Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Ahoj, vajicka mi vyberali v piatok, mala som tri folikuly, ale bolo iba jedno vajicko, tak som bola z toho smutna, v sobotu mi volala embryologicka, ze sa pekne oplodnilo (dali sme ICSI), dnes sa neozvala tak dufam, ze je OK, zajtra idem na vklad. Keby nebolo dobre, zavolala by mi vsak?
@edwina10 ahoj,tak su po dovolenke,takze si viem predstavit ten naval ludi...ked som bola na 1 ivf tiez to tak bolo....moja hlavne,ze je to jedno vajicko a bude to bojovnik...s nasim amh je to uspech aj tak...no neviem ci embryologicka chodi aj v nedelu do labaku,ale uvidis co bude...cize mas vklad na 4 den?preco ti ho nedali dnes?ci ste si dali predlzenu kultivaciu?neboj embryologicka ti vsetko povie....drzim palce,ja tam idem v stredu na kontrolu a uvidi sa ci bude ivf ci nie...
@jaja9891 Chodi tam podla vsetkeho len v sobotu, v nedelu nie. Chceli sme predlzenu kultivaciu na 5 dni ale odporucili vklad skor koli tomu ze je iba jedno. Vklad na stvrty den preto lebo dnes docentka mala dovolenku a tak to vyslo na stvrty den. Kedze dnes nikto nevolal dufam ze embrijko je v poriadku.
Babi viete mi povedat nejaky postup ako to chodi ? Ja idem uz 14teho tam , doktorka mi ma dat injekcie
@edwina10 ahoj,tak dostala som celu kopu liekov a nakoniec nebudem mat clostil,ale mam mix vsetkeho mozneho,az sa bojim,mam decapeptyl,menopur,merional,menogon a cetrotide...neviem preco tolko druhov,ale modlim sa,aby bolo aspon to jedno vajko,aby sa to konecne podarilo a aby ta liecba nemala dosledky na zdravie :( mam obrovsky strach
@mini888 ahoj,zalezi aky mas protokol,ci kratky alebo dlhy,ja mam kratky,bola som po lieky,vysvetlili mi ako pichat,co kedy,asi 10 dni picham,potom kontrola,potom injekcia na vyvolanie ovulacie a cca 12 den cyklu odber vajicok...medzitym si musis vybavit interne predoperacne vysetrenia....pytaj sa co ta zaujima...no neboj,je to celkom ok,len mam stale respekt pred injekciami,a to uz idem na 3 ivf
Ja mam 21 a mala som cysty ktore som dva krat dala vyprrat normalnou operaciou mam aj zrasty ale cysty ma trapia kazdy mesiac ani neovulujem lebo sa mi hned vytvori nova je to blbe niekedy mam niekedy nie uvidime snad sa podari
@edwina10 ja som testovala na 7 den po vklade 5 dnovej blastocysty pri 1 ivf a uz som mala druhu ciarku slabu,ale viditelnu,ziaden duch...tak ak ty mas 4 dnove embryjko,tak 8 den by si uz mohla testnut,alebo den pred krvou ci v den krvi...skor urcite nie...aby si sa zbytocne nestresovala...

@edwina10 pri prvom ivf som mala cetrotide a aj ovitrelle som mala....no a teraz uvidim co vymysli dr.,este mam v poistovni pokus....tak snad vyjde