Mimotelové oplodnenie v novembri 2015
ahojte, kto sa chysta na IVF teraz v najblizom mesiaci - dvoch?
@ckatka
@coralee_wiley
tak baby hlasim 13 odobratych ...rano budem vediet viac...podam infosky
Ja som dnes po transfere.takze uz len cakat.a tiez ma zaujima co znamena to lepidlo?
Baby pomoooooc sialene ma bolia prsia sú ako keby mali 10 kg, som 3 den po ET...
@vronni maju to v cenniku ako "embryoglue", nedavno som o tom pocula prvykrat... bezne pri embryotransfere nasaju embryo s nejakym mediom do pipety a vlozia do maternice - je tam dost velke riziko neuchytenia sa (odplavi sa a pod), toto embryoglue zabezpeci ze sa ako keby "prilepi" na stenu maternice
@vronni ahoj, je to taký "gél", ktorý by mal zabezpečiť, že embryjko nebude moc "cestovať" a lepšie prilnie k stene maternice, aby sa mohlo uchytiť, ale to Ti už @ckatka písala. My sme ho dali aj pri KET aj teraz pri ET, ale my máme slabšie embryjká, takže im chceme dať viac šance na úspech. Doktori sa nevedia zhodnúť (je to relatívne nová metóda) a nemajú ani ako overiť, či je to úspešnejšie alebo nie... podľa mňa ako pri viacerých technikách pri IVF je to iba otázka psychiky, ako sa nastavíš - či Ti to pomôže alebo nie.
baby tie čo už máte po ET kedy plánujete testovať ? ktorý DC ?
Chcem sa spytat uziva/la ste niektora Lutinus?alebo ine progesteronum?mate nejake vedlajsie ucinky?ako bolest.palenie a svrbenie?
baby, možno majú v iscare, treba sa spýtať, každopádne budem sa informovať, aj mňa to zaujíma, ale sú lepšie vybavení než niektoré centrá (čo som tak porovnávala), v BA sa teraz sťahujú aj do novej budovy v Apolle, tak z toho sa dosť vytešujem...
@vronni
@elenkataki1
CAR na Antolskej mi nepride ako vrchol slovenskej reprodukcnej mediciny,...a v cenniku to maju 🙂 treba sa opytat
dnes... 4 štvorbunkove, 3 dvojbunkove a jedno sa prestalo vyvijat
dnes ET....

@mery69 drzime 🙂 nech je tam co najviac kvalitnych 🙂