Spln v Košiciach
Je tu niekto co chodi alebo sa chysta na IVF do Splnu v Kosiciach?
Ahojte baby, tiez chodim do SPLNu, bola som minuly mesiac 1x na IUI a neuspesne ☹ manzel ma spg super, ja tiez zevraj nemam ziaden problem, bola som aj na laparoskopii aby zistili priechodnost vajecnikov a vsetko je ok, mam nepravidelnu ms ☹ asi tak 30 dnove cykly. Od zajtra beriem opat clostil 3x 1/2 tabletky denne a ideme na 2x IUI a ak to nevyjde sme rozmyslali uz aj nad umelym oplodnenim ☹ je tu niektora ktorej vyslo iui alebo umele oplodnenie? Lebo uz sme strasne nestastni ze vsetko je ok a aj tak sa nedari ☹ spoliehali sme sa na IUI a nic ☹ Dakujem 🙂
@nikabacova prečítaj si predchádzajúce strany a vsetko co ta čaká sa dozvies... A u iui Ke úspešnosť cca 15%...
Ahojte dievcata. My sme sa s manzelom dohodli, ze ideme vyskusat spln. Snazime sa o druhe babätko uz niekolko rokov a nic. V r. 2011 som potratila. bola som na cisteni. a nedari sa. Pomozte mi dako sa zorientovat. A tiez citam vas, pisete, ze spln drahy a na rastislavke nie draho. na rastislavke je co?? Ked idete do centra - poistovna nepreplaca nic?
Ahojte, ja by som sa chcela poradit, poznate doktora Hermana z GYNCARE? tam sa rovnako plati ako v SPLNE? Alebo v Splne viac???? Čitam že tu je to drahe.
Aj ja tužim po druhom babatku, moj ma 11 rokov.
@jaja1313 neviem ako je to s cenami, určite budú mať na stránke aj cenník.. Bola som tam ešte v roku 2012, raz a naposledy. Ten doktor mi tam vôbec nesadol, možno som vymakla jeho zlý deň, no bol arogantný a sťažoval sa mi na niektoré pacientky a partnerov 🙄 , čo myslím ze je neetické a tobôž keď ma ani nepoznal, videl ma prvý krát. Takže som odtiaľ zutekala aj keď som celkom dosť zaplatila za vstupné vyšetrenia. Toť moja skúsenosť, určite ma niekto aj pozitívnu a bol spokojný
Ahojte dievčatá.... Dnes som sa bola objednať na prvú návštevu v SPLNE... Môžete mi prosím povedať čo ma tam vlastne čaká??? Som z toho trošku deprimovaná... S manželom sa snažíme vyše 2,5 roka a stále nič... Podelíte sa prosím o skúsenosti?? Vopred vďaka...
@domka77 ahoj 🙂 ja ked som tam bola na prvej navsteve tak sme s manzelom obaja vypisali tlaciva, potom bol manzel na spermiograme a potom mi lekarka spravila klasicku gyn. prehliadku, tam uz aj mala manzelove vysledky, a zobrala mi krv na vysetrenie takze chod na lacno 🙂 a nesexovat aspon 3 dni pred tym aby mal manzel co najlepsie vysledky 🙂 a potom cakas na vysledky krvy a podla nich ti povie co dalej, my mame spermiogram ok a aj krv bola ok tak som bola na laparoskopii aby sa zistila priechodnost vajcovodov a to je tiez ok ale aj tak sa nam nedari, teraz ideme 2.x na IUI inseminaciu tak snad sa podari konecne 🙂
@nikabacova takze tiez to mas vesele v podstate... ja sa uz neviem dockat prvej konzultacie ale na druhej strane mam z toho supermindrak. Manzel bol uz tiez na odberoch ale v podstate som ja ten kazisvet v tomto. Mam strasne nizku hladinu progesteronu a bez toho to asi nepojde. Podstupila som uz liecbu ale bola len docasna co sa tyka vysledkov. Vajicka narastli, mala som jeden dobry folikul, lekarka vsak vravela, ze to staci. Lenze... Nepraskaju.... Mala som 2-3 razy pregnyl - uz ani neviem kolkokrat.... Hadam mi tam dokazu pomoct.
@nikabacova kazdopadne ti silno drzim palce... 🙂
Ja sa bojim laparoskopie veľmi.
