Slovenky a IVF v Reprofite, Brno - skúsenosti
Ahojte kočky 🙂 Rada by som začala novú temu a to IVF v Rprofite v Brne. Ja som už absolvovala tri IVF na Slovensku a prišlo na rad ďalšie rozhodnutie. Chceme ísť na 4. IVF a rozhodli sme sa absolvovať ho v Brne. Na toto centrum sme počuli veľa pozitívneho a ževraj majú aj dobré výysledky, tak sme sa rozhdoli skúsiť to tam. A rada by som sa o tieto zážitky či skúsenosti delila aj s niekým iným..poprípade sa navzájom podporovali...Tak ak máte niektorá s týmto centrom skúsenosti alebo sa tam len chystáte, napíšte...budem veľmi rada...
Dnes som bola v reprofite a som v soku za clostylbegyt (2 flasticky) som zaplatila necelych 40€.. Vsade na jete som na svk nasla za par €.. Kolko ste platili vy baby??
Ahojte, mali ste niektorá nepriechodné vajcovody resp.museli vám ich kôli poškodeniu odstrániť, plus imunologicke problémy a podarilo sa vám v reprofite ivf?
Konečne mám schvalene ivf s dôverou ale len na pol roka čaká ma ešte liečba na reproimuno tak neviem či stihame predĺženie je zase tak komplikované ako schvalovanie?
@ajinka23 Teraz som riešila predĺženie v Dôvere. Volala som cez aplikáciu Dôvery. Spísali moje dôvody a ze postúpia to na riešenie. Po 4 týždňoch mi oznámili, že Reprofit má poslať na email ktorý mi dali mail, ze žiadajú o predĺženie a oni to potom postúpia na rozhodnutie. Keďže medzitým zanikol dôvod prečo som chcela predĺžiť,tak ďalej neviem. Každopádne radím to riešiť tak 3 mesiace pred vypršaním, ak uvidíš, že liečba bude na dlhšie. Držím palce 🙂
ahojte snazilky. ideme v oktobri do reprofitu na prvu konzultaciu. je tu niekto kto tiez ide tam koncom roka? a este mimo temu moja kamoska chodi bohuzial do iscear a zostali jej lieky meriofert 150 a prolutex. ak niekto mate zaujem napiste,dam na nu kontakt
dievcata keby nahodou niekto chcel prenechat termin do reprofitu v septembri rada vymenim ja mam ist v oktobri 16ho.drzim nam vsetkym palceky
@bora1 ahoj, ideš s vlastnými vajíčkami? Ja mam 41 a idem na prvé IVF o dva týždne, keď nastúpi menzes, začnem stimulovať... Navrhli mi s vlastnými, mam dobré AMH.... Samozrejme viem, že to nezaručuje kvalitné vajíčka. Už mám čo to naštudovanie, venujem sa tejto téme už vyše pol roka.... Držím ti palce!
@daniela2707 ja má 39, bola som 4x ivf iba vlastné, amh mi brali 3 x každý raz iná hodnota (0,5; 1,6; 0,98), tak osobne to vidím po 1. stále sa nám nedarí. kam chodíš?
@daniela2707 aký protokol ti odporučili? krátky či soft? a aké lieky ti dali?

Ahojte baby, 19.6. som mala neuspešný ET, MS nabehla krásne na 28.deň cyklu ako hodinky. Chceme isť v auguste na KET ale aktualne som už 35.den cyklu a po MS ani náznak. Mali ste problém s nabehnutúm 2.cyklu po IVF? Bolo to moje 1.IVF tak neviem či je to ok. Gynekolog má zrovna dovolenku do konca bud.týždňa.