icon

Plnenie snov v splne 3

ixi
2. apr 2009

Takze dievcata sup do novej temicky robime nabor na tehulky 😀 😀 😀 😀 a mamicky ktore budu nanas plut tehu vyrusiky 😀 😀 😀

melisska
14. okt 2009

ano ale vzacny 😀 😝
dievcatky idem si nieco porobit, zatial papaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ixi
autor
14. okt 2009

ja si to uplne pamatam ja som sa chystala na opu

ixi
autor
14. okt 2009

ahoj melissecka a ukaz sa castejsie 🙂

katy2
14. okt 2009

ixi, ved sme sa neskor aj stretli 😉

katy2
14. okt 2009

melisska, ahoj 😉
ja sa tiez vzdialim, lebo hanka spi a treba ju pomaly kupat. Musim ju nejako setrne prebrat, aby jej potom nebola zima, ked bude rozospata 🙂

lenuliatko
14. okt 2009

Ahojte baby ukecané 😉 Kým som vás dočítala...
Zajačik, psychicky sa pripravuješ na zajtra? Budem na teba myslieť a držím palce, nech doki vydoluje čím viac vajíčok 😵
Kukulik, ešte netestuj 😉 Lepšie sa pozerá na krásne paličky, než ťahať očami duchov 😀
Ixi, a čo tvoji drobci, poslúchajú maminu? 🙂
Melisska, rada ťa "vidím" a ešte radšej keď z tvojich slov cítiť radosť a pohodu. Cítim, že ty sa ku KETu už ani nedostaneš, že otehuľkuješ prirodzene, len sa snažiť a snažiť a snažiť 🙂 Verím že do jari najneskôr to vyjde...
Katy, teším sa, že Hanulka je taká šikovná 🙂
Mirus, bola si v SPLNe okolo 11h? To sme už nespali, len polihovali a okolo 11.10 sme už všetci šli do čakárne. Možno si už bola preč, alebo práve ležala po KETe. Držím palce 🙂

Babule, ako silno vás bolelo brucho po OPU? Mňa včera hrozne, ísť cikať boli muky, všetko ma rezalo, bolelo, každý pohyb, zmena tlaku na vaječníky a maternicu 😖 Dnes je trošku lepšie, ale stále to dosť bolí a stále špiním. Je to normálne?

ixi
autor
14. okt 2009

katynka ved ked si predstavim ze aj ja som mohla uz kupat... 😔

lenuliatko
14. okt 2009

Ixi, také myšlienky si nepripúšťaj. Budeš aj ty kupkať a s o to väčšou radosťou 😉

ixi
autor
14. okt 2009

leni mna tiez bolelo hrozne vsetko ja som myslela ze umrem ja som jedla ibalginy ako cukriky a tiez som spinila-ako obvikle 🙄 ale potom to dajak preslo a ja som tak zvracala no fuj ale vela pi a pi a pi a bude dobre 😉

ixi
autor
14. okt 2009

budem aj ja aj ty aj vsetky 😉

lenuliatko
14. okt 2009

Ixi, ukľudnila si ma 😅 A kedy to začalo ustupovať? Ja som len včera vzala dve tabletky, dnes bojujem bez nich. Už sa len bojím toho, ako sa doki vo mne bude pri vklade babrať a pri tých bolestiach to bude asi silná káva 😒

kukulik30
14. okt 2009

leni, keby tam aspon duch bol ale nist...ani netrebalo nic tahat ocami, ale dalsi test uz pocka 😀 😀 😀

a mna to brusko po OPU tiez bolelo dost silno , aj som spinila, takze je to ok..daj si kludne nieco od bolesti, teraz este mozes 😉 hlavne , ze cikas pravidelne🙂

ixi
autor
14. okt 2009

pri vklade je to neprijemne tak ci tak musis byt uvolnena a predychyvat to 😉 ja si to velmi nepametam ale za kazdym vajom sa prepichne vajecnik tak ja sa necudujem ze to boli daj si tabletku

