Mladí bez pomoci nepočnú - článok Sme
...zaujala ma v ňom veta vedúceho lekára Sanatória Helios v Martine, pána Krajčoviča, citujem: " Je predpoklad, že štyridsiatnici majú lepšie spermiogramy ako dvadsiatnici "....oslovení odborníci potvrdzujú, že problémy párov s počatím sú v polovici prípadov na strane muža.
@libawet áno, po tú vodu chodí málokto. Tiež som v BA a štve ma stav vody ale je mi jasné, že sme na konci vývoja. Demokracia narazila na svoje dno a dvere von akosi nevidím. Už som sa prestala rozčuľovať, je mi za tie roky čo to sledujem jasné, že ja ako jednotlivec nemám šancu niečo zmeniť. Dokonca ani prevrat alebo niečo iné na SR zmenu neurobí. NWO je až moc reálne a tá Agenda 21 funguje medzi nami od rána do večera. Konšpiráciou nazveme pravdu a ovce už spomedzi seba vytesnia toho, kto tú pravdu hlása. Budú na neho ukazovať prstom, lebo sú manipulované a debilizované, bez snahy a možnosti reálne rozmýšľať. Prváka piatacke učivo nenaučíš... to je tak v jednoduchosti povedané. No a teraz do tohto sveta privádzaj potomkov. 😀 Mám dve a je mi do plaču, čo ich čaká.
@marusia12 nie demokracia. Kapitalizmus narazil na svoje dno. Ale nezdieľam tvoj čierny pohľad. Ak si príkladom pre svoje deti, nejako si poradia v každej dobe. Napokon - toto je jedno veľké predstavenie a treba sa tých úloh zhostiť najlepšie, ako vieme - nič viac sa od nás nečaká. Aj keď to "najlepšie ako vieme", vie byť niekedy sakra ťažké...alebo sa to len zdá? 😉 BTW. príliš sa vnárať do toho, čo je v pozadí tohto sveta, znamená - živiť to svojou energiou. Prečítaj si Vadima Zelanda. Slobodu, ktorú máš v srdci, ti nikdy nikto nevezme.
@libawet opäť sa mýliš s tým alkoholom. Lebo ak si niekto dlhodobo prelieva telo chemicky ochuteným liehom vo výsledku to nebude to isté, ako keby si ho prelieval kvalitnou Metaxou. Pozri si klasického dedinského alkoholika, ako ten vyzerá v 50 rokoch svojho života a pozri si alkoholika konzumujúceho kvalitu. Konzumný lieh má skrátka iný vplyv na tvoje telo. Ale občanom ovciam sme museli poskytnúť túto lacnú možnosť sa zrúbať.... potom nemá potrebu vyskakovať a riešiť, čo riešiť nemá 😀 Svet je v pr..., či to niekto vidí alebo nie 😀 A pôrodnosť nejakého Vinczeho a Adeli je mi fakt šum a fuk. Zas ďalšia podprahová manipulácia.... "celebritám" sa nedarí tak je normálne, že sa ani mne nemusí podariť... tak nejak to je.
@marusia12 no jedna vec je konšpirácia a jedna vec - je zdravý rozum. Vieš čo, stále ho ešte mám a používam, našťastie. Tú ovcu, zombíka a podobne ako to tu nazývaš, urobia len z toho, kto sa nechá. Každý má na výber, vždy je viac možností....a možno aj ísť cestou skromnosti, nemať všetko hneď a teda nemať ani tak veľkú hypotéku, ktorá by ho dusila....Ono - tá pravda, bude zasa len kdesi uprostred. Ale - aj tak si mi neodpovedala - prečo by mali zostať len tí čierni a blbí - podľa Tvojich viet. To nedáva logiku v tom celom....
