Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Baby kolko asi stoji umele ??ake su vselijake poplatky absolutne sa vtom nevyznam
@parvinka0001 to nie je jednoznačné, to závisí od niekoľkých faktorov ako vek či ti napr. Niečo bude hradiť poisťovňa.,aké lieky budeš užívať. Mňa ako samo platcu tu v Splne to stalo 800 eur + 120 lieky.
@edwina10 Aj vek???no marnost
@parvinka0001 ak je na to zdravotny dovod,tak do 39 roku zeny doplaca lieky a ivf poistovna,lieky cca u mna 300, potom si doplacas ak chces ICSI 250 a predlzena kultivacia 100 e...ale zalezi aj od postu vajicok,embryjok,potom este mrazenie sa plati...ci dalsie veci...takze do 1000 e to bude stat s poistovnou,bez poistovne ratam,ze okolo 2000 min.
@seginiatko
@seginiatko ahoj v splne je kto androlog?aku ma uspesnost?my mame azoospermiiu potrebujeme dobreho odbornika.a genetika vas kolko stala?
@jaja9891 Mozno si nervozna z toho, ze sa bojis ze nebude vajko ? 🙂 Aj ja som sa bala .... Skus na to nemysliet. No ja sa mam fajn, beriem tie trojake lieky + picham clexane, v piatok idem na krv, tak sme sa dohodli, ze netestnem, ze pockam na vysledok krvi. Potom ti dam vediet. Do kedy stimulujes?
@edwina10 praveze mam kopu prace a musim si pripominat,ze stimulujem,ze spomal a setri sa... dnes som malovala kotolnu a caka ma este jedno kolo a dalsie izby,upratovanie stavby,takze sa snazim mysliet minimalne a pozitivne...a preco clexane?preventivne?mne dali fraxiparin,ale hnusne tvrde ihly mal pri prvom ivf...som zvedava co mi daju teraz....tak drzim palce na krv,ja idem v pondelok na kontrolu a uvidi sa co bude....do nedele mam lieky
@jaja9891 To nemyslis vazne, ze teraz robis toto vsetko 😠 A ze sa ja mam setrit ? A co ty? Neprehanaj aj ked len stimulujes. Ja picham clexane (po vpichu stipe asi 5 min.) od zaciatku stimulky, to mi nariadila hematologicka, pockam este do piatku a keby bolo vsetko uspesne, tak musim ist na hematologiu na krvne testy. No uvidime.
Dievcata chcela by som sa s vami poradit ohladom jednej veci , mam ten dlhy protokol nAsadeny s decapeptylom a citala som o tom vela na internete a dost mam obavy z toho hyperstimulacneho syndromu , ja verim , ze ho nedostanem , ale mate niektora s tym skusenosti ?? Aby som otom vedela trosku viac
ahojte baby. Môj lekár nás posiela na umelé.Vraj nemáme šancu prirodzene otehotnieť a odporučil nám Spln v KE , ale ešte predtým sa mám objednať v nemocnici na LSK. Prosím Vás o aspoň nejaké informácie, čo sa týka umelého oplodnenia v CAR. Ja netuším čo nás čaká. ďakujem pekne

@edwina10 nebud nervozna,pekne sa s embryjkom rozpravaj,hladkaj brusko,ja som to tak robila 🙂 ale viem ake su obavy...zajtra zacinam,no mam strasny strach z neuspechu....len sa modlim aby tam bolo aspon jedno jedine vajko