj pevné nervy aj trpezlivosti aj pevnej vôle aj peňazí...ale vyjde to a odmena je voňavá a sladká 🙂
Soft je super stimulka, nezaťaží tak, nerozbije totálne celý hormonálny systém a má porovnateľné úspechy ako dlhý protokol.
Ja som tehu z "českého softu" už 2. krát - prvé dieťa nám už behá a začína odvrávať a druhé už pekne v brušku kope 🙂
@maminka142 A za seba hovorím, že mi soft z Reprofitu 3x preplatili, nie celé sumy, ale gro toho čo sme tam zaplatili Dôvera nakoniec uznala (vyplniť formulár, ktorý ma na stránke, nenechať sa odbiť na podateľni ohľadom toho, že to malo byť plánované s poisťovňou a počkať tak 3 mesiace na rozhodnutie).

maminka142
8. aug 2013

@martini Ahojkaj gratulujem Ti k 2 uspešnym soft 😉 Je to veľmi povzbudzujuce si taketo niečo prečítať, kto sa chysta na soft 😉 😵
Prosím Ťa a treba povedať doktorovi v Brne nejako vopred, že to chcem dať skusiť preplatiť? Alebo to mi on musi dať nejake odporučenie, alebo niečo vypísať? Či aky je postup s fakturami s Brna? Asi sa všetko robi až po však? 🙂