icon

Mladí bez pomoci nepočnú - článok Sme

libawet
6. dec 2017

...zaujala ma v ňom veta vedúceho lekára Sanatória Helios v Martine, pána Krajčoviča, citujem: " Je predpoklad, že štyridsiatnici majú lepšie spermiogramy ako dvadsiatnici "....oslovení odborníci potvrdzujú, že problémy párov s počatím sú v polovici prípadov na strane muža.

libawet
autor
6. dec 2017

@jaja102 to ich nezaujíma, čo je veľmi, veľmi smutné a trafila si klinec po hlavičke! PREČO ? - je to základná otázka, prečo sa to deje, že mladí ľudia nemôžu mať normálnym a prirodzeným spôsobom dieťa? Berú to tieto inštitúcie tak, že veď čo už narobíme, keď sme si to tu už všetko zničili, tak aspoň zarobíme a máme biznis ? Zasa len umelým oplodnením pchajú do ľudí chémiu a ešte viac a viac, čo potom tie deti vzniknuté tak z oplodnenia, tie ako budú žiť v budúcnosti a čo ich zdravie, ako to zvládnu ? Neviem, mne to celé pripadá ako dobre rozbehnutý biznis, ktorý nechce vidieť dôsledky v budúcnosti a nerieši ich a nerieši ani príčiny. Zaslepenosť a krátkozrakosť, ale hrozba do budúcna a možno väčšia ako si vieme vôbec predstaviť.

gulisko
6. dec 2017

Ako k tym hormonom vo vode 40tnik tej vody vypil za život viac ako 20 tnik aspon raz tolko. Takže ťažko to zvalovat na vodu, skôr to bude podla mna celkovo problem životneho štýlu aky teraz mlady chlapci vedu.
A k braniu hak radšej nech ju dcera je ako prist v 15- 16 že je tehotna. Sa spametajte dnešne dievčata začinaju ovela skorej pohlavny život ako mi alebo naše mamy a spoliehat sa na mladeho chlapca.že si da kondom alebo že si da pozor no neviem.

sivypegas
6. dec 2017

@44janica44 nejde o obrovske zisky ale o dopyt,keby nebol dopyt tolko by sa nehnojilo a podobne,Ide aj o to ze nas je vela a ked sa malo vyprdukuje,je hladomor ako napr Severna korea, nepouzivaju ziadne umele hnojiva a maju tam hladomor,lebo tolko nevypestuju,kedze je neuroda a podobne,A podobne je to aj o nas,lebo kolko z nas vyhadzuje jedlo?? Preco sa napriald Francuzom nepacilo ze nedojedene jedla z restik si musai pribalit domov a nevyhdazovat?

libawet
autor
6. dec 2017

@gulisko nuž áno, ale ten dnešný 40-tnik tú vodu kedysi pil bez toho HAK, niekedy sa toľko HAK nepoužívala a ani nebola k dispozícii ako dnes. No vieš čo, mať dcéru, radšej jej nohy dolámem, aby si dala HAK. Je to chémia, ktorá v ženskom tele narobí doslova paseku, rozhádže celý ženský organizmus a periódu, následky nebude vidieť v tých 16....,ale oveľa neskôr, keď možno bude chcieť mať tie deti raz....pozri sa, tiež som mala 18, keď som začínala so sexom a bola som dosť nezodpovedná, no mala som chlapca ( terajšieho muža ), ktorý sa chránil a bol v tomto zodpovednejší ako ja. Tu ani tak už nejde o otehotnenie ako aj o možný prenos pohl. chorôb, už len preto by sa dcéra mala chrániť, tak nech ten kondóm nosí ona pre toho chalana, a keď on odmietne si ho nasadiť, tak asi to dobrý chalan nebude, lebo vidí len seba.