Problém je hlavne v hlave. A s tým súvisí všetko. Postoje, hodnoty, nastavenie, prehnaná informovanosť (MK by som všetkým ktorí majú problém s otehotnením zakázala 🙂 + odporúčala vypnúť internet vôbec, TV... TOTO sú jedy ktoré nám ničia život 😉
Žiť reálne životy, chute, vône, vedieť byť chvíľu v tichu a v nečinnosti, v "nechcení" všetkého a najlepšie hneď teraz....
@janickacrazy no ale ved ani bieli slovenski muzi "nepapaju" antikoncepciu, pokial viem..... 😨
@alaguema Sloboda v srdci? Ty si skutočne myslíš, že to funguje???? Na vytvorenie zmeny celého systému treba veeeľa energie... že? V tom sa asi zhodneme.... ale tú energiu nemáme, že? Lebo tu ovce debilizujú a manipulujú. Tieto ovečky nemajú snahu niečo meniť... nechcú, nevedia, nemajú záujem. Jemu stačí uspokojiť svoje základné potreby... bývanie, sex a jedlo. Viac ho nezaujíma. Tiež som mala pred časom "slobodu v srdci" až mi docvaklo, že to tak nie je. Slobodu v srdci môžeš mať po dvere svojho bytu... zvyšok slobody sa končí pri platení prvej zloženky. Debata je velice zaujímavá ale nikam nevedie. Svet sa kamsi rúti a nám stačí to sledovať s pukancami v ruke. Ten kto vie, tak sa snaží aspoň sám v sebe nájsť ospravedlnenie, že to predsa nemôže tak byť... ale je. Tiež ma to ničí... a po naštudovaní tej Agendy už viem, že cesty späť niet.
A ten tvoj Zeland.... pozitívne myslenie? Vieš o tom, že je škodlivé? Ak je niekto v trape tak mu nebudem maľovať realitu na ružovo, lebo nemá intelekt na to, aby to pochopil. Pozri si, koľko oviec si vešia na siete kdejaké afirmácie, pozitívne blbosti a ako žijú. Furt v rovnakých "sračkách".
Ja ti odporúčam prečítať Saveljeva... Karmaenergetický upíri. Možno ju ešte niekde zoženieš. Veľmi vzácna a pravdivá kniha o intelekte.
@marusia12 prepáč, ale táto téma dáva možnosti sa vyjadriť aj negatívne voči zadaniu, čo sa tu aj deje, a preto som ju napísala a chcela vedieť, čo si ľudia o tom myslia a nikto to nebral tak, že toto je dané, napísané, tak to tak je, asi len Ty. No alkoholik dopadne vždy zle časom, či pije kvalitu alebo nie, možno len čas sa jednému predĺži, ale aj tam je veľa faktorov, dedičnosť, stav organizmu a podobne. Vieš čo, každý sme si strojcom svojho šťastia, mne nikto nediktuje, čo mám robiť, čo jesť a čo piť, či ako žiť, jasné, sú veci, ktoré neviem ovplyvniť, no veľ z nich ovplyvniť viem a stále mám ten zdravý rozum.
@obsadenemeno Mala som na mysli ženy samozrejme, biele ženy papajú, tmavé nie, čiže šanca na viac detí je vačšia u tých tmavších.
@marusia12 človek je na tejto planéte anomália, vôbec tu byť nemal....ale je, tak má
" koukat, aby byl " ....povedal Werich.
Dobre, takže vieš po naštudovaní Agendy ( čítať to nebudem ), že sme v pr...li.....pomohlo Ti to ? Cítiš sa lepšie? Ako čítam Tvoje slová, tak veľmi nie....
...fúú, kam sme to dospeli od tých spermií ? 🙂 🙂
@libawet 😀 ty máš týmto systémom nalinkovaný celý svoj život. To len v tvojej hlave máš pocit, že to sama riadiš. Strojcom tvojho šťastia je NWO a nie ty. Jesť a piť budeš vždy len to, čo ti systém dovolí. Furt nerozumieš, že si len jedno koliesko v hodinkách? Tému si sem síce dala ale treba očakávať, že sa v diskusii vyskytne prvok ako ja 😀
O Agende tiež evidentne nič nevieš, ani raz si sa na to nespýtala a ani si sa k tomu nevyjadrila... takže to ide mimo teba. Treba ti teda nechať aj naďalej pozitívny pocit, že si svoj život riadiš. Riadiš minimum nepodstatných vecí... minimum.
