icon

Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013

wejbynka
27. okt 2012

Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀

eri6
16. nov 2012

@luanna MUDr. Harbulák

eri6
16. nov 2012

@luanna ku komu chodíš ty? Zavolaj tam a budeš kľudnejšia, že to tam je.

ada83
17. nov 2012

@eri6 tu máš presne čislo na tu pani kde som si to ja zistovala 02 20824700 do poistovne

luanna
17. nov 2012

@eri6 ja chodim k dr. stenovej. a isto v pondelok volam. dufam ze tebe to v poistovni o to skor schvalia 🙂

eri6
17. nov 2012

@luanna Ďakujem, nerobím si nejakú nádej ohľadom rýchlejšieho schválenia ,musím sa držať pri zemi a hlavne si nič neplánovať...

eri6
17. nov 2012

@ada83 tam ma prepojili. Vlastne tá pani mi povedala, že tam moju žiadosť nemá, bola milá dokonca žiadosť pozerala aj medzi tými, ktoré prišli v ten deň a ešte neboli zaregistrované v systéme, no a potom som volala do car, to ostatné som už písala. Ale aj napriek tomu ďakujem, budem ho ešte potrebovať, určite si tam ešte nasledujúci týždeň zavolám či ju tam už konečne majú.

ada83
17. nov 2012

@eri6 to ti verim aj ja som bola nedockava a nakoniec prisla ziadost aj mrcha spolu tak musim teraz cakat pojdeme asi az v januari na ivf

eri6
17. nov 2012

@ada83 aj ja to už vidím skor na január.

luanna
17. nov 2012

baby, aj ja

eri6
17. nov 2012

presviedčam sa, že všetko zlé je na niečo dobré...už sme toho toľko prežili, že mesiac dva už nejak musíme vydržať

zuzu1108
17. nov 2012

Ahojte baby 🙂 , ja od včera beriem Proveru. Chcela som sa Vás popytat brali ste ju niekto? Nebolo Vám po nej nejako zle? Mna boli hlava a žalúdok mám ako na vode :(

eri6
17. nov 2012

@zuzu1108 ahoj nemám s tým skúsenosť

zuzu1108
17. nov 2012

@eri6 ďakujem 🙂

eri6
19. nov 2012

dnes som nabrala odvahu a opat som zavolala do car, či mi žiadosť už odoslali - ešte nie☹

ada83
19. nov 2012

@eri6 najlepsie bude ak si pojdes asi pre nu a podas ju sama

luanna
19. nov 2012

@eri6 Ahoj, tak ja som dnes volala do poistovne a moju ziadost ta pani nasla v najnovsej zasielke co im rano prisla. takze to vobec nechapem ako to posielaju........

luanna
19. nov 2012

@eri6 a nepytala si sa preco ju este stale neposlali?

eri6
19. nov 2012

sestrička bola dosť ostrá, že či som volala aj v piatok, ja že hej a ona na to, že sa dočkám, nebolo jej do reči, zajtra zavolá manžel lekárovi. Ja neviem, aký je postup, či to čaká ešte na podpis lekára, ja tomu už teda fakt nerozumiem, ale som z toho dosť sklamaná

zuzu1108
19. nov 2012

@eri6 verim ti, ze si sklamana. To je strasny pristup 😠 . Pre nich to nic neznamena, mesiac hore dole, pre nich len dalsie cislo. Ale nevedia sa vcitit do toho co to pre tu zenu znamena ?

luanna
19. nov 2012

@eri6 urcite nech zavola. .... mozno maju iba nie prilis spolahlivu sestricku.....

eri6
19. nov 2012

@zuzu1108
@luanna Ďakujem Vám sa podporu, presne tak, však čo to je mesiac hore dole. Zuzu vystihla si to ,,ďalšie číslo,,. Presne tak a nakoniec Vás majú za debila, ktorý ich nedočkavo bombarduje telefónom, normálne som sa cítila nepríjemnea trápne, že ja ich otravujem za nejakú blbosť však sa raz dočkám...Uvidíme zajtra, manžel chce volať lekárovi, no mám veľké pochybnosti, že ho tam prepoja...Nechcem hneď pri prvom probléme utekať do druhého centra. Každá z nás čo nemá inú možnosť má jediný cieľ - prísť na rad a prísť do cieľa...

