Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
ahojte...nenájde sa tu spolubojovníčka, ktorá budúci týždeň začína so stimuláciou? ide o moje prvé IVF a mám veľké obavy ☹
@gabitka2010 ahoj nemas sa coho bat 😉 Hlavne pohoda a klud. Nie je to vobec nic strasne. Ja mam za sebou dve a tretia ma caka v januari.
@linaya ďakujem za povzbudenie 😉....tiež si sama hovorím, že pohoda a kľud...snažím sa myseľ zamestnávať niečím iným, ale občas na človeka príde slabá chvíľka...mala si dlhé alebo krátke protokoly?
Aj ja som mala slabe chvilky a ja mam,ale treba sa snazit byt v pohode 😉 Prve dve stimulky som mala dlhy protokol a teraz bude ked sa nemylim 13 dnovy..
@linaya ja mám krátky protokol, s veľkými dávkami...koordinátorka nám povedala, že predpokladajú že u mňa to bude tiež len 13-14 dní...možno aj menej
@gabitka2010 neboj sa,mysli na to, ze krok za krokom si blizsie k tomu, aby si mala vytuzene mimi v rukach. 🙂 ved to je dobre!! drzim palceky 🙂
@babusik85 ďakujem😉
@gabitka2010 do ktoreho centra chodis?
@babusik85 do Heliosu v Martine...ty si ako zvládala stimuláciu? pichala si si sama? ako si sa cítila po tých hormónoch?
@gabitka2010 celkom dobre. bola som vkuse nafuknuta, a este aj po OPU cca. tyzden. mala som aj mensie bolesti, ale nic hrozne. podla mna da sa v pohode vydrzat, aspon ja som nemala tazkosti. manzel mi pichal... mne je zle uz aj od ihly.
a co je dolezite, ja som velmi vela pila, min. 3-4litre za den.
@babusik ja si budem pichať sama...môj priateľ je na tom podobne ako ty...keď vidí ihlu skoro odpadáva 😂😂
Drzim palce pri pichani 🙂 ja by som sama nevedela, mne pichal priatel 🙂 dnes picham posledne davky 🙂 citim sa celkom normalne, brucho trochu nafuknute sem tam pichne vajecnik ale je to pohoda, kazda trochu stresuje pred pichanim 🙂
@zuzankaa88 kedy mas OPU? kolko mas folikulov? chodis do centra na kontroly, ci k svojmu gyndosovi?
Dnes som bola znovu na kontrolu tak som kludnejsia lebo narastli folikuli a su cca 8 vsetko ok, sliznica 8mm... opu mam normalne v pondelok 🙂 drzte palce, dufam ze budu vsetky foliky aj obsahovat vajka ;)
@ babusik85 nornalne do centra na kontrolu chodim, dnes predpisal aj utrogestan 4 rano 4 vecer a prednison 1 vecer a preventivne fraxiparin aj ked problem s krvou nemam.... ale to vsetko adi az po vklade budem brat
@babusik85 nechce mi oznacovat komu pisem :(
@zuzankaa88 ani mne nechce, cely den nejak divne funguje. ja dam zavinac a vypisem meno.
drzime palce jasne 🙂 utrogestan budes po OPU, mne vypisali v ten den, tiez 2x4 z dola.
@zuzankaa88 Ahoj ja som si začala včera pichať gonal.. mám krátky protokol 6.12 by som mala mať odber. A budúcu stredu ešte USG.
A držím palce.. ✊ 👊
@lenus7 ahoj, dakujem pekne 🙂 pichanie rychlo ubehne a uz pojdes na opu, takisto drzim palce aby vsetko bolo ok 🙂 chodis do splnu ci sa mylim???? Aku davku gonalu mas?
@zuzankaa88 Nie nemyliš 😉 Ja picham 175 a ty? Áno ubehne veď už len to že som si začala už pichať tak sa mi zdá že skoro ale to mi vyšlo dobre,že akurát som aj ms dostala 😉
@gabitka2010 ahoj, ja zacinam stimulku o dva tyzdne tiez prve ivf a tiez chodime do heliosu mt..aj ja mam stoho obavy ale aj radost 🙂
@lenus7 ja mam 200 davku no dnes uz posledna 🙂 plus cetrotide a zajtra uz len ovitrele... mam cca 8 folikul schopnych a to hlavne lavy vajecnik a pravy 1-2 . Uvidim po opu ze kolko ich je presnejsie
@zuzankaa88 tak to je super.. držím ti palce a silno verím,že to dobre dopadne. A ako zvladaš injekcie? Všetko v pohode? Pichaš si sama? Gonal sa picha v pohode 😉
@zuzankaa88 drzim palce aby ti to dobre dopadlo🙂
@gabitka2010 dakujem krasne 🙂

@oslo1 ďakujem pekne, aj ja tebe držím palce