icon

Mimotelové oplodnenie v novembri 2015

ckatka
26. okt 2015

ahojte, kto sa chysta na IVF teraz v najblizom mesiaci - dvoch?

coralee_wiley
24. nov 2015

@mery69 drzime 🙂 nech je tam co najviac kvalitnych 🙂

ckatka
autor
24. nov 2015

@dohna no aj nam to tak nejako bude vychadzat, PK a ISCI, ... a to lepidlo este chcem, nech uz to je na totalku 🙂 a chcela by som vlozit dve,...tak som zvedava

mery69
24. nov 2015

@ckatka
@coralee_wiley
tak baby hlasim 13 odobratych ...rano budem vediet viac...podam infosky

vronni
24. nov 2015

@ckatka ahoj, ake lepidlo prosim ta?? pocujem to prvy krat.. 😲

petraoles
24. nov 2015

Ja som dnes po transfere.takze uz len cakat.a tiez ma zaujima co znamena to lepidlo?

wodanka
24. nov 2015

@petraoles ja som tiez dnes po ET...aj planujes testovat?

dohna
24. nov 2015

Baby pomoooooc sialene ma bolia prsia sú ako keby mali 10 kg, som 3 den po ET...

ckatka
autor
25. nov 2015

@vronni maju to v cenniku ako "embryoglue", nedavno som o tom pocula prvykrat... bezne pri embryotransfere nasaju embryo s nejakym mediom do pipety a vlozia do maternice - je tam dost velke riziko neuchytenia sa (odplavi sa a pod), toto embryoglue zabezpeci ze sa ako keby "prilepi" na stenu maternice

ckatka
autor
25. nov 2015

@mery69 vaaau parada 🙂 a ako to prebiehalo? bolelo ta nieco? ako ta uspavali? maskou? injekciou? co z toho si pamatas? 🙂

petraoles
25. nov 2015

@wodanka Pockam mozno tyzden a potom skusim test.

motycka84
25. nov 2015

@vronni ahoj, je to taký "gél", ktorý by mal zabezpečiť, že embryjko nebude moc "cestovať" a lepšie prilnie k stene maternice, aby sa mohlo uchytiť, ale to Ti už @ckatka písala. My sme ho dali aj pri KET aj teraz pri ET, ale my máme slabšie embryjká, takže im chceme dať viac šance na úspech. Doktori sa nevedia zhodnúť (je to relatívne nová metóda) a nemajú ani ako overiť, či je to úspešnejšie alebo nie... podľa mňa ako pri viacerých technikách pri IVF je to iba otázka psychiky, ako sa nastavíš - či Ti to pomôže alebo nie.

dohna
25. nov 2015

baby tie čo už máte po ET kedy plánujete testovať ? ktorý DC ?

mery69
25. nov 2015

@ckatka uspai ma injekciou do zily.nejako si nic nepamatam..za 15min som uz bola na izbe.zobrali 13.oplodnovali 12...a dnes rano mame 8embryi..trosku ma pobolievali vcera vajecniky ako pred menzesom.v nedelu transfer

ckatka
autor
25. nov 2015

@mery69 tak 8 je parada 🙂 super, ja som sa na zaciatku bala,...ale teraz sa uplne tesim...kolko chcete vkladat? my sme rozhodnuti ze ak budu - tak dame dve

mery69
25. nov 2015

@ckatka aj my dve..aj ja som sa bala,ze kolko bude rano😗

ckatka
autor
25. nov 2015

@mery69 ja by som mala mat odber 7.12, plus minus... neviem sa dockat 🙂
a chcete dvojicky? aby sa vam nestalo ako terez nedavno znamej ze vlozili jej dve - a nielen ze sa chytili, jedno sa este rozdelilo 🙂 a cakaju trojicky 🙂

to uz by som si napr na prirodzeny porod netrufla

mery69
25. nov 2015

@ckatka 😶..dvojicky chceme...muz maju v rodine dvojky.jeho dedo bol...no vlozim dve a dufam ze sa nerozdelia...ale budem Bohu dakovat aj za jedno..😙

wodanka
25. nov 2015

@petraoles ja tiez chceme pockat po vikende, niekedy v stredu. Drzim nam palce, nech je to tam 😉

petraoles
25. nov 2015

@wodanka dakujem tak aj vam drzim palce.

vronni
25. nov 2015

@ckatka
@motycka84 dakujem, zas som sa nieco nove priucila 🙂

vronni
25. nov 2015

@ckatka a kukla som ci to maju v cenniku v iscare ale nic take som tam nenasla..takze tam to asi zatial nerobia s tym lepidlom.. 🙄

petraoles
25. nov 2015

Chcem sa spytat uziva/la ste niektora Lutinus?alebo ine progesteronum?mate nejake vedlajsie ucinky?ako bolest.palenie a svrbenie?

elenkataki1
25. nov 2015

baby, možno majú v iscare, treba sa spýtať, každopádne budem sa informovať, aj mňa to zaujíma, ale sú lepšie vybavení než niektoré centrá (čo som tak porovnávala), v BA sa teraz sťahujú aj do novej budovy v Apolle, tak z toho sa dosť vytešujem...

ckatka
autor
26. nov 2015

@vronni
@elenkataki1
CAR na Antolskej mi nepride ako vrchol slovenskej reprodukcnej mediciny,...a v cenniku to maju 🙂 treba sa opytat

mery69
26. nov 2015

dnes... 4 štvorbunkove, 3 dvojbunkove a jedno sa prestalo vyvijat

vronni
26. nov 2015

@ckatka ja chodim do martina 😉

ckatka
autor
26. nov 2015

@mery69 to je dobre? po kolkych dnoch / hodinach ma byt kolko buniek?

mery69
29. nov 2015

dnes ET....

ckatka
autor
30. nov 2015

@mery69 drzime palce silno 🙂