Mimotelové oplodnenie v novembri 2016
Koceny..ktorú z vás čaká ivf v novembri?? Sem saaa!!! 😉 Vymenme si pozitívnu energiu😉
@zuzankaa88 Ja keď som prvý krát bola na IVF a začala som si pichať injekcie,tak ma chytila chrípka.. hneď som volala do centra.Som myslela,že mi to presunú ale pokračovala som ďalej..nejako som sa do odberu z toho dostala 😉 Vtedy som mesiac marodovala. Tak dúfam,že teraz to zvládnem bez chrípky..aj keď je také obdobie chorľavé
@lenus7 ja sa snazim tiez neochoriet 🙂 kolko si mala vajok z predosleho ivf??
@zuzankaa88 ja som mala 11 ale vydržalo mi 5 a nakoniec po predlženej kultivacii mi ostali 2 obidve sme dali vložiť..ale nakoniec nevydržali.. vyskočilo mi hcg len na 80 a potom to skončilo.
@lenus7 jooj to je skoda :( snad teraz to uz vyjde ;) davate vlozit dve ci jedno?? Aky je u vas problem ??
Ja tým,že mám nepravidelnú ms aj endometriozu-bližšie neurčenu a manžel ma menej pohyblivé mršky malé..sa im nechce. A uvidíme koľko si dáme podľa toho koľko sa nám podarí oplodniť a koľko z nich vydrží po PK. A vy aký máte problém? A ty si priamo z KE?
@lenus7 vy ste ako my ...presne vsetko mame aj my
@parvinka0001 a aj idete na druhé IVF?
@zuzankaa88 som ťa zabudla označiť 😉
@lenus7 len u mna je problem, v aprili na laparo mi zobrale obe vajcovody takze len ivf . Len dufam ze bude hned aj uspesne 🙂 vobec by ma nikdy nenapadlo ze take nieco sa bude tykat aj mna. Vzdy som mala aj mam pravidelnu ms aj ovulaciu a nakoniec som mala chronicky zapalovo zmenene vajickovody skarede zhrubnute a vytvarali taku tekutinu ktore je pre embya toxicka takze museli von. Aa este amh mam na svoj vek 28 celkom nizke 1,6. To je ovarialna rezerva
@zuzankaa88 Ahoj Zuzi, aj mne zobrali obe vajcovody, mala som zápal :-/ ten AMH mas hranicne 🙂 neboj sa, podarilo sa otehotniet aj takej babe, ktora mala o vela nizke cislo AMH 😉 drzim Tebe palce, a ostatnym babam, vsetky si zasluzite mat svoje vytuzene babo 🙂
ahojte baby : ) pripajam sa k vam novembrovym. v stredu idem 1x na embryotransfer
@angel1982 ahoj, dakujem 🙂 hej aspon to ma upokojuje ze aj pri amh 0,40 sa podarilo otehu...ten zapal je svina teda... ja som v zivote nemala ziaden co by som vedela o nom ani nikdy ziadne gyn tazkosti a aha... neva uz som sa s tym zmierila hlavne ze existuje moznost ako otehotniet aj bez vajcovodov 🙂 a ty uz mas babo???
@montrojruza ahoj, vitaj 🙂 drzime palce.... aku si mala stimulku???
@zuzankaa88 ach jeej tak to si nemala ľahké a ako dlho ste sa snažili alebo snažíte? My už 4roky. A po dvoch rokoch snaženia som si povedala,že asi tomu budeme musieť pomôcť.
Držím palce a verím,že sa Vám to podarí 😉
@montrojruza Držím palce a kam chodiš?
@zuzankaa88 vsak ja som tiez dostala sok, ked mi doktorka oznamila, ze kvoli zapale mi vybrali obe vajcovody. Bola to podpasovka. Ja si myslim, ze my zeny sme silnejsie, a vsetko vydrzime 😉 chvalabohu, ze existuje taka metoda, ktora umoznuje mat babo pre take zeny, ako sme my 🙂 este nemam babo, obaja partnerom sme v zahranici, a kvoli tomu IVF stale sa posuva, uz skoro rok ☹ dufam, ze uz v januari zacneme 😉 zatial sem chodim na MK citat Vas, a drzat Vam palce 🙂 do vtedy budes uz tehotna, kym ja zacnem len stimulovanim v januari 😉
@lenus7 po 2 rokoch sme zasli do centra a minuly rok v decembri sme boli tusim prvy krat v centre. Diky pekne aj tebe drzim silno nech to bude uspesne ;)
@angel1982 no to dufam 🙂 tak neposuvajte a v januari na to supnite ;) a do ktoreho centra pojdes??
@lenus7 dik. spln kosice
@zuzankaa88 ahoj, dik 🙂 1x decapeptyl, estrimax, teraz aj utrogestan, prednison, anopyrin
Áno ja mám KET ďalší pondelok 14 novembra
@zuzankaa88 aj ja chodím do Splnu 😃
Čítam,že sme tu asi 4 čo sme v Splne 😉
Ahojte kočky 🙂 môžem sa k Vám pridať? Ja dúfam, že nás tiež v novembri čaká naše druhé IVF 😀 Teraz už netrpezlivo čakám mršku, ktorá však nechodí a nechodí... V septembri som mala prvé IVF a vtedy sa mi asi nejak rozhádal cyklus, a od vtedy mi mrcha neprišla.
To je super ze sme tu tolke zo Splnu, verim ze vsetky tu budeme o chvilinku aj tehulkami 🙂
@montrojruza a to mas klasicke ivf ci nejaky soft???
Ahojte, tak aj ja sa pridávam k vám. 6- sty deň picham Merional a zajtra idem na sono a krv do Heliosu. Je tu ešte niekto z Heliosu?
ahojte kocky! 🙂 pripajam sa aj ja. 4ty den picham gonal /ale ms mi neprisla, neviem preco/, utorok idem na kontrolu a uvidime ako dalej. Je to moje prve IVF.
Drzim Vam palce, drzte aj Vy nam 🙂 🙂

@lenus7 ano chodim ale nie na tpp ale od vkladu uz nepojdem aspon 2 tyzdne a potom uvidim 🙂