Mimotelové oplodnenie a kryoembryotransfér v januári 2013
Ahojte zienky tuziace po babatku/ buduce mamicky dufam ze sii v tejto diskusii rozdame plno pozitivnej energie na januarove ivf ktore bude uspene.
Zaujima ma kolko nas bude 😀
@bambula27 neboj mojenko 🙂 . Je to velmi tazke, a to cakanie je hrozne, ale neboj len na ne pekne mysli 🙂. Ja som mala den po tebe. V den po , mi fuu, teda nebolo dobre 😒 , este ani dalsi den. No my sme mali 21 folikov a z nich 15 vajicok. 12 bolo zrelych a ich oplodnili. Zostalo ich osem 🙂 . Dnes som volala a vyvijaju sa tak ako maju byt na 3-4 den 🙂 . A Jeden fesak ich vsetky predbehol a napreduje viacej 😉 , tak verim ze ich par zostane . az v utorok budem vediet ze kolko budeme mrazit 🙂 .
@zuzu1108 juj, tak to krasne vam vyslo 😉 A to ich davate vsetky mrazit? Na vklad neides? Ja som mala pri prvom IVF syndrom prazdnych folikulov ☹ ... bolo ich 20 a vsetky prazdne. Neminul ma ani ohss, bolo to strasne...a teraz chvala Bohu, mame aspon 2 drobcov, ziadny ohss a po prvy krat zajtra vklad. Tesim sa....a verim, ze sa udrzia.
@bambula27 fuu, tak to si si pri prvom uzila teda 😒 . Tak chvala bohu, ze ich mate aspon teraz dvoch 🙂 . A ze nebol ani ohss. Davame ich mrazit vsetkych, lebo sme si dali este gen.testy embrijok robit. A to trva dva tri tyzdne. Teda budu ich robit ak sa im to bude dat. Ak budu v poriadku embrijka a nebudu vhodne na gen.testy tak ich len zamrazia a pojdem na KET 😉 . Tak velmi ti drzim paste na zajtra, a vela sil do prveho testovania 🙂 . Neboj urcite bude dobre.
@zuzu1108 Ahoj moja 🙂 No ujde to celkom. Trosku sa na seba hnevam, lebo som lezala doma len ten den, kedy bol prenos, vcera som uz urobila poriadnu prechadzku po meste, aj ked uplne kludne...dnes som citila, ze ma tak jemne pichlo v podbrusku asi 3x, tak dufam, ze nic zle. Aj dnes som lietala po nakupoch, posledne darceky a tak....asi by som sa mala ukludnit, co? A vy ako? ako vasi chrobacikovia?
@bambula27 Iiha, asi by si mala kaslat na vsetky darceky a pekne lezat v klude doma. Uz sa radsej takto nepretazuj, aj ked to tak necitis. No tak my sme zostali na koniec traja 🙂 . Traja krpci to dobojivali na hatchujucej blastocysty 🙂 . A teraz isli na genetiku, ci su aj naozaj v poriadku 🙂 . Tak z 12tich zostali traja. Aspon to. Len nech su v poriadku, sa bojim. Kedy ides na kontrolu?
@zuzu1108 No asi mas pravdu. Uz len oddychovat az do testov. Tie mam 27.12. u svojej gynekol. - z krvi. A uvidime ako to dopadne. Ja ale urcite dovtedy nevydrzim. Neviem ci nespravim este predtym test z mocu...urcite 😀 Juj, takze ostali traja? No aj tak dobre...Ja verim, ze budu v poriadku a cochvila budes ich mat v brusku. SIce neviem kolko si date vlozit.... 🙂
@bambula27 ale najskor si rob test tak na osmy den, aj to ci nie je skoro aby si nebola predcasne sklamana 😒 . Ale ja by som testovala tiez ako ty 😉 . A necitis sa zatial este nijako 🙂 ? My si dame len jedno, lebo v nasom centre vkladaju uz len jedno 🙂 . Juuu, tak uz nech je 27meho aby si nam napisala pozitivnu spravicku 🙂 . Velmi velmi ti drzim palceky 🙂 .
@zuzu1108 tak mna uz kare aspon v nedelu urobit, ale to bude skoro. Mas pravdu, asi radsej vydrzat. Necitim sa zatial nijako, sem-tam take pocity ako ked mam pred kramamy..ale to len na chvilu a dost. Ale to podla mna nic neznamena. A dakujem ti. Aj ja vasim drobcom drzim palce, nech genetika dopadne dobre.
@ada83 aha. Ja by som si tiez uz dala kratky ak by bolo treba. My sme isli hned do Brna. Teda bola som dva krat na konzultacii v GF a avobec sa mi tam nepacilo. Nepacil sa mi ich pristup. Tam som bola len cislo. A tu bol uplne iny pristup hned od prvej konzultacie 🙂 . Ja som mala dlhy protokol a 12 zrelych vajicok 🙂 . A uz aj vies kedy presne zacinas v januari ?
@ada83 no poviem ti ze to bolo trosku narocnejsie. My z Ba sme o pol piatej vstavali aby sme tam boli uz na 7mu. Zobrali mi krv, urobili utz a o pol hodky bolo po a mohli sme ist zase domov. A ked uz som pichala Merional tak sme tam chodili kazdy treti den na krv. Len noc pred OPU sme isli spat do Brna aby sme zase nesli tak skoro rano, lebo v tedy tak strasne snezievalo.

@silverm vidis zvladla si aj injekcie 😉 . A teraz v januari sup pre babenko 🙂 . Ja som mala oaniku z injekcii, nevdela som so predstavit ako to cele doberiem a tiez som to zvladla 😉 .Urcite to bude dobre , rok 2013 bude babenkovsky 🙂 . Drziim silno palce 🙂 .