Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@makovicka53 no.. ja chodím do SPLNu ale minule som brala aj 3x1 ale neviem či od vkladu alebo už týždeň pred vkladom
az v pondelok,,teda ak sa nam rozmrazí zmrzlinka 🙂 ,,ty? tusim nieco po mne?
@silverm no teda...asi si sama nasadim davkovanie 🙂 ...ides v blizkej dobe na KET?
Baby tak dnes mi volala geneticka, a z torch embrijok ktore boli na PGD vysetreni nam zostali dve zdrave 😀 .
Jedno malo nejaku vadu, ale mi nepovedala do tel.ze aku. povie mi osobne.
Teraz len pockat na ms a na 14DC idem na utz a na 19 bude vklad 🙂 .
Este nech sa nam chrobacikovia pekne rozmrazia 🙂 .
@siinda a kedy ti daju vediet ako sa rozmrazil? budem ti drzat v pondelok palce 🙂 .
@makovicka53 no už som začala cyklus na KET, tak uvidím, kedy vyjde vklad. a ty máš aké centrum?
@silverm ja chodim do Heliosu...
@hencidlo ahoj moja.
Tak ano bola som tehotna caksli sme dve jedno odislo v 8tt a druhe v 12tt bez toho,aby som krvacala nic ani bolest jednoducho mi zomrelo v brusku a nebol ani dvovod.po kyretazi som mala strasne velke zapaly anyibiotika som menila kazde 3tyzdne bola to hroza vsetko bola moja nocna mora.a dufam,ze sa to nezopakuje.
@siinda ahoj....strašne držím prsty🙂
@cucoriedkacucoriedka dakujem,,inak vcera som sa dva krat rozplakala,,raz na pracovnom obede a druhý krat doma pred telkou,,,hormony ma zabiju...a tie reakcie ludi okolo mna 🙂
Ahojte.sliznicu mam 7mm cakala som viacej.takze Ket neviem ci bude
@kuspitka Ale to si nebola v centre, nie? Vieš aká má byť, aby ti mohli vložiť embryjko? To mi je ľúto, že si prišla o obidve detičky, ktoré sa ti ujali. Je to naozaj hrozné, čo si niektoré z nás musia vytrpieť. Tiež som prišla o bábätko v 20 tt, to už malo začať kopať... Ten pocit beznádeje a zúfalstva by som nepriala ani tomu najväčšiemu nepriateľovi. Ale my ženy sme silné. Tiež som sa bála toho, ako to budem znášať, keď KET nevyjde a nevyšlo.. a aj keď mám často také depresívne dni, vtedy som sa z toho vôbec nešla zrútiť, na moje prekvapenie. Mrzelo ma to, ale brala som to, že nemôžu byť všetky pokusy úspešné a tak som si vyčerpala jeden neúspešný a hádam ďalší bude úspešný. Medzitým som sa povenovala veciam, ktoré robím rada a teraz sa teším na ten ďalší pokus, ktorý, verím, že vyjde. Samozrejme prajem všetkým ,aby to vyšlo a konečne tu zas niekto pripísal pozitívnu správičku.
Čaute baby, ja už som celkom na prášky, v novembri KET nebol lebo som mala nízku sliznicu, teraz v januári som začala od 1. dňa cyklu brať estrimax 1-1-2 a dnes 16 deň na UZ iba 6,3 takže sa to zase odkladá na budúci mesiac, čo mi poradíte čo mám užívať aby bola vyššia. V septembri som bola na ET a všetko bolo v poriadku vklad som mala bez liekov a sliznicu nad 9. Pijem ženský čaj, červené víno beriem lieky a nič nepomáha.
Tak vo stvrtok bude Ket zajtra pichnem pregnyl.juj tesim sa sliznica bola 8mm a mam ju 3D neviem co to presne znamena,ale je mi to jedno len nech sa to podari.
kuspitka, tak to som rada a čakáme na tvoje správy aj potom, o dva týždne

@siinda mi niečo hovor🙂 a táto veta vystihuje všetko...takže nápodobne🙂 ale ved treba plánovať🙂