Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
uvidime 😀 😀 😀
ixi daj si test na statny sviatok ako ja pred tyzdnom, mne to prinieslo stastie 😀
no dobre dufam ze dovtedy vydrzim 😀 😀 😀
musiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis ze trpezlivost ruze prinasa 🙂
no dobre tak ja pockam aj tak nemam co stratit.............
ved jasne 🙂 budeme sa potom teskat s tebou 🙂
bodaj by 😎
😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀
lyndus gratulujem, som rada, že sa to tak pekne rozbieha 🙂
jespera aj tebe ak som tak neurobila..gratulujem.. 😵
dalida nech sa zahryznú siiilnooo 😀 😀 😀
takto si prajem aby som mohla gratulkovať každej z vás..
veľa šťastíčka a trpezlivosti každej prajem..
zase som si spomenula ako som plakala keď mne to oznámili, bolo to ako len včera 🙂 😵 😀
mimusa aktualna foto bruska nic??? 😀 😀 😀
kde ste vsetky?
Ahoj ixi
ja som uz tu troska som pratala
ixi mne ked dojde mrcha vo stvrtok tak som nahrata 😖
ok ja len tak lebo potom odidem a potom ma zhanas 😀 😀 😀
tak pojdes pondelok
nedojde a bola si natu vyvolavacku?
janulienka ahoj tak ako?
o chvilu mi pride svokor spravit na balkon susiak na pradlo tak som troska spratavala 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 ta tebe fajne ja musim vesat dnu lebo nemame balkon a na susiak co mame na okne nemozem lebo tak mi stale daco zmizne
ixi nebola lebo sestricka zo splnu povedala ze mam ist vo stvrtok aby mi medzi tym nedosla a potom by som nestihla bo v piatok nerobia
ja mam kazdy druhy az treti den pocit na mrchu a taky pocit mam uz 3tyzdne 😝 mala mi tu huči do hlavy tak ani neviem poriadne co pisem 😀
Ixi - mam sa fajn len ma stale ako si pobolieva brucho a strasne nafukuje. Hadam to prejde, no mozno je to z tej Fatry asi sa jej upijem k smrti. A pomaly ma chyta nervozita zo stvrtka. Uz sa tesim ze sa s tymi dvoma drobcami porozpravam aby neodisli dufam ze posluchnu 🙂
len aby si zazrakom nebola tehu 😕
ixi to fakt??byvas na prizemí 😀 😀
si nevravela ze aj svokra s vami byva 😀 😀
to musis mat veselo 😀
ahojte čakateľky 😉
janulik je to super pocit vobec nebud nervozna krasnucky zazitok 😵 😵 😵
ixi to mne pises ze tehu 😀 😀
lebo ked hej tak iba ak by som bola ako Maria 😀 😀

tak tak, vytesuj sa, urcite to budu // 🙂