ixi
autor
14. okt 2009

ja nebudem testovat uvidim ci vydrzim 😉

lenuliatko
14. okt 2009

Kukulik a čo si čakala 7. deň po KETe? 😉 Na dobré sa dlho čaká 🙂
Ixi, myslíš, že za každým vajkom sa extra prepicháva? Myslela som, že naraz vysajú z pravého a potom na druhú šupu z ľavého? Šak to by sme mali vaječníky aj "aničky" jak sito 😅 A čo taká Matulka, tá ich mala 40 😕

ixi
autor
14. okt 2009

pokial ja viem kazde zvlast

lenuliatko
14. okt 2009

Ja som po HSG vyšetrení véééľmi háklivá na manipuláciu s krčkom. To bola najhoršia bolesť, akú som kedy zažila. Pri IUI som len tŕpla, jak to zas svinsky bude bolieť a nebolelo vôbec, tak snáď aj ET bude rovnako príjemný 😅
Ixi, vôbec nechceš testovať? 😕 Ja budem, trošku sa treba psychicky pripraviť na výsledok, ale nie skoro, až taký 10. deň po najskôr.

lenuliatko
14. okt 2009

No, tak to sa potom nedivím, že to tak bolí 😒

kukulik30
14. okt 2009

ja uz mam iba jeden test, aj to len z DM..hcg Quick test, vobec nemozem zohnat mamatesty... 😅

kukulik30
14. okt 2009

no idem moje zlate..ale potom sa este snad stavim na kus pisania 😉

mirus25
14. okt 2009

ahojky.
Leni ja som o 11.10 bola dnu na oplodňováku. 😀 A keď sme s manželom višli, zase tam nik nebol. možno ste boli u dokiho.
Ixi som na dovolenke celý týždeň. už v pondelok idem do roboty. chcela som ostať doma aspoň 5 dní. ja na krv idem 28.10. takže ani tam sa nestretneme. ale stretneme sa potom ako tehulky, a pokecáme. 😀

ixi
autor
14. okt 2009

leni nebudem testovat teraz nie vydrzim do krvicky 😉

ixi
autor
14. okt 2009

preco ides az 28?

lenuliatko
14. okt 2009

Kukulik, pekne testík spracúvavaj, dohováraj mu, že nič iné, ako // nesmie ukázať 😉 Ja mám jeden mamatest, prvýkrát som zažila, že v niektorej našej lekárni mali, ale ten taký v púzdre, spolieham sa naňho, že nesklame 🙂 Idem aj ja. Hodím sa do pyžamka, urobím čajík a idem telkovať. Dnes sa v modrom z neba rodí, tak sa idem rozplývať a možno sa prepne aj na futbal. Dobrú noc 🙂

mirus25
14. okt 2009

lebo deň vkladu nepočítam, a tak mi 14.-ty deň vijde na 27.10. ale to vtedy robím, takže pôjdem až 28.10. 😉

ixi
autor
14. okt 2009

aj ja budem pozerat modre z neba 🙂 a test nerobim zato ze nemam uz zmrzky a ak by tam bola len / tak sa zblaznim....

lenuliatko
14. okt 2009

Mirus, tak to sme už boli preč keď si vyšla, lebo u dokiho to bola maximálne bleskovka, dve minúty aj s cestou 😀 Vedela som, že tam máš byť, aj som čakala, že sa uvidíme, no míňali sme sa 🙂

ixi
autor
14. okt 2009

mozes ist aj den skorej 26 😉

mirus25
14. okt 2009

ja testnem taký 10-ty deň. lebo minule som netestla, čakala som ako ťuťu, a dajako bolo väčšie sklamanie.

mirus25
14. okt 2009

vtedy zase robí manžel. a ja sama nemám odvahu odšoférovať do KE. 😀 😝