biokozmetika
6. dec 2017

mne tiež lekár povedal, že budem mať obrovský problém otehotnieť a do mesiaca som bola v tom 🙂 čiastočne aj vďaka tomu, že ma manžel nenechal hrabať sa na nete a čítať o mojej diagnóze. rovnako poznám pár, čo sa snažil viac ako rok a spermiogram bol úplne hrozný- skoro nulová šanca na prirodzené počatie a v tom čase keď tieto výsledky dostali ich to úplne zlomilo (a pritom už bola tehotná len o tom nevedela), druhé bábätko počali v pohode bez problémov. lekárov si vážim a dúfam, že svoju robotu robia najlepšie podľa svojho vedomia a svedomia ale niekedy ozaj platí, že "vedieť menej je niekedy viac"

marusia12
6. dec 2017

Vysvetlenie je jednoduché... vo vode máme nenormálne množstvo antikoncepcie a jeme nenormálne množstvo rôznych hormónov v strave... a to má svoje dôsledky. Európa vymiera a týmto tempom tu za 80 rokov bude posledná biela generácia. Hovorí o tom výskum "nativity", kde ak klesne populácia pod 1,8... je koniec. A dnes je Európa na 1,3.

libawet
autor
6. dec 2017

@biokozmetika tiež veľmi dobrý pohľad, presne tak, lebo keď už o sebe viem, tak ešte aj psychika tam narobí svoje, čo môže byť aj na škodu veci. Ešte ma napadá jedna vec - že lekári aj vedia a možno poznajú aj prírodnú cestu ako otehotnieť, no nepovedia - prečo ?

libawet
autor
6. dec 2017

@marusia12 no veď, o tom som tu už písala, že to možno tak ktosi chce....možno konšpirácia, možno pravda....

janickacrazy
6. dec 2017

@jaja102 Moja kamarátka nemohla otehu 8 rokov, veľmi sa trápili, nakoniec išla na umelé oplodnenie, podarilo sa a ked mal malý rok, takisto otehotnela prirodzene, aj ked to ani neplánovali. Potom neskor otehotnela ešte raz a tiež prirodzene. Podľa mna v tom zohráva dosť veľkú úlohu aj psychika, ked sa dlho nedarí, človek je v depke a vačšinou to býva tak, že ked niečo príliš chceme, tak just sa nedarí. Je to také začarované. Takisto mnohé páry, ktoré si adoptujú dieťa tak o rok, o dva sa im podarí vlastné dieťa.

breznica
6. dec 2017

@marusia12 nechcem byť rasistka,ale prečo sa potom tí tmavší množia čím ďalej tým viac?pijú inú vodu?dýchajú iný vzduch??

janickacrazy
6. dec 2017

@breznica Tak za prvé tí začínajú so sexom tak v 12, robia to minimálne 3krát denne a antikoncepciu nepapajú, takže je to asi jasné. 😂🤐

dasenka26
6. dec 2017

Viete co prekvapilo mna? Ked nedávno Vincze priznal ze vo veku 26r je na hranici neplodnosti..a to som si myslela ze ked si Banasova zobrala mladsieho bude to dieta konečne mat. Jeden priklad za vsetky :-!

marusia12
6. dec 2017

@breznica myslíš cigánov alebo černochov? Poznáš plán NWO? Tam hľadaj odpoveď.... a cigáni sa už tak veľmi nemnožia, aby nás tu nedajbože prerodili. Aj u nich je demografická krivka otočená smerom dole. S Európou ako ju poznáme dnes sa môžeme rovno rozlúčiť.
@libawet samozrejme je to pravda, žiadna konšpirácia. Kto sleduje vývoj vo svete minimálne 20 rokov tak vidí, čo sa deje a kam to speje. Tieto články sú pre ovce, tzv. zombie druh občana.

libawet
autor
6. dec 2017

@janickacrazy a vidíš, zvláštne, že toto im tie inštitúcie nepovedia - v prvom rade sa ukľudnite a v druhom rade zistíme vašu príčinu, prečo to nejde, čo robíte zle, čo jete, ako žijete, ak ste žili a podobne....ja už mám dojem, že lekári už nie sú lekári, že už nepomáhajú, že sú tak pohltení a zošrotovaní týmto systémom, že to už ani nedokážu, že napokon si človek aj tak musí pomôcť sám, a možno aj tu na MK alebo na ulici pri bežných rozhovoroch, že si musíme pomáhať jeden druhému navzájom, že sa to tak akosi obracia a vracia späť - k tým starým, dobrým a osvedčeným veciam...

libawet
autor
6. dec 2017

@dasenka26 možno im Vincze robí aj reklamu, títo v tom showbiznise sú schopní všetkého.

