icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

cucoriedkacucoriedka
15. jan 2013

@siinda mi niečo hovor🙂 a táto veta vystihuje všetko...takže nápodobne🙂 ale ved treba plánovať🙂

silverm
15. jan 2013

@makovicka53 no.. ja chodím do SPLNu ale minule som brala aj 3x1 ale neviem či od vkladu alebo už týždeň pred vkladom

siinda
16. jan 2013

az v pondelok,,teda ak sa nam rozmrazí zmrzlinka 🙂 ,,ty? tusim nieco po mne?

makovicka53
16. jan 2013

@silverm no teda...asi si sama nasadim davkovanie 🙂 ...ides v blizkej dobe na KET?

kuspitka
16. jan 2013

@siinda kedy ti budu embrio rozmrazovat?

zuzu1108
16. jan 2013

Baby tak dnes mi volala geneticka, a z torch embrijok ktore boli na PGD vysetreni nam zostali dve zdrave 😀 .
Jedno malo nejaku vadu, ale mi nepovedala do tel.ze aku. povie mi osobne.
Teraz len pockat na ms a na 14DC idem na utz a na 19 bude vklad 🙂 .
Este nech sa nam chrobacikovia pekne rozmrazia 🙂 .
@siinda a kedy ti daju vediet ako sa rozmrazil? budem ti drzat v pondelok palce 🙂 .

kuspitka
16. jan 2013

@zuzu1108 jpj gratulujem...hor sa do KET

silverm
16. jan 2013

@makovicka53 no už som začala cyklus na KET, tak uvidím, kedy vyjde vklad. a ty máš aké centrum?

makovicka53
16. jan 2013

@silverm ja chodim do Heliosu...

hencidlo
16. jan 2013

@kuspitka ahoj co to citam, ved ty si uz bola tehu.... ci? co sa stalo?

kuspitka
16. jan 2013

@hencidlo ahoj moja.
Tak ano bola som tehotna caksli sme dve jedno odislo v 8tt a druhe v 12tt bez toho,aby som krvacala nic ani bolest jednoducho mi zomrelo v brusku a nebol ani dvovod.po kyretazi som mala strasne velke zapaly anyibiotika som menila kazde 3tyzdne bola to hroza vsetko bola moja nocna mora.a dufam,ze sa to nezopakuje.

hencidlo
16. jan 2013

@kuspitka paneboze to je hrozne uz ked sa podari a takto to skonci, pamatam si ze ti byvalo aj strasne zle vsak?

hencidlo
16. jan 2013

@kuspitka asi viem ako sa citis a co prezivas ja som prisla o to v 7tt a to sa nam konecne po 8rokoch podarilo

kuspitka
16. jan 2013

@hencidlo hej bolo mi zle.teraz idem na KET asi na buduci piatok este neviem.teraz v piatok idem na meranie sliznice a uvidim co bude,ale bojim sa velmi...ak sa to nepodari,bojim sa ze ma to polozi....

kuspitka
16. jan 2013

@hencidlo ach moja je to zlozite.privtom potrate mi to ani hazaplo.v nemocnici som sa po kyretazi zrutila a bola to hroza do teraz to vsetko dusim v sebe a obvinujem sa neviem co sa stane po KET ak sa nepodari,ale na to teraz nejdem mysliet jednoducho sa musi podarit...

hencidlo
16. jan 2013

@kuspitka a nechces si najprv trochu pauzu a dobre si oddychnut a dat dokopy nervy? ja som zvolila ties najskor trocha oddychu a moznoo na konci februara by sme sli tiez na KET

kuspitka
16. jan 2013

@hencidlo uz je tomu 5mesiacov...uz nechcem moja cakat.teraz som pohode pokial neviem,ze sa to hepodarilo.zatial je to ok.mala skolke tak ani na to velmi nemyslim idem bez liekou tak som zvedava na sliznicu

hencidlo
16. jan 2013

@kuspitka aha tak, ked sa uz citis v pohode, tak to je ina vec a kam chodis do centra

kuspitka
16. jan 2013

@hencidlo do Isceru chodime Martin.teraz som ok,ale neviem co sa stane po KET,ked sa to nepodari.ale verim,ze sa podari

hencidlo
16. jan 2013

@kuspitka moja ani nerozmyslaj ze sa to nepodari, jednoducho musi a hotovo 😉

kuspitka
16. jan 2013

@hencidlo stale si vravim,ze sa to podari..

siinda
17. jan 2013

@zuzu1108 cez viken a to chceme it lyzovat,,tak si budem strazit telefon..nam ostal už len jeden,,mali sme troch a dvoch mi vložili ale neuspešne,,tak dufam,,žesa nam pekne rozmrazia 😉 daj vediet ako pokracujete

cucoriedkacucoriedka
17. jan 2013

@siinda ahoj....strašne držím prsty🙂

siinda
17. jan 2013

@cucoriedkacucoriedka dakujem,,inak vcera som sa dva krat rozplakala,,raz na pracovnom obede a druhý krat doma pred telkou,,,hormony ma zabiju...a tie reakcie ludi okolo mna 🙂

kuspitka
17. jan 2013

Ahojte.sliznicu mam 7mm cakala som viacej.takze Ket neviem ci bude

silverm
17. jan 2013

@kuspitka Ale to si nebola v centre, nie? Vieš aká má byť, aby ti mohli vložiť embryjko? To mi je ľúto, že si prišla o obidve detičky, ktoré sa ti ujali. Je to naozaj hrozné, čo si niektoré z nás musia vytrpieť. Tiež som prišla o bábätko v 20 tt, to už malo začať kopať... Ten pocit beznádeje a zúfalstva by som nepriala ani tomu najväčšiemu nepriateľovi. Ale my ženy sme silné. Tiež som sa bála toho, ako to budem znášať, keď KET nevyjde a nevyšlo.. a aj keď mám často také depresívne dni, vtedy som sa z toho vôbec nešla zrútiť, na moje prekvapenie. Mrzelo ma to, ale brala som to, že nemôžu byť všetky pokusy úspešné a tak som si vyčerpala jeden neúspešný a hádam ďalší bude úspešný. Medzitým som sa povenovala veciam, ktoré robím rada a teraz sa teším na ten ďalší pokus, ktorý, verím, že vyjde. Samozrejme prajem všetkým ,aby to vyšlo a konečne tu zas niekto pripísal pozitívnu správičku.

kuspitka
17. jan 2013

@silverm zajtra idem do centra tak uvidim co povedia.dakujem moja.

sally2401
17. jan 2013

Čaute baby, ja už som celkom na prášky, v novembri KET nebol lebo som mala nízku sliznicu, teraz v januári som začala od 1. dňa cyklu brať estrimax 1-1-2 a dnes 16 deň na UZ iba 6,3 takže sa to zase odkladá na budúci mesiac, čo mi poradíte čo mám užívať aby bola vyššia. V septembri som bola na ET a všetko bolo v poriadku vklad som mala bez liekov a sliznicu nad 9. Pijem ženský čaj, červené víno beriem lieky a nič nepomáha.

kuspitka
18. jan 2013

Tak vo stvrtok bude Ket zajtra pichnem pregnyl.juj tesim sa sliznica bola 8mm a mam ju 3D neviem co to presne znamena,ale je mi to jedno len nech sa to podari.

silverm
19. jan 2013

kuspitka, tak to som rada a čakáme na tvoje správy aj potom, o dva týždne