Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@ada83 tam ma prepojili. Vlastne tá pani mi povedala, že tam moju žiadosť nemá, bola milá dokonca žiadosť pozerala aj medzi tými, ktoré prišli v ten deň a ešte neboli zaregistrované v systéme, no a potom som volala do car, to ostatné som už písala. Ale aj napriek tomu ďakujem, budem ho ešte potrebovať, určite si tam ešte nasledujúci týždeň zavolám či ju tam už konečne majú.
baby, aj ja
presviedčam sa, že všetko zlé je na niečo dobré...už sme toho toľko prežili, že mesiac dva už nejak musíme vydržať
Ahojte baby 🙂 , ja od včera beriem Proveru. Chcela som sa Vás popytat brali ste ju niekto? Nebolo Vám po nej nejako zle? Mna boli hlava a žalúdok mám ako na vode :(
dnes som nabrala odvahu a opat som zavolala do car, či mi žiadosť už odoslali - ešte nie☹
sestrička bola dosť ostrá, že či som volala aj v piatok, ja že hej a ona na to, že sa dočkám, nebolo jej do reči, zajtra zavolá manžel lekárovi. Ja neviem, aký je postup, či to čaká ešte na podpis lekára, ja tomu už teda fakt nerozumiem, ale som z toho dosť sklamaná
@zuzu1108
@luanna Ďakujem Vám sa podporu, presne tak, však čo to je mesiac hore dole. Zuzu vystihla si to ,,ďalšie číslo,,. Presne tak a nakoniec Vás majú za debila, ktorý ich nedočkavo bombarduje telefónom, normálne som sa cítila nepríjemnea trápne, že ja ich otravujem za nejakú blbosť však sa raz dočkám...Uvidíme zajtra, manžel chce volať lekárovi, no mám veľké pochybnosti, že ho tam prepoja...Nechcem hneď pri prvom probléme utekať do druhého centra. Každá z nás čo nemá inú možnosť má jediný cieľ - prísť na rad a prísť do cieľa...
@zuzu1108 ahoj ja od včera beriem Estrimax a ten ma rovnake účinky ako Provera. Možno si len na nejakú zložku trochu citlivejšia, alebo to je len náhoda a s liekmi to nesúvisí. Pripravuješ sa na KET, akú dávku denne berieš a od ktorého DC? Ja od včera 2 dna cyklu beriem 1 ráno a 1 večer asi až do KET a potom uvidíme či mi nezmení dávkovanie.
@karinka6 Ahoj 🙂 .Dakujem ti za odpoved 🙂 . Uz ma nebolieva hlava, to ma prve dva dni bolela. Proveru mam 5mg a Dipherelin myslim ze je pisane 0,1. Proveru beriem od 16DC do 26 dna cyklu a pichat si mam zacat 23DC teraz v piatok. No my budeme mat KET, lebo sme si dali aj PGD gen.vysetrenie embrijok a to nestihame do konca roka, lebo maju v centre volno. tak Dr. povedal, ze vklad by vychadzal na 17.januara 🙂 . Ja mam dlhy protokol a ty kratky,ze? a ty si uz bola na odbere ked pojdete na KET?
@zuzu1108 no tiež som mala dlhý protokol ale všetko som to absolvovala v oktobri. 12 teho sme mali 17 vajíčok a ked sme boli 15teho na vklad tak nam ostali 4 oplodnené embrijka tak som si dala 2 vložiť a 2 zmraziť. Nevyšlo nám to tak teraz ideme iba na KET po tie 2 zmrazené. Prvý decembrový týžden pojdeme na vklad. Takže okolo vianoc už budem vedieť výsledok a tentokrát očakávam že to výjde a budú to naše najkrajšie vianoce.
Tak babule, nasa ziadost odoslana do poistovne...mame dlhy protokol ..chcem sa opytat, ak mate nejaky dlh voci poistovni asi cca 30 eur, pozastavia ziadost?? Dnes som sa to dozvedela, pojdem to v pondelok vyplatit, len sa bojim aby to nebol velky problem :(( nemate s tym skusenost??
@domuska11 ahoj, v tomto neviem poradit, ale myslim ze ak to vyplatis, ze by to malo bt v poriadku. Len by som si to nejako kontrolovala sama, volala do poistovne do centra, ze ci je vsetko v poriadku. Nenechala by som to ze by som sa spoliehala na poistovnu. Lebo je to len urad a oni nevedia o to pre teba znamena mat schvalenu a odoslanu ziadost 😒 .

@luanna MUDr. Harbulák