marusia12
6. dec 2017

@janickacrazy načo by im bola antikoncepcia, keď ju máme zadarmo vo vode a ešte všade propragujeme heslá, aká je voda zdravá. No je zdravá, ale živá voda z lesa, z potoka a nie tie patoky, čo pijeme z vodovodu. U cigánov je však vysoká úmrtnosť a ani sa nejak extra nedožívajú vysokého veku. Z tejto strany netreba vidieť ohrozenie bielej rasy...

libawet
autor
6. dec 2017

@marusia12 dobre, ale ak by to aj bola pravda, aby bieli ľudia vykapali, tak prečo? Sme ako rasa slabší? Kvôli čomu?

janickacrazy
6. dec 2017

@libawet U tej mojej kamošky to bola jednoznačne psychika, ona hned od začiatku dieťa veľmi chcela a tlačila na pílu, hned si počítala plodné a neplodné dni, robila ovulačné/tehu testy každý mesiac, atd. Ja ked som chcela dieťa, tak sme sa proste milovali kedy sme mali chuť a test som si robila, až ked mi meškala MS 10 dní, ovulačné testy to som pomaly ani nevedela, že to vobec existuje.

breznica
6. dec 2017

@marusia12 poznám.to bola skôr rečnícka otázka😉

alaguema
6. dec 2017

@breznica pretože tie veci na fyzickej úrovni - ako hormóny vo vode a pod. nemajú zrejme až taký vplyv, ako energetika, reps. ten psychologický vplyv trendov v spoločnosti. Dnešní mladí muži sú povedané metaforicky - vykastrovaní tým, ako sa cielene stierajú rozdiely medzi pohlaviami, ženy odmietajú svoju prirodzenú rolu - nedávno tu o tom niekto písal a je to také evidentné, že mužov to v podstate stavia do pozície oplodňovačov a "priateľov". Rómovia v tomto majú stále veci veľmi tradične usporiadané, preto sa ich tento problém netýka. Navyše, oni k tomu nepristupujú, tak ideme sa množiť, máme plodné dni. Sú živelní, prirodzení a pudoví.
@janickacrazy frekvencia sexuálneho styku nemá vplyv na spermiogram, ktorý majú rómovia v poriadku a bieli nie 😉

libawet
autor
6. dec 2017

@marusia12 voda z potoka----no skús sa je napiť bez predošlého vyčistenia, tam je už samý pesticíd a z lesa nie je na tom o nič lepšie, lenže piť musíme...že by predsa len národ slovenský nevymrel? Veď v pití alkoholu sme medzi prvými, vidíte - tam je cesta - piť - ale vodku, nie vodu 🙂 🙂

marusia12
6. dec 2017

@alaguema hormony vo vode nemaju vplyv na fyzickú úroveň? To si zobrala kde? Daj nejakú štúdiu... lebo to nie je pravda. Alarmujúci stav našich vôd je cielený.... a nevyzerá to, že by sa niečo chystalo meniť. Ovce nebudú schopné našlapnúť svoj reprodukčný systém... lebo do dnešného sveta s budúcnosťou akú nám tu chystajú ja už dieťa neprivediem. Privádzať tie deti budú len intelektovo slabšie jedince a teda tzv. výrobné ovce. Stačí si položiť otázku, ako "prirodzene" znížiť pôrodnosť... no jednoducho tak, že im niečo hodíme do vody, do stravy a znížime podmienky na výchovu. Vzdelaný pár má jedno, maximálne dve deti... to sú holé fakty zo štúdie populácie. Nižšie stupne intelektu sa množia bez zodpovednosti o svoje potomstvo... je im to tak nejak jedno, čo s ich deťmi bude. Viď Afrika... prečo sa táto genocída občanov nedeje tam?

libawet
autor
6. dec 2017

@alaguema no, niečo na tom bude. Asi naša rasa sme naozaj už tak pretechnizovaní a "zblbí" zo všetkého, že sme naozaj určení na vyhynutie. Cigánov sa toto netýka. Oni sa neprispôsobili nikomu a ničomu, žijú síce v osade, majú aj rôzne pliagy, no stále žijú a existujú....nešpekulujú nad všetkým ako my, neriešia, nestresujú sa ako my....nuž, téma na zamyslenie sa určite.

