Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@gabitka2010 začala som 2dc gonalom, od 5dc cetrotide - ale nereagovala som podľa očakávaní, 7dc mi gonal vymenili za niečo iné - ale zabudla som ako sa to volalo - niečo na M 🙂. Zrazu začali rásť... odber bol až 17dc a vklad po PK 22dc... teraz som 14dpt a robila som test (aj 12dpt) a je bohužiaľ negatívny... teda iba boli negatívne, zajtra krv... tak už len spustiť ms a január - marec 1KET... a tebe držím palce 🙂
@ywpismenkova ahoj,nie nahodou Menopur? Kolko si mala oplodnenych vajicok? Nabuduce to uz vyjde 🙂 😉
@ywpismenkova ďakujem, po tvojej správe som trochu pokojnejšia 🙂....aj tebe želám všetko dobré a čo najskôr vytúžené // 😉
Baby davali ste si niektora embryo glue (lepidielko)?
@linaya ano, a nepomohlo
@linaya hej myslim že menopur 🙂
Oplodnilo sa 10 z 11, do 3 dňa vydržalo 7 a nakoniec ostali 4, jedno vložené a 3 zamrazené samostatne 🙂
☹😒
@ywpismenkova a na ktorý deň ti vkladali? Mala si aj PK?
@lenus7 vkladali po PK 5 deň, dnes krv negatívna, zlá sliznica - čakám ms a pred vianocami zákrok diagnostický... aby zistili prečo sliznica nereaguje... snáď január teda 🙂
@ywpismenkova Tak to ma mrzí.. verím že ti to dobre dopadne.. Držím palce
A ktorý vklad už máš za sebou?
dievcence, tak aj my sme dobojovali. Dnes test negativny, vcera sa mi uz aj menstruacia pomaly zacala spustat. Ach jooo. Nemame nic mrazene, to je na zufanie.
Uz budeme samoplatci, v hlave mam milion myslienok. Este, ze mam super chlapa, vo dvoch sa to taha lahsie.
Drzim vam vsetkym palce.
@fantinka amh nevypoveda o zasobe, ktoru mas realne, iba o mnozstve antralnych folikulov na povrchu vajecnika. gynekologovia touto informaciou zavadzaju. amh je preto velmi kolisave. ale o tom uz nikto neinformuje. a amh sa da velmi dobre ovplyvnit. niekto berie dhea, niekto len vysoke davky D3 aspon po dobu 3 mesiacov. a pritom ide len o to, ze vo vnutri vajenika sa nachadzaju aj stovky folikov, ktore na povrch vajecnika putuju 6-9 mesiacov. pocas tohto obdobia bud degraduju, alebo dozreju....preto je to ovplyvnitelne...vsetkymi dostupnymi prostriedkami, ktore pomahaju dozrievaniu vajicok. ja som toho zivy priklad, mne amh stuplo a dozretych vajicok som mala viac...hodnotu amh ovplyvnuje aj to, ci su produktivne oba vajecniky...
@lenus7 bolo to prvé IVF
a predtým 2xIUI
@fantinka dakujem za odpoved. Clovek stale veri, ze si najde nejaky liek, alebo caje, s ktorymi dopomoze k vytuzenemu dietatu. Ja mam hranicnu hodnotu amh, zatial. Minuly rok mi spravili hormonalny profil, a som zvedava ked nabuduce idem do car, aka bude hodnota...dufam ze bude stale hranicna hodnota 😲 ach jojj, je zlozite pocat dieta, ked pribudnu nejake komplikacie. Ja uz mam 34 rokov, dufam ze dovtedy vydrzia moje vajka, kym postupim umele oplodnenie 😉 inak som citala na mk, ze boli take baby, ktore mali naozaj nizku hodnotu amh. Takze treba verit, ze sa to podari a mat stastie 🙏🙂 snazilky do toho, my to dame 🙂 drzim ti palce, aj ostatnym snazilkam 🙂
@angel1982 kym ma to netrapilo, tiez som nic nevedela...ja som brala v priebehu cca 1,5 roka 2x DHEA, ale ten druhy krat som k tomu pridala uz aj D3, matersku kasicku, pel v mede, kotvicnik tinkturu, Fertipronu - obsahuje aj inozitol, maca, Ubiquinol, Astaxanthin, Pycnogenol, NAC...tazko povedat, co z toho zabralo, ale v kazdom pripade sa to ovplyvnit da, o AMH je tu vela tem, pokukaj
Ahojte baby, tak ja dnes po vklade 🙂 nakoniec mame v brusku dve bublinky 🙂 tak uz len cakat a cakat 🙂 drzim vam palce vsetkym
@zuzankaa88
Ahoj ako si na tom? Uz máš asi aj po vklade však 😉
Ďakujem za rady injekcie som zvládla keď som ich začala pichat pomalšie ako si mi radila 🙂
@sasenka6 no super 🙂 ano ja uz po vklade teraz uz len verim ze to dame na 1x 🙂 ty ako pokracujes uz si po opu ci ako?
@zuzankaa88
Jeej držím palce a verím ze to vyjde , kedy ideš na krv?
Ja som uz pri poslednej injekcie začala mat ťažkosti a hneď po OPU mi oznámili OHSS a ze žiaden vklad nebude. Na další deň sa mi stav natoľko skomplikoval ze som bola tri dni na infúziách a dva krát mi vyberali vodu z brucha 😔
Takze az v januári bude KET keď sa dám dokopy . Vtedy uz budes šťastná tehuľka 🙂
@sasenka6 fuuuhaa ale uz ti je lepsie??? Kolko vajok si mala ze az ohss si dostala???
@zuzankaa88
Hej uz je to lepšie po tom odsati, uľavilo sa mi. Lebo voda mi tlačila Zrovna na žalúdok tak to bolo totálne zle. Práveže som mala 12 vajíčok . Som čakala viac. Ale vraj je to dosť lebo som veľmi nízka a Chuda. 8 bolo oplodnenych a mám aj PK . Dnes je 5. Deň kultivacie a prežilo všetkých 8 . Ale tri najlepšie zmrazili a zvyšných 5 chcú pozorovať este do zajtra . 😅
@sasenka6 super ze vsetky vydrzali a tie 5 potom co? Tiez zamrazite??
@zuzankaa88
Ak to vydržia do zajtra tak určite áno . Čím viac tym lepšie. Lebo ďalšiu stimuláciu by som uz viac nechcela . Ty máš este nejaké zmrazené ?
@sasenka6 nie my nemame, my sme mali len 3 shopne vajka po stimulacii a dve sa oplodnili a uz su v brusku 🙂
@zuzankaa88
Tak verím ze budete mat krásny darček pod stromček 😉
A prosím ta ako prebieha transfer, mám z toho strach je to veľmi nepríjemne ?

@ywpismenkova ahoj, tak to si mala krásne...aký si mala protokol a čím si stimulovala?