icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

sonka3535
5. sep 2014

@jaja9891 no nebudes to mat asi jednoduche. ☹ Mozno motyka vystreli. Podla mna niekedy ani doktori uz nechapu ako na lieky reagujeme. Ja som pri druhej stimulacii mala zle hormony, docentka ani neverila, ze vobec nieco vyrobim a zadarilo sa, co bola aj ona prekvapena. Proste sa do toho pust na 100% , uz bude ako bude, ja som priklad toho. Nezalezi na kvantite, hlavne na kvalite. 😉

jaja9891
5. sep 2014

@sonka3535 dakujem...dufam,ze vsetko dobre dopadne a bude konecne dobre...

bubca7
6. sep 2014

Koceny kto ide v pondelok do splnu

jaja9891
7. sep 2014

@bubca7 ahoj ako sa mas a ako sa dari?

bubca7
7. sep 2014

@jaja9891 ahooj ha celkom v pohode uz som musela sice nastupit do prace akurat som robila cely vikend ale dalo sa a dnes po 14 dni son si speavila testik a bola tam druha ciarka JUPIIIIIII😉😉😉😉😉😉😉takze zajtra idem do splnu na krvicku a ty ako si n😄😄😄atom

1vierocka
8. sep 2014

@sonka3535 spravne slova, je to smutne, dost si nestastna z toho ze sa vam nedari, este aj tolko platit. My mame za sebou jednu neuspesnu inseminaciu, to nebolo az tolko vela penazi, ale mam ist tento mesiac zas, a uvidim co mi docentka odporuci. Tiez musime sporit, nie sice az rok, ale predsa, keby to aspon bolo uspene.

jaja9891
8. sep 2014

@bubca7 tak super...je to tam a uz si oficialna tehulka
..a chces pracovat ci podla toho ako sa budes citit?ja sa snazim vyliecit...ale bieda...ktovie ci vobec budem stimulovat tento mesiac...a tak som sa tesila...

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 caveees mame to potvrdene takze to vyslo na prvy krat no pokial sa bude dat tak budem chodit do prace ked nie nebudem riskovat 😉 😂😂😂😂😉😉😉😉

jaja9891
8. sep 2014

@bubca7 super...velmi ti to prajem...uz aj ja chcem...akosi mi je tazko...a v akom rezime je spln?

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 no bola tam len sestricka cize berie len krv a dviha telefony 😉

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 no ale ja som ti tam nechala rezervacku takze sup sup 😉 a a mysliet pozitivne rozumeno😉😉😉

jaja9891
8. sep 2014

@bubca7 joj ked sa mi ten cyklus takto skratil...a este aj choroba...no mam este tyzden...tie dni idu tak pomalicky... ale tesim sa...snad budem ok

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 len netreba stresovat ked to ma byt tak to bude☺☺☺

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 pozri ja som ani neverila ze to vyjde a hla nemozem mat asi cely zivot smolu a predsa sa podarilo takze nevesat hlavu a hor sa dotoho☺☺☺

stellasss
8. sep 2014

Ahojte, uz ordinuju v splne?

bubca7
8. sep 2014

@stellasss nie je tam len sestricka docentka nastupuje 16.9

jaja9891
8. sep 2014

@bubca7 ja viem...mas pravdu...len to akosi na mna dolieha...snad to hrdlo a kutiky prejdu a neznamenaju nic vazne...zajtra sa chcem ist poradit s obvodnou a aj s gyn....drz palce...nech to ivf bude este tento mesiac...

sanny228
8. sep 2014

@bubca7 ahooj čitala som práve že sa to teda podarilo na prvý krát ?? 🙂 tak to veľmi gratulujeem 🙂 už len nech všetko pojde pekne dalej ako má 🙂

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 vies ze budem drzat siiilno palceky nech sa tesis tak ako 😉 ja budem na teba mysliet😆😆😆

jaja9891
8. sep 2014

@bubca7 dakujem si zlata.... dni mi idu strasne pomaly...navyse mam pocit,ze ak je problem v chlapovi skor to vyjde ako ked je v zene... bojim sa toho...hlavne ked mam postihnute vajecniky...

stellasss
8. sep 2014

@bubca7 dakujeem

bubca7
8. sep 2014

@jaja9891 a docentka ti co na to povedala nepytala si sa jej ako to moze dopadnut ze co dalej ci mozes s tym problemom otehotniet ci vobec ti to umele oplodnenie pomoze

bubca7
9. sep 2014

Koceny teraz radte ako je to zo sexom citala som ze zo zaciatku neodporuca a ked tak s kondomom ako teraz ja by som zatial akoze v pohode ale mangel je neodbytny 😉

jaja9891
9. sep 2014

@bubca7 no tak ine sa robit neda...len ivf...tak idem do toho kym vajecniky ako tak funguju...lebo ina moznost uz asi nie je....

bubca7
9. sep 2014

@jaja9891 myslela som na teba no ako to je ako uz konecna jej ze posledna nadej umele tak sup sup pockat na menzes a rychlo ist do splnu .pockat na ziadost a rovnymi nohami skocit do toho 😉

jaja9891
9. sep 2014

@bubca7 tak ziadost sa tam uz mesiac ukryva v karte...chcem ist do toho...len nechapem co ma to hrdlo tak dlho boli...

bubca7
11. sep 2014

Ahojte tak vcera okolo 12.30 som bola splne no nechapala som aka plna cakaren bola neviem ci tam bola docentka toporcerova ale tolko ludi som v cakarni este nevidela 😉normalne az vonku sedelo plno ludi masaker dajak to tam asi nemaju pod kontrolou

jaja9891
11. sep 2014

@bubca7 fuuuha tak to som raz zazila ale potom uz len prazdno....co tam tolko ludi ked doc. tam nemala byt...

bubca7
11. sep 2014

@jaja9891 niekto tam bol ale neviem ci tam bola ona nezaregistrovala som ale bol to masaker mozno ze ju niekto zastupoval ale ta osoba musela mat dost a ty ako pokracujes ako si na tom???

jaja9891
11. sep 2014

@bubca7 hmmm zaujimave... no ja sa liecim este a som na vazkach co robit...a cakam na ms uz len...