marusia12
6. dec 2017

@libawet Neuveríš, ale aj dnes ešte nájdeš na Slovensku relatívne "čisté" pramene... určite čistejšie, ako ten bordel z vodovodu. Neviem, či tu tliachaš len tak, alebo na svoje tvrdenia máš aj nejaké dôkazy... a čo sa týka alkoholu... opäť si pozri konzumáciu z hľadiska kvality alkoholu. Kto si kupuje nekvalitný ochutený lieh a kto konzumuje kvalitu. Toto všetko je len dôsledok krásnej NWO agendy, ktorá fičí aj na Slovensku... a prekvapivo ju podpísal Vladko Mečiar.... tlieskam mu 😀

A v pití alkoholu sme v TOPke práve preto, že sme tu krásne vytvorili skupinu "zombie". Štúdia o konzumácií alkoholu však nehovorí o tom, aké skupiny oviec ho pijú a v akej kvalite. Takže ak niektorá skupina denne kupuje farbený ochutený lieh, niet sa čo čudovať, že sme v čele tejto tabuľky. Ono tá konzumácia asi nebude výsledkom chlastania Metaxy.

alaguema
6. dec 2017

@marusia12 Nenapísala som, že hormóny vo vode nemajú vplyv. Treba čítať, čo je napísané a nedomýšľať si. Samozrejme, že životné prostredie má dopad. Napísala som, že aj psychológia doby a to, aké témy deti riešia, má vplyv na ich kondíciu a plodnosť. Snáď si už počula o vplyve psychiky na fyzické telo...

@libawet presne tak...

libawet
autor
6. dec 2017

@marusia12 no ale to si odporuje. Prečo by mali chcieť len tmavých a ešte k tomu blbých? K čomu? Načo ?

janickacrazy
6. dec 2017

@alaguema Tak jasné, viem, že nemá, ale tak je vačšia šanca na oplodnenie, ked sa niekto miluje 3krát denne a niekto 2krát za mesiac, lebo je 12 hodín v práci a raz nemá kedy, poznám také páry.

libawet
autor
6. dec 2017

@marusia12 no, ak aj máme teda relatívne čisté pramene, kto má možnosť sa k nim dostať? Pár ľudí? Ty uvažuješ len ako jedinec, či pár jedincov, ja uvažujem vo všeobecnosti....asi ťažko si pôjdem z BA každý deň brávať vodu pod Tatry alebo kam....to je nereálne. S tým alkoholom - to bolo na odľahčenie 🙂, trošku humoru by nezaškodilo a neber všetko až tak vážne zasa 🙂

marusia12
6. dec 2017

@libawet Jaaj, tak ak máš takéto otázky, tak debata s tebou je zbytočná 😀 Pozri si to NWO, pozri si znenie Agendy 21, ktorá platí aj na SR a potom sa pozri, či sa to reálne deje. Im nejde o teba ako o človeka. Ty si len pracovník, chcú z teba vytvoriť "zombie" bez myslenia... debilizácia národa, znižovanie populácie intelektovo zdatných. Väčšina je zadĺžená, s hypotékami na 30 rokov, to je istota, že 30 rokov budú makať aj za minimum, lebo hypo treba platiť... že? Taký nebude kdesi pri páse vyskakovať, že chce iné podmienky, taký bude čušať a makať. Tomu stačí na život nízky plat, sex a strava. Ten nemá čas riešiť, či je tá strava kvalitná, lebo on musí zaplatiť hypo a zo zvyšku si kúpi ten súbor základných potravín na prežitie. To je celé pozadie do detailov vypracované....a denne sa to tu deje. Podprahová manipulácia oviec od rána do večera, málokto to vidí. A ten kto to vidí, nedáva otázky ako ty. Vie, že je svet až po uši v sračkách, z ktorých bohužiaľ nie je možné utiecť. Predsa len.... všetko je už dávno v Biblii. A teraz otázka... ako sa tam tie informácie dostali? 😀

alaguema
6. dec 2017

@janickacrazy ak sa niekto snaží o dieťa a milujú sa dva krát za mesiac, tak sa asi veľmi nesnažia. To nemusí mať ten muž ani zlý spermiogram. Ale to je obraz tejto doby. Ľudia uverili, že neprežijú, ak v tej práci nebudú tých 12 hodín. Róm si s týmto hlavu skutočne neláme. Sú to dva extrémy a problém je, že mizne ten stred.