Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@sonka3535 spravne slova, je to smutne, dost si nestastna z toho ze sa vam nedari, este aj tolko platit. My mame za sebou jednu neuspesnu inseminaciu, to nebolo az tolko vela penazi, ale mam ist tento mesiac zas, a uvidim co mi docentka odporuci. Tiez musime sporit, nie sice az rok, ale predsa, keby to aspon bolo uspene.
Koceny teraz radte ako je to zo sexom citala som ze zo zaciatku neodporuca a ked tak s kondomom ako teraz ja by som zatial akoze v pohode ale mangel je neodbytny 😉
Ahojte tak vcera okolo 12.30 som bola splne no nechapala som aka plna cakaren bola neviem ci tam bola docentka toporcerova ale tolko ludi som v cakarni este nevidela 😉normalne az vonku sedelo plno ludi masaker dajak to tam asi nemaju pod kontrolou

@jaja9891 no nebudes to mat asi jednoduche. ☹ Mozno motyka vystreli. Podla mna niekedy ani doktori uz nechapu ako na lieky reagujeme. Ja som pri druhej stimulacii mala zle hormony, docentka ani neverila, ze vobec nieco vyrobim a zadarilo sa, co bola aj ona prekvapena. Proste sa do toho pust na 100% , uz bude ako bude, ja som priklad toho. Nezalezi na kvantite, hlavne na kvalite. 😉