Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@moncuricka vsak prave ale psychyka je hlavna tak musime 😉 to dobojovat takze sa snazime 😉
@bubca7 jo, pohodička, klud,,( tabáček ti želať nebudem 🙂 ) čo vlastne robíš, ak smiem byť zvedavá? 🙂
@moncuricka ako co myslis aku pracu predavacka v potravinach nie sice velke ale v takej malej budke nikto ra tam nebuzeruje ,nikto nestoji nad tebou robis ako keby si robila na svojom my sme len dve predavacky takze si musime doverovat 😉
@bubca7 ano presne to som myslela 🙂 , tak keď ťa nik nebuzeruje, to je skvelé, ale fyzicky sa predsa v obchode treba namáhať, či? Teraz je to jedno, teraz je dôležitejšie dieťatko 🙂 tak verím, že postivo oddychješ a je všetko ok 🙂
@moncuricka no tak v nemocnici na vyber nemam len lezim na postielke a zachvilocku budem chodit po plafone dufam ze hej dnes mam pocit ze este viac spinim ja uz neviem
@bubca7 len oddychuj, teraz si poležíš a potom bude dobre 🙂
@moncuricka no tak to dufam lebo ma vystrie 😉 a ty ako pojracujes ako si na tom
@bubca7 klud, klud , pohodička 🙂 ja len čakám na schválenie žiadosti, papier som poslala, teraz len čakám
@moncuricka no tak len rychlo sup sup nech to mas zasebou a hlavne s dobrymi spravami☺☺☺
@bubca7 ach jaj, mi prišiel mail od docentky, tak zas a znova ale tentoraz poštou to pošlem - ale v oktobri už budem tehu aj ja 🙂 vyjde to 🙂
@moncuricka aky mail co zas a znova ona neposielala tvoje papiere
@bubca7 jedno potvrdenie od lekára som scenovala, ale nevidno pečiatku, tak to musím poslať rovno ja do poisťovne, aby mi schválili žiadosť
@moncuricka jeeej ta ked sa dari tak sa dari poviem ti😉tak neva tak len sup sup dotoho 😉
@moncuricka jedine nic ine ti asi uz fakt neostava.. drzim palce
@ali223 tak veru 🙂 ako dlho sa snažíte?
@bubca7 prepacte ze som sa vam sem votrela do debaty
Ja len ze moja mama ked cakala moju sestru tak tiez spinila, cele tehu. Bola aj v nemocnici potom aj doma ale musela lezat. Pricina krvacania bola nezistena. Primar sa vyjadril ze nema tam co krvacat ze vsetko je v najlepsom poriadku a nevie odkial ta krv tam je. Sestra ma dnes uz 13 rokov. Drzim palce aby vsetlo dobre dopadlo
@bubca7 tak to sú dobré správy, už len doma pekne v klude budeš 🙂
@bubca7 tak to ti verim...ja som mala dost po operacii a dnes som bola v splne...trochu sklamanie...dr mi nasadila hak od 1dc a potom az stimulka...takze dalsi mesiac budem na hak cely oktober,aj kvoli antibiotikam co bral mm a aby mi medzitym vajecniky oddychli... no injekcie uz mam doma v chladnicke...mozem aj cetrotide tak skladovat,lebo doma mame dost teplo v izbach. ...

@bubca7 len oddychuj, pokoj, tak ja len, že za tolké eury by som to neriskovala 🙂