IVF soft - podarilo sa vám otehotnieť?
Ahojte, caká ma ivf soft, stimulujem clostilbegytom. Mali ste niektorá niečo podobne? Podarilo sa vám otehotnieť. Napíšte mi prosím svoje skúsenosti.
Autumn11 dakujem
Ahojte, ďakujem za správy. Mám ešte jednu otázku , je tu nejaká kočka, ktorej priateľ , manžel má problém so spermiami? Presne, že sa mu vôbec netvoria?
dík
@karinuska22 ahoj mozem sa ta spytat chzytam sa od zajtra stimulovat clostilo 2-0-2, moje tretie IVF v Brne tiez u Marcela. Co si este dopichavala a kedy ktory DC si mala OPU?
A
@ingrid0105 Ahoj, ja som este brala tabletky na zlepsenie sliznice maternice. Kuknem ako sa to volalo. Na hematologii si bola??? Mas ju v poriadku???? Ja som si pichala este fraxiparine kvoli zrazanlivosti krvi. Opu som mala na nejaky 12 - 13 den a o 5 dni vklad.
@karinuska22 mam aj hematku aj reprod.imuno OK. dakujem za info, kolko si mala vajicok? tiez si mala len clostil? na tu sliznicu si mala asi estrimax ci estrofem, to poznam
@ingrid0105 Ano estrimax, vajicok mi zobrali 5, z toho 3 sa oplodnili. Mala som len clostil a zabral uzasne v mojom pripade. 5 vajicok pri softe je super vysledok. Necakala som, ze bude stacit len to. Ja som uz vlastne ani nedufala, ze sa to podari. Papaj aj kyselinu listovu aj D vitamin. Drzim palce.
@karinuska22 dakujem, papam aj D, listovku, cecko, a vselico ine do seba pcham aby sa zadarilo 🙂
Ahojte babeny, ak by ste mali záujem niektorá, mám na predaj 2 balenia Orgalutranu - dátum expirácie je 11/2016 a Fostimon - dátum expirácie 5/2015. Ak vás čaká umelé oplodnenie v najbližších mesiacoch a máte predpísané od lekára tieto lieky, ozvite sa mi.
Ahojte.. mam na predaj tieto nevyužité lieky:Elonva 150mg, inj, exp. 8/2016, cena 200e,
- 3 ks. Orgalutran 0,25mg, inj., exp. 10/2017, cena 35e,
- 12 ks. Merional 75mg/0,5 ml, exp. 5/2016, cena 65e.
Ahojte viete mi povedat kto si pichal elonvu, kedy sa ma pichnut ci rano alebo hocikedy pocas dna?
ahojte, mam na predaj inj. roztok Elonva 150mg, exp.8/2016
Ahojte, mozete mi prosim napisat ako prebieha u urologa vysetrenie spermii, ked sa nevytvaraju pri sexe? Dik ....
@jania023 ja som mala od nich http://www.finclub.sk/dynaforce-tablety/ a brala som ako pisu v pribalovom letaku 2x denne
je to prirodna firma
@jania023 aha pozeram , ze nezijes u nas..no ono to ma zmysel keby ze ides na ivf..ten melatonin sa ma brat pred ivf asi 2 az 3 mesaice ..ja som brala asi 6 tyzdnov a foliky osm mala pekne
on odstranuje z oocytov oxidacny stres a skvalitnuje ich
ta oznacim v skupine v prispevku tusim o melatonine som tam daco davala..len moze zvysit nk bunky a aj tsh tak preto by ho nemali brat zeny co maju tieto problemy

@alicap88 ahoj, ja tiez odporucam Reprofit Brno. Ja som na radu mojho lekara ani na SK centra neskusala. Moj Dr.robil v dvoch znamych centrach na SK a odisiel, zevraj je to len o zbytocnom tahani penazi a este k tomu tu ani nevedia poriadne robit Soft.Podarilo sa na 1x. Mali sme zly spg a ja PCO. Personal a lekari uplne uzasni.