icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

bambula27
30. okt 2012

@wejbynka no...teraz som zaplatila za lieky vyse 400€. Kedze mi ostali krabicky, tak za lieky uz platit nebudem, ale zacvakam 400€ za ICSI, PK 200€ a ak budu aj nejake mrazaciky, tak mrazenie 160€. Cize spolu s liekmi tak pocitam priblizne 1160-1200€.

wejbynka
autor
30. okt 2012

@domuska11 neboj ver mi ze to vsetko zvladnete, aj my sme boli na tom tazko al zvladli sme to, tiez sme boli v sitacii a aj sme ze nikto o tom nevie, je tazke to tajit pred rodinou a okolim...len obavame sa ze vela ludi este nema pochopenie pre umele odplodnenie preto som tu aby som sa mama skym poradit , porozpravat tychto veciach, no najtahsie to bolo po vklade, s inym vysledkom ako krasne // na teste sme neratali a potom prisla ta sprava ze nic, aj ja a aj drahy sme s toho boli mimo dlhsiu dobu...:(

wejbynka
autor
30. okt 2012

@ada83 super takze to nebolo nic hrozne ale asi aj s toho dovodu ze si bola uplne ok nie?...ze boli to ked musia nieco aj odstranovat.....nafuknute brusko si mala?...velmi?....toho sa moc asi nebojim lebo take som mala aj ked sme stimulovali🙂

wejbynka
autor
30. okt 2012

@bambula27 uff no to je dost ale zasa myslim si ze za to to stoji, za to krasne co nas caka my budeme platit s liekmi a teraz KETom okolo 400eiek. Je to viac ako ked sme stimulovali a teraz stimulovat nebudeme🙂

ada83
30. okt 2012

@wejbynka nie nebolo to nič hrozné išla by som kludne ešte raz. nič mi nenasli tak možno kvôli tomu mi nič nebolo

ada83
5. nov 2012

ahojte dievčatá mám otázku ako často posiela všeobecná poisťovna schválené žiadosti do car?

zuzu1108
5. nov 2012

@domuska11 ahoj domuska11. Aj my ideme na prvé ivf 🙂 . Ale my do Heliosu v Brne 🙂 . Ešte som nezačala stimulovat, dala som si ešte nejake vyšetrenia krvne urobit. A ak všetko dobre pojde tak teraz v polovici nov.by sme mali začať 🙂 . Držím Vám všetkým babulkam palceky 🙂 .

domuska11
6. nov 2012

@zuzu1108 Aj my tebe drzime palceky 🙂) a preco idete na IVF??? Dufam, ze budes dobre zvlldata stimulaciu..my cakame na vysledky genetiky a mali by sme ist az okolo januara...drzkaj sa 🙂

zuzu1108
6. nov 2012

@domuska11 My ideme, lebo sa mi stale robili cysty, mala som az 7 cm niekedy a nepravidelna mens.tak to zacalo.
Tak som isla do Ba do centra na vysetrenie a mm si dal urobit spermiogram a ten nevysiel uplne dobre.
Potom v centre mi navhrli laparku ale dr. mi povedal ze ak budem mat zrasty na vaj. tak mi ich rovno odstrania a toho som sa zlakla. Tak sme zacali hladat ine centrum. A známi nám poradili Brno. Vybrali sme si Helios. A tam mi zistili endometriozu a nejaku poruchu s hormonami. A manzelov spermigram nie je najlepsi, tak naodporucili IVF ICSI 🙂
Uz mam doma aj tabl.Provera a Dipherelin inj 🙂 . vo stvrtok ideme este na dalsiu konzultaciu do Brna.
Ked pojdete okolo januara, tak to by sme casovo mohli zacat spolu 🙂 .

luanna
7. nov 2012

Ahojte, aj ja sa k Vam pridavam - dnes sme podpisovali ziadost do poistovne 🙂 tak uz iba cakat a ak dobre pocitam tak by sme mali mat ivfko v januari - februari. mam vszp tak to bude trvat

zuzu1108
7. nov 2012

@luanna Ahojky 🙂 . A kam ste sa rozhodli chodiť? Do ktorého centra? tak stimulku začnete v decembri 🙂 ? Tak rýchle schválenie žiadosti 😉 .