karinka6
20. nov 2012

@eri6 ja som si stále žiadosť na schválenie IVF posielala do poistovne sama. Nikdy to za mna nerobilo centrum. Je však pravda, že teraz v lete im to schválenie v poistovni trvalo dlhšie skoro dva mesiace - mám VŠZP.

karinka6
20. nov 2012

@zuzu1108 ahoj ja od včera beriem Estrimax a ten ma rovnake účinky ako Provera. Možno si len na nejakú zložku trochu citlivejšia, alebo to je len náhoda a s liekmi to nesúvisí. Pripravuješ sa na KET, akú dávku denne berieš a od ktorého DC? Ja od včera 2 dna cyklu beriem 1 ráno a 1 večer asi až do KET a potom uvidíme či mi nezmení dávkovanie.

zuzu1108
20. nov 2012

@karinka6 Ahoj 🙂 .Dakujem ti za odpoved 🙂 . Uz ma nebolieva hlava, to ma prve dva dni bolela. Proveru mam 5mg a Dipherelin myslim ze je pisane 0,1. Proveru beriem od 16DC do 26 dna cyklu a pichat si mam zacat 23DC teraz v piatok. No my budeme mat KET, lebo sme si dali aj PGD gen.vysetrenie embrijok a to nestihame do konca roka, lebo maju v centre volno. tak Dr. povedal, ze vklad by vychadzal na 17.januara 🙂 . Ja mam dlhy protokol a ty kratky,ze? a ty si uz bola na odbere ked pojdete na KET?

karinka6
21. nov 2012

@zuzu1108 no tiež som mala dlhý protokol ale všetko som to absolvovala v oktobri. 12 teho sme mali 17 vajíčok a ked sme boli 15teho na vklad tak nam ostali 4 oplodnené embrijka tak som si dala 2 vložiť a 2 zmraziť. Nevyšlo nám to tak teraz ideme iba na KET po tie 2 zmrazené. Prvý decembrový týžden pojdeme na vklad. Takže okolo vianoc už budem vedieť výsledok a tentokrát očakávam že to výjde a budú to naše najkrajšie vianoce.

zuzu1108
21. nov 2012

@karinka6 To budú krásne Vianoce 🙂 . určite vam to vyjde 🙂 . Drzim palceky . Určite sa hned pochval s pozitívnou správou 😉 .za aky cas ak nevyslo ET 😒 , sa moze ist na KET? tam netreba 3mes odstup?

domuska11
22. nov 2012

Tak babule, nasa ziadost odoslana do poistovne...mame dlhy protokol ..chcem sa opytat, ak mate nejaky dlh voci poistovni asi cca 30 eur, pozastavia ziadost?? Dnes som sa to dozvedela, pojdem to v pondelok vyplatit, len sa bojim aby to nebol velky problem :(( nemate s tym skusenost??

karinka6
22. nov 2012

@zuzu1108 nie netreba čakať tri mesiace. Musíš mať dvakrát menštruáciu. Jednu som mala hned ako som vysadila lieky a druhú som dostala teraz 18 a hned na druhy den som šla do centra a dali mi lieky a okolo 15 - 19 DC bude vklad. Takže prvý decembrový týžden.

zuzu1108
22. nov 2012

@karinka6 tak super 🙂 🙂 .

zuzu1108
22. nov 2012

@domuska11 ahoj, v tomto neviem poradit, ale myslim ze ak to vyplatis, ze by to malo bt v poriadku. Len by som si to nejako kontrolovala sama, volala do poistovne do centra, ze ci je vsetko v poriadku. Nenechala by som to ze by som sa spoliehala na poistovnu. Lebo je to len urad a oni nevedia o to pre teba znamena mat schvalenu a odoslanu ziadost 😒 .