@libawet kam sme dospeli? Ku ovciam ako napr. ty, ktoré nemajú snahu čítať, čo sa so svetom deje... napríklad. Ktoré síce zdieľajú článok, ale veci okolo toho už nevedia, lebo nemajú intelekt na to, aby si spočítali dva a dva a aby vedeli, že aj týmto článkom autor niečo chcel povedať. A ten kto vie tak pochopil, že je to len ďalší dielik z tej nešťastnej Agendy, ktorý zapadol na svoje miesto.
A máš pravdu, občas závidím ovečkám, že nevedia....
@marusia12 no znížila si sa k urážkam, ja Teba neurážam.....a čo robíš Ty pre to, aby to tak nebolo, ako si sa Ty pričinila čosi zmeniť, len tu urážaš a hojíš si svoje zničené ego....no, čo si riadim ja, s tým som spokojná a vyhovuje mi tak. A či som koliesko v hodinkách ? Nuž som, lebo žijem na tejto planéte rovnako ako aj Ty. Čo iné mi zostáva? Letieť na Mars? Vieš čo, prihlás sa do toho programu, nech Ťa tam vystrelia, budeš mať pokoj....ale vieš čo, aj tam bude nejaká komunita ľudí, s ktorou budeš musieť nejako vychádzať, lebo inak tam neprežiješ a s urážkami, aké tu používaš, už vôbec nie. Ty musíš byť veľmi nešťastný človek...
@marusia12 Zeland nie je o pozitívnom myslení. Nie v tom slniečkovom zmysle a už vôbec to nie je o popieraní reality. Prečítaj si. Hovorí aj o tom, ako ľudia živia svojou energiou rôzne inštitúcie, egregorov, kyvadlá...Je jedno, ako zmýšľaš o nejakej napr. politickej strane, či pozitívne, alebo negatívne - už len tým, že o nej hovoríš, či ju podporuješ, alebo sa na ňu hneváš, odovzdávaš jej časť svojej energie. To isté robíš, keď sa intenzívne venuješ webom, diskusiám, článkom, sociálny sieťam zameraným na NWO a podobné témy. Dík za tip na knihu. Určite pohľadám.
@libawet
@marusia12 ale nooooo.... aj na sociálnych sieťach sa dá byť rozumne,nemusím tam mať ani svoje meno,ani fotky,nič... a sledovať tam len konkrétne veci,ktoré ma zaujímajú,čítať články,ktoré mi niečo dajú,nie mať 7000 priateľov,30x za deň označiť kde som,čo jem,s kým som,pridať za deň 6 selfiek,zdieľať hovadiny a posielať reťazovky....lebo bohužiaľ tak sa správa väčšina užívateľov v "rozvojových" krajinách,do ktorých zaraďujem aj Slovensko a potom si niekto myslí,že inak sa tam správať nedá.je to presne o tom,ako žijem,tak sa správam na sociálnych sieťach
@janickacrazy
ja som biela zena a "nepapam" nic....vola sa to jedenie, ta cinnost, ked vlozis jedlo do ust, pozujes a prehltnes.....
ze ty mas male dieta? 😲
@0silvia0 vieš čítať z porozumením???? Ja som nikde nepísala, že som mimo systému. Písala som, že sme v systéme od rána do večera a niet úniku. Písala som tiež, že je mi smutno z toho, kam sa to rúti a že závidím takým, čo nevedia. Ak sa chceš k niečomu vyjadrovať, začni čítať a chápať písanému textu. Či si len prišla vyskočiť ale nepreskočiť? Daj aj ty niečo k téme, ja som to tu rozpísala dostatočne... aj pre menej chápavé ako ty... ktoré evidentne nerozumejú písanému textu. A to, že ty nevieš ešte neznamená, že to neexistuje, že? Keby si vedela, tak by si vedela a nežiadala po mne info, ktoré by si už dávno mala.
