Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
@bubca7 ako sa darí? je všetko OK, ja konečne viem, že mám schválenú žiadosť z poisťovne a teraz čakám, kedy zavolajú zo Splnu
Ahojte babulky chcem sa opytat. S manzelom sme sa rozhodli, ze zaciatkm roka skusime umele opl. Snazime sa uz viac ako 2 roky a nic. Ako je to na zaciatku? Staci tam prist a povedat aky je problem, alebo sa telef.objednat. Prosim poradte aky je postup. Dakujem za kazdu radu
@moncuricka caves tak v piatok ma pustili z nemocnice tak len oddychujem doma 😃a teraz akoze naco ti ma spln volat ked uz mas ziadost schvalenu
@bubca7 tak SPln to nevie, že ja to viem, tak mi hádam zavolajú, že kedy si mám prísť po lieky, teda tuším injekcie mám napísané...
@moncuricka jaaj takze ty teraz si odsledujes kedy ti budu volat dobreeee tak drzim palce nech je to cim skor😉😉😉
@jaja9891 nie najprv som bola v novej nemocnici ked som zacala spinit v sobotu potom som musela ist v pondelok na lepsi ultrazvuk vtedy ma aj nechali v nemocnici,potom ked ma prepustali v piatok z nemocnice dalsi pondelok som sla na gyndu predpisat pn tam som mala dalsi ultrazvuk a potom som volala do splnu a tam mam ist 6.10 takze jak na klavir ta poviem ti ???pytala som sa na gynde takze do splnu zevraj budem chodit do prveho trimestra a potom uz ku svojmu gynekologovi a 17.10 mam ist na krv na celkove vysetrenie takze asi tak 😉😉😉
@bubca7 ahojky, tak môj odhad sa vyplnil, už volali aj zo Splnu, žiadosť schválená, mám volať hneď prvý deň, ak dostanem ms, lebo docentka mám mať dovolenku, verím, že to stihnem 🙂
@moncuricka caves a kedy ma mat dovolenku ????ja tam idem sice zajtra neze by ma to az tak trapilo ale vsak ju nedavno mala ☺☺☺
@moncuricka Ahoj,ako dlho si čakala na schválenie žiadosti? Tie čakania má privedú do šialenstva :( A to ešte nemáme výsledky zo všetkých vyšetrení.My sme objednaní v polke októbra tak dúfam,že nebude mať dovolenku práve vtedy.
@bubca7 tak ms som povedala, že mám dostať cca 15-teho, tak mi sestrička povedala, že hádam to stihneme, tak keď budeš zajtra vedieť viac, tak ma informuj 🙂
@liu ahoj, ja dlho, mne to trvalo viac ako mesiac, v auguste som podávala cca 12-teho, no ja som to mala trošku komplikovanejšie
@moncuricka môžem sa opýtať prečo si to mala komplikovanejsie?
@liu lebo poisťovňa žiadala jeden dokument, ktorý som musela hladať, tak sa to predlžilo
@moncuricka dokumenty k žiadosti nekompletizuju v Splne? Sú k nej potrebné všetky výsledky z jednotlivých vyšetrení?
@liu ano, ale úradník si zmyslel, že chce ešte jeden papier, tak som ho musela pohľadať- som trpezlivá, lne nech je to úspešné na prvý pokus...
@moncuricka držím palce aby to vyšlo ;)
@liu ďakujeme pekne 🙂 tiež želám, nech sa splnia všetky očakávania 🙂
@moncuricka ďakujem 🙂
Ahojte, my sme tiez boli v Splne a cakame na schvalenie ziadosti uz sme boli aj na genetike a bojime sa ze po vsetkych vysetreniach nam to nevyjde. Preto by sme radi vedeli ake mate skusenosti so Splnom 🙂
@pata89 my dokonca máme mať kompletné výsledky z genetiky až začiatkom decembra, a to sme boli na vyšetrení koncom septembra.Strašne dlhá doba. Ešte čakám na hematológiu a polovička chodí k andrologovi.Bohužiaľ nám lekárka ešte nevyplnila žiadosť,že až budú všetky výsledky.Ale ideme tam na konzultácie budúci týždeň pretože mám nízke hodnoty amh,tak dúfam,že všetko dopadne len najlepšie 🙂

@bubca7 ano presne tak.. 😉 a aj u teba to dopadne dobre uvidiš...len pekne oddychuj ,mysli pozitivne...