luanna
7. nov 2012

@zuzu1108 ahoj, my chodime do ginfivu. no ja by som chcela zacat v decembri ale vsetko zavisi od poistovne- dufam ze nebude trvat dlho.... 😵

ada83
8. nov 2012

@luanna ahoj ja mám podanu žiadosť od 28.9 a stale neprisla do centra mam tieš všeobecnu ale že schvalená bola 24.10 a teraz je niekde na ceste volala som v pondelok a ze je poslala a včera este v car nebola. tak držim palce aby ti o tak dlho netrvalo

luanna
8. nov 2012

Ahoj, ja pocitam s tym ze to bude trvat dlho 😒 ale snad sa poponahlaju a do vianoc to bude uz v car. 28.9. ste podpisovali ziadost ci vtedy prisla do poistovne? ja sa uz neviem dockat 🙂 aj ja drzim palce tebe nech je ziadost zajtra v car

ada83
8. nov 2012

@luanna 28.9 sme ju podpisali do poistovne prisla 9.10 a schválená bola 24 a teraz niekde blúdi ☹ to dufam že zajtra tam bude mala by som mens. dostat v utorok tak neviem vidím to asi aš na január

luanna
8. nov 2012

@ada83 neboj, ved uz musi prist. a kam chodis?

ada83
8. nov 2012

@luanna do iscare chodime do januára príde 😀

luanna
8. nov 2012

@ada83 tipujem ze skor 😵

ada83
8. nov 2012

@luanna neviem ci to budem riešiť v decembri lebo menzes mám dostať cca 13 a obder by bol niekedy koncom roka a to neviem ako budu robiť v car

luanna
8. nov 2012

@ada83 aha, hmm to neviem ani ja ako to funguje v centrach cez sviatky. hlavne ze to mas uz schvalene 🙂 a planujes byt pn po vklade? ci este aj skor ? 🙂

ada83
8. nov 2012

@luanna chcem byt pn urcite od vkladu a pred tym este uvidim ako sa dudem citit a ty uz ste nieco podnikli v car?

luanna
8. nov 2012

@ada83 my mame za sebou jedno iui ale nepodarilo sa ☹ ale ani som velmi neverila ze to vyjde kedze mam problem s priechodnostou vajcovodov.... ale vyskusali sme

ada83
9. nov 2012

@luanna my sme mali 3 IUI a tieš nič moj muž má mala pohyb spermii

karinka6
12. nov 2012

Ahojte pridávam sa k vám. Mala by som ísť v Decembri na Ket tak dúfam, že to teraz výjde. Je to naše 3 ivf, pri každom sme mali aj jedno Ket takže dá sa povedať že už 6 pokus. Jeden pokus nám síce vyšiel ale v 14tt som potratila. Bolo to ťaždé tak sme si dali 4 roky pauzu s IVF-kami a teraz sme sa na to znova dali. V Oktobri som bola na IVF ale nevyšlo to tak teraz v Decembri nas čaká KET a možno to stihneme do vianoc a pod stromček dostanem krásny darček - pozitívny test.

luanna
12. nov 2012

@ada83 Ahoj. tak ako? dosla ta ziadost do car? 🙂

eri6
12. nov 2012

Ahojte, keďže patrím do skupiny ,,čakateliek,, tak sa k vám pripájam. 30. októbra sme podpisovali žiadosť, poisťovňu mám všeobecnú, tak uvidíme ako si dajú na čas. Povedala som si, že začnem so stimuláciou v decembri, taký je moj plán 🙂. Mám za sebou mimomaternicové teh., kde mi odstránili vajcovod.V októbri mi zistili, že ten čo mi zostal je nepriechodný, takže rozhodnutie padlo hneď - IVF.

ada83
12. nov 2012

@luanna ahoj stále nie a zajtra má prisť mrcha ☹

bambula27
12. nov 2012

@karinka6 ach jaj, toto by sme chceli viacere...ale obdivujem tu silu, skusat a skusat dalej, to chce bojovneho cloveka a to my zeny, tuziace po babätku SME. Ja mam za sebou len jeden neuspesny pokus, som z toho sklamana, kedze patrim medzi 2-3% zien, ktorym sa vytvori kopec prazdnych folikov....ale strasne dufam, ze sa to teraz nezopakuje. My ideme tiez na to v decembri....tak rovnako tuzime po takom darceku vianocnom ako vy ;) Drzim siiilno palce. 😉

luanna
12. nov 2012

@eri6 Ahoj 🙂 takze aj ty mas vseobecnu? povedali ti v car kolko im to v poistovni zvykne trvat? my sme podpisovali 7.11. a pocitam ze dnes im to asi prislo 🙂 aj ja by som chcela zacat v decembri ale uvidime🙂 budem im v poistovni drzat palce nech sa im dobre a hlavne rychlo schvaluje🙂

luanna
12. nov 2012

@ada83