icon

Mimotelové oplodnenie v novembri 2015

ckatka
26. okt 2015

ahojte, kto sa chysta na IVF teraz v najblizom mesiaci - dvoch?

maminka1986
6. nov 2015

@vronni ja som začala cca v marci stimuláciu Proverou...a v Máji mi odoberali vajička...mala som dlhý protokol našťastie je šetrnejší...to ti určia lekári podla tvojho cyklu...

vronni
6. nov 2015

@maminka1986 a vidim ze asi aj uspesne.. 😀 podarilo sa vam to na prvykrat??

maminka1986
6. nov 2015

@vronni 🙂)) ano IVF vyšlo na prvý krát a aj vklad KET 🙂) mala som odložený ET lebo som mala medzitým operáciu ...ale len o dva mesiace neskor odložený...takže tak no všetko ma svoj zmysel aj ked sa to nezdá ale malo to tak byt...

macicka52
6. nov 2015

@vronni ahoj, ono záleží od toho, či pôjdete cez poisťovňu alebo ste samoplatcovia. Lebo ak ideš cez poisťovňu, čakáš cca mesiac na schválenie. Mne celý proces stimulácie(začínala som proveou na 16. deň cyklu, potom sa pridával dekapeptyl, s menštuáciou už aj gonal) trval cca1,5 mesiaca po vklad. Takže tak. Prajem všetko dobré a nech Vám podarí na prvý pokus. 🙂

maminka1986
6. nov 2015

@macicka52 nam schvalili žiadosť za ani nie týžden 🙂)) takže zaleži od poistovne nie vždy je to mesiac

macicka52
7. nov 2015

@maminka1986 ahoj, tak to ste mali super, mám to trvalo ten mesiac, čo už hlavne, že to máme už za sebou. Áno, záleží hlavne od poisťovne. Ak sa môžem spýtať akú máš poisťovňu?

maminka1986
7. nov 2015

@macicka52 ja osm sa tiež čudovala že tak rýchlo ako mala som normalne šok -ale prijemý... 🙂 lebo utorok-stredu tam posielala DR papiere a ten další týžden piatok už to bolo v centre schvalené :D
my sme min rok prešli do Dôvery..

macicka52
7. nov 2015

@maminka1986 Ahoj, aj ja som v dôvere. Ono asi záleží aj od centra, kedy žiadosť pošlú do poisťovne.
Prajem príjemné a bezproblémové tehuľkovanie 🙂

maminka1986
7. nov 2015

@macicka52 no može byt 🙂 neviem dakujem velmi pekne! držim palce aj Tebe 🙂

macicka52
7. nov 2015

@maminka1986 Ďakujem 🙂

vronni
7. nov 2015

@macicka52 no my sme samoplatcovia. takze na schvalovanie od poistovne nemusime cakat..az na tu sumu na fakture si pockam..dufam ma z toho nevyruti.. 🙄

vronni
7. nov 2015

@maminka1986 tak to je super, gratulujem.. chcem verit ze aj nam to vyjde. ale zase nejak nerozmyslam nad tym, skor to beriem tak ze skusime a uvidime. nechcem sa tesit dopredu a potom ked to nevyjde budem iba viac smutna.. a hlavne coho sa bojim a musim si zakazovat tak mysliet, je mozne postihnutie babätka..vzdy som sa toho bala..

maminka1986
7. nov 2015

@vronni tak ajja som mala obavy či vynde či nie a vyšlo....
postihnutie to sa boji každa žena vysledky mamv poridadku nemam nad 35 a v rodine nič take nebolo takže nie je dáke rizkko i ked človek nikdy nevie...

petraoles
21. nov 2015

Ahojte.tak my chodime do centra Iscare v MT.prave som po odbere vajicok 2.den.a asi za dalsie 2 pojdeme na transfer.zatial ide vsetko dobre tak uvidime.🙂

wodanka
22. nov 2015

@petraoles tak sa pridavam k Tebe, ja by som mala ist na ET v utorok . Dnes mame volat ako sa embryjkam dari, nakolko mame PK.

petraoles
22. nov 2015

🙂 my tiez v utorok.a tiez chodite do MT?

wodanka
22. nov 2015

@petraoles nie, my chodime do Brna

petraoles
22. nov 2015

Jaj tak nech vsetko dopadne dobre.🙂

wodanka
22. nov 2015

@petraoles aj Tebe 😉 drzim palce

dohna
22. nov 2015

Ahojte pridavam sa k vam v sobotu 21.11 som mala 1x ET vlozili mi exp. blastocystu po PK a teraz uz len pockat na pozitivny vysledok🙂

wodanka
23. nov 2015

@dohna drzim palce 😉 Tvoje prve IVF?

dohna
23. nov 2015

@wodankaĎakuejm, JJ prvé a tiež v Brne 🙂 vy máte v Brne aké centrum ?

wodanka
23. nov 2015

@dohna Reprofit...zostali Vam aj nejake embrya na zamrazenie?

dohna
23. nov 2015

@wodanka jé aj my chodíme do RF 🙂 jasné zostali asi 7ks, vám nezostali ?

wodanka
23. nov 2015

@dohna vcera ked sme volali, tak ich bolo 6, uvidim co bude zajtra, ked tam pojdeme. Inak my mame darcovske vajicka, nakolko nase 4 IVF pokusy dopadli vzdy neuspesne. Takze ja som uz realista, co sa uspesnosti tyka a preto Tebe prajem nech sa to podari hned teraz lebo viem ake to je, ked sa nedari 😉

dohna
23. nov 2015

@wodanka 4IVF ? tak to by sme asi finančne skrachovali :( my sme na SR ani neskúšali a išli sme hneď to RF ako samoplatcovia, tak nech to vyjde aj Vám , kamoška tiež mala 4 IFV v BA a 5 v Brne a to sa im podarilo na 1 šup 🙂

wodanka
23. nov 2015

@dohna no tak my sme tie 4 IVF mali v priebehu asi 4 rokov, tak sa to dalo fin zvladnut. 2x sme boli v Heliose, 1x v Iscare v MT a 1x v Reprofite. Teraz ideme do toho po viac ako 3 rocnej prestavke.

mery69
23. nov 2015

baby zajtra rano o 7 odber vajicok..drzte palce

ckatka
autor
24. nov 2015

@mery69 drzime drzime, potom sa ozvi... ja odzajtra stimulujem 🙂
@dohna drzime palce,...vkladali ste len jedno? pouzivali ste aj to "lepidlo"? alebo co ste si priplacali z tych praktik navyse?

dohna
24. nov 2015

@ckatka lepidlo sme nepoužívali mali sme IVF soft + ICSI a PK, to bolo všetko, áno vkladali sme 1 a 6 máme zamrazených