Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Koceny kto ide v pondelok do splnu
@sonka3535 spravne slova, je to smutne, dost si nestastna z toho ze sa vam nedari, este aj tolko platit. My mame za sebou jednu neuspesnu inseminaciu, to nebolo az tolko vela penazi, ale mam ist tento mesiac zas, a uvidim co mi docentka odporuci. Tiez musime sporit, nie sice az rok, ale predsa, keby to aspon bolo uspene.
Ahojte, uz ordinuju v splne?
Koceny teraz radte ako je to zo sexom citala som ze zo zaciatku neodporuca a ked tak s kondomom ako teraz ja by som zatial akoze v pohode ale mangel je neodbytny 😉
Ahojte tak vcera okolo 12.30 som bola splne no nechapala som aka plna cakaren bola neviem ci tam bola docentka toporcerova ale tolko ludi som v cakarni este nevidela 😉normalne az vonku sedelo plno ludi masaker dajak to tam asi nemaju pod kontrolou

@jaja9891 no nebudes to mat asi jednoduche. ☹ Mozno motyka vystreli. Podla mna niekedy ani doktori uz nechapu ako na lieky reagujeme. Ja som pri druhej stimulacii mala zle hormony, docentka ani neverila, ze vobec nieco vyrobim a zadarilo sa, co bola aj ona prekvapena. Proste sa do toho pust na 100% , uz bude ako bude, ja som priklad toho. Nezalezi na kvantite, hlavne na kvalite. 😉