icon

Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti

lahhel
24. apr 2009

Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...

katkaba1
2. aug 2019

Ahojte baby, 19.6. som mala neuspešný ET, MS nabehla krásne na 28.deň cyklu ako hodinky. Chceme isť v auguste na KET ale aktualne som už 35.den cyklu a po MS ani náznak. Mali ste problém s nabehnutúm 2.cyklu po IVF? Bolo to moje 1.IVF tak neviem či je to ok. Gynekolog má zrovna dovolenku do konca bud.týždňa.

ajinka23
2. aug 2019

@katkaba1 ahoj ja som mala meškanie okolo 10 dni

katkaba1
2. aug 2019

@ajinka23 Ahoj, a prišli Ti samé alebo si bola u Dr. na vyvolanie? Je problém ak sa mi takto rozhádzal cyklus a chcem ist na KET? Nebude lepšie počkať na "normálny"cyklus? Dúfam, že mi nabehnú..už som mala byť po MS..

ajinka23
2. aug 2019

@katkaba1 ja som počkala nemala som KET

mima000
2. aug 2019

Dnes som bola v reprofite a som v soku za clostylbegyt (2 flasticky) som zaplatila necelych 40€.. Vsade na jete som na svk nasla za par €.. Kolko ste platili vy baby??

ericia
3. aug 2019

@mima000 hmmm tak to je divne... Ja som tam síce kupovala ine... Crinone gél a dve balenia ma vyšli 46 eur a u nás jedno 39🙈🙈🙈 tak to tam je lacnejšie m..

mima000
3. aug 2019

@ericia nejake cenove rozdiely som ratala ale toto sa mi zda fakt mic v porovnani so slovenskom.. Neviem preco su take drahe.. Zajtra zacinam stimulovat, uz mam stres 😊

ajinka23
3. aug 2019

@mima000 Nie je ta cena bez poistovne?

zuza00
Autor odpoveď zmazal
mima000
3. aug 2019

@zuza00 ja som uz uvazovala ze ci sa v cene nepomylili 😁.. Ale asi nie ked aj ty si tolko platila, oki dakujem 😉

zuza00
Autor odpoveď zmazal
mima000
3. aug 2019

@zuza00 tak sup sup ich rychlo zacat uzivat 😉 nech splnia svoj ucel

28tinka28
5. aug 2019

Ahojte, mali ste niektorá nepriechodné vajcovody resp.museli vám ich kôli poškodeniu odstrániť, plus imunologicke problémy a podarilo sa vám v reprofite ivf?

ajinka23
10. aug 2019

Konečne mám schvalene ivf s dôverou ale len na pol roka čaká ma ešte liečba na reproimuno tak neviem či stihame predĺženie je zase tak komplikované ako schvalovanie?

nyotta
10. aug 2019

@ajinka23 Teraz som riešila predĺženie v Dôvere. Volala som cez aplikáciu Dôvery. Spísali moje dôvody a ze postúpia to na riešenie. Po 4 týždňoch mi oznámili, že Reprofit má poslať na email ktorý mi dali mail, ze žiadajú o predĺženie a oni to potom postúpia na rozhodnutie. Keďže medzitým zanikol dôvod prečo som chcela predĺžiť,tak ďalej neviem. Každopádne radím to riešiť tak 3 mesiace pred vypršaním, ak uvidíš, že liečba bude na dlhšie. Držím palce 🙂

milaja
10. aug 2019

ahojte snazilky. ideme v oktobri do reprofitu na prvu konzultaciu. je tu niekto kto tiez ide tam koncom roka? a este mimo temu moja kamoska chodi bohuzial do iscear a zostali jej lieky meriofert 150 a prolutex. ak niekto mate zaujem napiste,dam na nu kontakt

milaja
10. aug 2019

dievcata keby nahodou niekto chcel prenechat termin do reprofitu v septembri rada vymenim ja mam ist v oktobri 16ho.drzim nam vsetkym palceky

ajinka23
11. aug 2019

@nyotta díky za info

bora1
12. aug 2019

@linda121 Ahoj, konečne vidím niečo pozitívne pre 40ky, v SR máme 4 IVF a ani ťuk, teraz posledný pokus RF, už som koncoch... čo ti dávali prosím ťa sliznicu? ja mám výšku ok ale vraj kvalita je zlá. bola si na softe či klasické ivf? dík

ericia
Autor odpoveď zmazal
daniela2707
12. aug 2019

@bora1 ahoj, ideš s vlastnými vajíčkami? Ja mam 41 a idem na prvé IVF o dva týždne, keď nastúpi menzes, začnem stimulovať... Navrhli mi s vlastnými, mam dobré AMH.... Samozrejme viem, že to nezaručuje kvalitné vajíčka. Už mám čo to naštudovanie, venujem sa tejto téme už vyše pol roka.... Držím ti palce!

bora1
12. aug 2019

@daniela2707 ja má 39, bola som 4x ivf iba vlastné, amh mi brali 3 x každý raz iná hodnota (0,5; 1,6; 0,98), tak osobne to vidím po 1. stále sa nám nedarí. kam chodíš?

bora1
12. aug 2019

@daniela2707 aký protokol ti odporučili? krátky či soft? a aké lieky ti dali?

mima000
12. aug 2019

@ericia dnes tam uz ordinovala, mne robila ultrazvuk dnes 😉

ericia
12. aug 2019

@mima000 ďakujem ☺️

zimik
12. aug 2019

@ericia ahoj, už si po vklade či ešte pred? Myslela som na teba že ako pokračujes

ericia
12. aug 2019

@zimik ahooj... Ešte som pred vkladom... V pondelok 19.8.🙏🙏🙏 Posledný 🙈🙈🙈
A ty ako?

zuzumajko
12. aug 2019

@ericia velmi ti budem drzat palce. Ak ti mozem poradit, prespite tam. Povedia ti ze mozes pokojne odist aj cestovat. Ale ja som tam zostala jednu noc v hoteli. A som v 6.mesiaci. Spravili sme si s muzom z toho akysi vylet. Ze ziaden stres, ideme spat do Brna 😁

laxxvita
12. aug 2019

@ericia držím ti palce.. . 🍀☀️❤️ mooooc 🤗✊

ericia
12. aug 2019

@zuzumajko ďakujeeeeeem ☺️ my sme tam pár krát zostali spat a vyletit, ale nie po vklade.. Pred opu sme tam boli... Ale my to máme domov kúsok ☺️ je to náš šiesty vklad...