Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@wejbynka no mne vraveli, ze ak pridu postou je to dobre ale ak si nas pat avolaju- v tom pripade tam neco je ...cize cakam postarku xixix....my si musime prejst narocnymi levelmi - schvalanie, stimulacia, odber, oplodnenie, vklad, uhniezdenie,donosenie babatka a statsny porod 🙂) ale stoji to za to xixix
@domuska11 fiiihaaa tak toto nam nepovedali a nastastie vysledky prisli postou🙂...heh ale aj tak tam bolo odporucenie na hematologiu tak som zvedava co nam tam zistia...:(...dufam ze nic...heh taak prvych 5 levelov zvladnete uplneee jednoduchu neboj a potom uz prichadzaju na rad tie tahsie ale tie tento rok zvladneme 🙂....pevne v to verim...
@domuska11 no toto, a to povedali ako hotovu vec ale na vlastne poziadanie by vam vlozili dve??..ak to bude mozne urcite si daj dve .... nie neostava sa ze sa to neodporuca , mne lekar vravel ze ked otehotnies normalne tiez to prve tyzdne nevies a niesi pn , ze staci prve tri dni oddychovat a potom uplne normalne robit to co pre tym🙂
@domuska11 a neboj, moja...ked budes uz mat schvalenu ziadost, lieky v chladnicke a prve vpichy do bruska, budes postupne "mudriet" v tychto veciach aj ty 😉 Ja som si to cele vobec nevedela predstavit, nevedela som rozdiel medzi ET a KET....ale google je mudrejsi nez ktokolvek 😀 Na vsetko som prisla sama, lebo nas lekar v CAR je strasne malo ukecany....z neho treba tahat jak... A inak, som na tom podobne ako ty, jednoznacne by som chcela raz vlozit dvojicky 😵 A kludne nech sa udrzia obe. S radostou ich prijmem 😉
@bambula27 nie nie neplati tu je to v cene a ze lepsie je urobit ICSI lebo s IVF by nemuseli oplodnit ziadne vajicko co by bola skoda....ICSI je dobre v tom ze ich oplodnia priamim vpichom, vybere lekar tu najlepsiu najkrajsiu spermosku a vpichne ju priamo do vajicka takze je hned na 100% oplodnene ale IVF musis cakat ci sa ujme a nevpichuju nechavaju oplodnit v miske....
@domuska11 MUSI!!! Ta jedna krasna tam urcite bude 😉 To ver tomu. Viem moja, co myslis, ja ked som sa po odbere vajok zobudila z anestezy, citila som sa fajn az kym som neprisla do cakarne za manzelom a povedal, ze on zatial este ziadne spermijky dat nebol. A uz moj usmev sklesol....vedela som, ze z toho nic ☹ Bol to strasny pocit....celu cestu domov som plakala, aj doma este, ale...dostala som sa z toho, a bojujeme dalej. A vy taktiez. Vyjde to. 🙂

@wejbynka tam su aj lieky alebo este plus to