Vyjadrenie ovca používa cirkev od nepamäti... napríklad. Takže ďalšia čo nevie, ale bude to hrať na to, že vie... Rovnako tak sa v psychológií bežne používa vyjadrenie zombie duša pre istú intelektovú skupinu.
ČAU
prosím vás, nereagujme už na @marusia12, lebo to zvrtla úplne iným smerom, ak chce takto ďalej komunikovať, nech si založí svoju vlastnú tému s problematikou, ktorú rieši, pretože táto jej debata vedie k hádkam, a to som rozhodne nemala na mysli a ani nechcem, aby sa táto téma takto uberala, ďakujem všetkým za porozumenie.
@marusia12 bože ženská ty máš problém sama so sebou a dosť veľký. Takže sme všetci v systéme, z ktorého niet úniku a teraz tu budeme všetci veľkohubo vykrikovať konšpiračné teórie, pridáme tam iluminátov, budeme sa tu všetci samonasierať, lamentovať, vyťahovať zdroje a budeme sa tu nimi zahatávať a pritakávať si. A položila si si už niekedy otázku načo je to dobré? Keď nie som spokojná so systémom, vystúpim z neho a nebudem mať plnú hubu rečí a skutek utek. Aký je tvoj životný cieľ vlastne okrem urážania ostatných a kopania okolo seba?
P. S. poznám pár ľudí, ktorí akože vystúpili zo systému so silnými rečami a potom nenápadne aj tak do neho poslušne vhupli alebo sa tvárili že sú mimo a čerpali zo systému len benefity...
@marusia12
ja neviem, co tu ty robis apokalypsu z bezneho chodu dejin.
akoby si objavila Ameriku.
och, ty ovecka. zas si komusi naletela, ked ti zhrnul do sokujuceho posolstva to, co sa bezne deje cele tisicrocia samo od seba.
a jaka uvelicena, ze ona je na darknete a je nad systémom, lebo vie "viac".
🙂
@libawet na Mars? 😀 V rakete? Či cez nejaký portál? A jeeeje, niekto pozerá veľa filmov. Som v podstate nešťastná, to máš pravdu... z občanov, čo sú okolo mňa, čo nevidia, čo sa tu deje. Prekvapivo som však aj na MK našla mamičky, čo majú prehľad a nemajú v hlavách vyvetrané. Za tie fakt vďaka...
@moonlight1210 bežný chod dejín? Kriste bože.... Števovi Hawkingovi sa musia kolieska na mašine obracať 😀
Niekedy je fajn, že sa niekto rozmnožovať nemôže.
@alaguema ...ale to by sme nemohli ani žiť....spamätajte sa, prosím vás....raz tu sme, tak sa máme snažiť tu akosi byť, čo iné s tým chcete robiť? OK, prečo neurobíte revolúciu, veď vzbúrme sa teda, začnime....ako sám človek proti tomuto tu nezmôže nič, musíme sa spojiť v jednotu....rozbehnite to teda na tých soc. sieťach, zložte tuná takú tému, hocičo... akože si len o tom písať, že viem o tom a ostatní ste teda ovce a zombíci....to je ako tá prvotná osveta?
zato môže, alkohol aj fajčenie, neustále posedávanie a náš životný štýl

@marusia12 no, aj ako vravíš, ten ochutený lieh, je tiež ale alkohol a či sa niekto zotne z nekvalitného, či kvalitného, je vo výsledku štatistiky jedno, jedno nie je len ten dopad na druhý deň na toho jedinca..... 🙂 .