Plnenie snov v splne 3
Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀
jaanulienka, ja ano, raz vparvo , raz vlavo, okolo pupceka 😉
endometriu/ sliznica maternice/ o vyske 7 mm predpokladam, ale to B neviem, to su typy endometria...ale urcite je to ok, neboj 🙂
Prepáčte, že sa vám tu vtieram. 😅 Kuspitka, to som ja Mimka. Len si nič nenamýšľaj, to nič neznamená, že špiníš. Moja kámoška mala normálnu menštruáciu prvé dva mesiace, takže hlavne kľud moja. Hlavne ležkaj a veľa pi. Držím ti palce a verím, že je všetko o.k. 😉
mimka dakujem si zlata,ze pises...mozes aj Ip napisat.
tak vsetci vravia,ze zacina tak potrat
tak to dufam. V piatok idem na kontrolu a koncim aj s injek. Kedy sa potom picha Choragon? Predpokladam ze asi v sobotu aby som mohla ist v po na vyber. A ako je to potom s vkladom? Po kolky dnoch?
kuspi.. ja som spinila do konca 3 mesiaca.. potom ako keby utalol.. neboooj len klud..
nooo musela som .. som sama doma..manzel je od rana do vecera v robote..
a teraz mam tiez prisny klud, lebo sa mi rozchadza lonova kost, uz mam 4 cm dieru... takze vacsinu dna len lezim ale navarit si musim.. uvidime co bude dalej ..
kuspi vobec nie potrat, poznam ix bab co spinili akrvacali na zaciatku tehu a su mamicky a tehulky, len lezkaj, ked mozes lez, ono to prejde 😵
mima , ano sono bude pocas mrchy, ale netrap sa tym, je to potrebne, tak pohoda 😉
kukulik 😕
vidím, že to pokračuje ďalej - ale toto je novinka
Ale teší ma, že je to už na dobrej ceste a potom bude aj fatra, chilli a tak 😵
ahojte tak vy ste sa rozpisali 😎 😎 😎 kuspitka vsetko bude dobre pekne lezkaj hore nozky
Ahojte,
Janulienka - ja som mala tiez endometrium B a potom nieco sedem....a skoncilo to 12 vajok,,takze pohoda. Ja som pichala gonal a po skonceni vsetkych injekcii, mi kazal este na 11 den pichnut zvysky z dvoch pier - tie pera si nechaj - keby nahodou... Drzim palce...
Ja som teraz uz v stave cakania, predsa som sa dala na pn, len som myslela ze moja gynek. mi da pn len na tie dva tyzdne, a ona mi dala do konca maja - ze sa mam prist ukazat a uvidime..bola som velmi prijemne prekvapena, a na druhej strane sa aj tesim - aspon vypnem z prace...
Vevericka - ahoj - predpokladam ze sme sa spoznali... 🙂 🙂 🙂
ja som mala pri et endometrium 13 a pri ket 8 😎 pytala som sa jej co znamena to B a ani sama nevedela ze co to znamena to doki si podla toho daco znaci 😎 😎 😎
Ahoj Mima.Ja som tiež mala veľmi blbý pocit ako to sono dopadne ked mám ms ale bola to pohoda.Zajtra ideš do splnu? 🙂
ahoj, ahoj.
kuspitka neboj bude dobre. nezlosť sa. 😉
melisska blahoželám k prvej včielke. teraz to už pôjde rýchlo. 🙂
a za ten decapeptyl sa nič neplatí. sice neviem ako sa k nim dostali ale pamätám sa že v lekárni som za to nič neplatila. 🙂 takže niesu stratoví, nebojte. 🙂
ahoj ixinka. 😀
v poho. uvidíme zajtra ráno. 😀 ideme testovať. už nevydržím. bude čo bude.
a ja som cely den v praci tak budem kuki az vecer ☹ sak nevidrzim ale isto bude na teste// 😵 😵 😵

tak oni hned sa zahryzli v ten den.musia bojovat