icon

Spln v Košiciach

dukokatka
14. sep 2013

Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?

moncuricka
22. sep 2014

@bubca7 len oddychuj, pokoj, tak ja len, že za tolké eury by som to neriskovala 🙂

bubca7
22. sep 2014

@moncuricka vsak prave ale psychyka je hlavna tak musime 😉 to dobojovat takze sa snazime 😉

moncuricka
22. sep 2014

@bubca7 jo, pohodička, klud,,( tabáček ti želať nebudem 🙂 ) čo vlastne robíš, ak smiem byť zvedavá? 🙂

bubca7
23. sep 2014

@moncuricka ako co myslis aku pracu predavacka v potravinach nie sice velke ale v takej malej budke nikto ra tam nebuzeruje ,nikto nestoji nad tebou robis ako keby si robila na svojom my sme len dve predavacky takze si musime doverovat 😉

moncuricka
23. sep 2014

@bubca7 ano presne to som myslela 🙂 , tak keď ťa nik nebuzeruje, to je skvelé, ale fyzicky sa predsa v obchode treba namáhať, či? Teraz je to jedno, teraz je dôležitejšie dieťatko 🙂 tak verím, že postivo oddychješ a je všetko ok 🙂

bubca7
23. sep 2014

@moncuricka no tak v nemocnici na vyber nemam len lezim na postielke a zachvilocku budem chodit po plafone dufam ze hej dnes mam pocit ze este viac spinim ja uz neviem

moncuricka
23. sep 2014

@bubca7 len oddychuj, teraz si poležíš a potom bude dobre 🙂

bubca7
23. sep 2014

@moncuricka no tak to dufam lebo ma vystrie 😉 a ty ako pojracujes ako si na tom

moncuricka
23. sep 2014

@bubca7 klud, klud , pohodička 🙂 ja len čakám na schválenie žiadosti, papier som poslala, teraz len čakám

bubca7
23. sep 2014

@moncuricka no tak len rychlo sup sup nech to mas zasebou a hlavne s dobrymi spravami☺☺☺

moncuricka
23. sep 2014

@bubca7 ach jaj, mi prišiel mail od docentky, tak zas a znova ale tentoraz poštou to pošlem - ale v oktobri už budem tehu aj ja 🙂 vyjde to 🙂

bubca7
23. sep 2014

@moncuricka aky mail co zas a znova ona neposielala tvoje papiere

moncuricka
23. sep 2014

@bubca7 jedno potvrdenie od lekára som scenovala, ale nevidno pečiatku, tak to musím poslať rovno ja do poisťovne, aby mi schválili žiadosť

bubca7
23. sep 2014

@moncuricka jeeej ta ked sa dari tak sa dari poviem ti😉tak neva tak len sup sup dotoho 😉

ali223
23. sep 2014
Používateľ ali223 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ali223.

@moncuricka jedine nic ine ti asi uz fakt neostava.. drzim palce

moncuricka
23. sep 2014

@ali223 tak veru 🙂 ako dlho sa snažíte?

bubca7
23. sep 2014

@jaja9891 ajoj kocena kde si sa stratila ☹ ako co nove ako to pokracuje viem ze si pisala ze az omesiac ako ste na tom s manzelom uz lepsie

jaja9891
24. sep 2014

@bubca7 ahoj moja,co to tu citam,co nove a ako sa mate?silno drzim palce,hlavu hore a oddychuj...bude dobre...ja mam mm doma a zhon,tak som velmi nestihala....robime na stavbe a vybavovacky...vo stvrtok,teda uz zajtra idem na utz do car a dohodnut sa co dalej...

bubca7
24. sep 2014

@jaja9891 no tak neboj teraz musim oddychovat kedze som v nemocnici ale dufam ze uz je lepsie dufam ze to nezakriknem no ja tiez musim zavolat do splnu lebo som im este nehlasila ze som tu tak drzim palce nech sa to cim skor pohne 😉

jaja9891
24. sep 2014

@bubca7 tak drzim palce...pekne oddychuj,nevraveli ti preco si krvacala? A dokedy budes chodit do splnu,kedy ta poslu k obvodnemu gyn.?

bubca7
24. sep 2014

@jaja9891 no neviem nikto nevie s coho to je tazko povedat ale mam pocit ze dnes to je lepsie do splnu som volala takze sa mam ozvat ked ma prepustia mozno stale budem chodit na kontroly tazko povedat 🙂

jaja9891
24. sep 2014

@bubca7 tak skoda,ze nevedia,ale hlavne je,ze si ok a nemas nijaky hematom a pod... drz sa

bubca7
24. sep 2014

@jaja9891 zevraj nie nemam hematom ale dnes je to uz uplne v pohode len sa tu zblaznim nuda jak svina a este som sama na izbe masaker

jaja9891
24. sep 2014

@bubca7 nemas nejaku knihu na citanie???presiel by to cas 🙂 ja idem zajtra do splnu na utz a dohodnut sa co dalej... neboj zvladnes,musis kvoli malemu,drz sa...

bubca7
25. sep 2014

@jaja9891 mam nez toho by som tu ani nesla len uz chrbat ma tak boli ze konecna ani na chrbte ani na boku uz neviem ako mam lezat 😉

jaja018
25. sep 2014

@bubca7 prepacte ze som sa vam sem votrela do debaty
Ja len ze moja mama ked cakala moju sestru tak tiez spinila, cele tehu. Bola aj v nemocnici potom aj doma ale musela lezat. Pricina krvacania bola nezistena. Primar sa vyjadril ze nema tam co krvacat ze vsetko je v najlepsom poriadku a nevie odkial ta krv tam je. Sestra ma dnes uz 13 rokov. Drzim palce aby vsetlo dobre dopadlo

bubca7
25. sep 2014

@jaja018 dakujem pekne za odpoved ale uz je to lepsie a dufam ze to tak aj ostane 😉 zajtra ma pustia konecne domov tak to bude dufam v pohode este raz dakujem pekny den 😉

moncuricka
25. sep 2014

@bubca7 tak to sú dobré správy, už len doma pekne v klude budeš 🙂

jaja9891
25. sep 2014

@bubca7 tak to ti verim...ja som mala dost po operacii a dnes som bola v splne...trochu sklamanie...dr mi nasadila hak od 1dc a potom az stimulka...takze dalsi mesiac budem na hak cely oktober,aj kvoli antibiotikam co bral mm a aby mi medzitym vajecniky oddychli... no injekcie uz mam doma v chladnicke...mozem aj cetrotide tak skladovat,lebo doma mame dost teplo v izbach. ...

bubca7
25. sep 2014

@jaja9891 ja som mala vsetko v chladnicke a neriesila som to neboj zbehne to ani sa nenazdas len treba mysliet pozitivne 😉