Ja mam polysisticke vajecniky a chcela by som prirodzene otehotniet. To prve tehotenstvo pred 11 rokmi bol pre mna zazrak. Ale liecba bola 2 roky. No teraz sa vobec nedari a uz sa nechcem davkovat liekmi.
ja som sa tiez velmi bala laparoskopie ale je to v pohode 🙂 3 dierky a v kazdej jeden steh 🙂 nic hrozne 🙂
@domka77 ja zase beriem clostilbegyt stale ☹ a uz aj folikuli som mala velke a nic ☹ uvidime kolko ich budem mat teraz snad viac ako 1. ale lekarky som sa pytala ci sa nemoze stat ze nemam vo folikule vajicko a ona povedala ze sa to da zistit len pri umelom oplodneni pri odbere vajicok ☹
@nikabacova narkoza je celkova pri laparke?
@retkvicka ano si v celkovej narkoze ale asi len pol hodinu 🙂
ahojte zienky chcem sa opytat ci uz niektora z vas bola na IVF v splne a ze kolko lu to celkovo aspon priblizne vyslo financne niesom s bohatej rodiny a dlho na to setrime 7 rokov sa nam s manzelom nedari mat babetko a do teraz sme nemali ani na to aby sme sli na ivf ostatne vysetrenia v splne uz mam z manzelom za sebou ziadost podpisana a teraz cakam chcem len vediet s akou sumou mam asi ratat ☹ snad nas to nezrujnuje :-/ i ked dietatko za to urcite stoji 🙂
prosim prosim poradte mi na predoslu otazku ☹ tak strasne chceme babetko a bude mi naozaj strasne luto ked nam to koli financiam nevide manzel ma zly spermiogram ma malo spermii a su deformovane u mna je problem ze mam slabu maternicu a zijem v neustalom strese co momentalne troska ustalo lebo som dlhodobo PN koli problemom so srdieckom takze sa nerozculujem v praci ani niesom tak zatazena 🙂 cize po tej stranke by to malo byt uz ok trapim sa len pre jedno a to je ci na to vobec budeme mat peniazky a aky je postup po podani ziadosti teda po odpovedi ZP na ziadost je to dlllha tema nieco som uz precitala ale pytam sa i tak lebo vidim ze sa v tom vyznate viac ako ja 🙂
@gaboamata ahoj, nechodim do splnu, ale na ich web stranke maju cennik..tak si mrkni, co stoji dlhy protokol, + predlzena kultivacia a icsi kvoli spermiogramu...cca taka cena by to mala byt, ked pojdete cez poistovnu....a zaujala ma tvoja diagnoza....ako vies, ze mas slabu maternicu? Yo sa da zistit z nejakeho vysetrenia? Som prekvapena...drzim palce
@gaboamata ahoj, ja som v spln-e este na ivf nebola ale pytala som sa lekarky ze co to cca stoji lebo ak nam teraz nevyjde druhe IUI tak rozmyslame s manzelom nad Ivf a ona povedala ze tych 900€ mam ratat.
@sobka vlastne ani neviem ako mi to zistili bolo to uz pred par rokmi chodila som na rozne vysetrenia kedze sa nam nedarilo mat babetko a vtedy niekedy mi doktor povedal ze mam slabu maternicu a k tomu aj zle otocenu i ked to otocenie vraj nieje taky problem ale naozaj si nepametam ze po ktorom vysetreni to bolo lebo sa do toho ani moc nevyznam :-/
@nikabacova ou dakujem no je to o dost viac ako som ratala ked som sa ja bola pytat ale bolo to uz pred par rokmi tam mi tvrdili ze od 350€ do 850€ v zavislosti od zdravotneho stavu liekov a procedur ale vraj ja mam ratat s tou nizsou sumou a to vedeli uz aky mame problem no jasne doba pokrocila su uz ine ceny a vraj je spln strasne drahy no prd malym casom bola moja znama na ivf ako samoplatca a platila okolo 900 € tak som si myslela ze kedze ja samoplatca nebudem tak to bude urcite o dost menej ale vidim ze asi nie ☹
@gaboamata ja som bola tiez prekvapena lebo co som sa jednej pytala tak povedala tiez ze cca tych 600€ ale 900€ je dost vela ☹ keby to bolo 100% nevaham dat peniaze
no ved to my s manzelom sme naskrabali z nasich biednych vyplat 800 eur nastastie vybavicku kupovat nemusim mame v rodine viac deticiek a nieco mam odlozene aj po mojej 8 rocnej dcerke ( s ktorou som bola na rizikovom koli viacerim faktorom - nedmerny opuch noh, tvrdnutie bruska, celodenne zvracanie a z toho neskutocna unava rvalo to skoro cele tehotenstvo neskor som zacala mat vecsie bolesti bruska to uz som ale lezala v nemocnici na udrziavacke lebo som zacala mat aj kontrakcie ked mi prestali pichat na druhy den ma pustili domov lebo ze uz som bola v termine teda plus minus 2 tyzdne od stanoveneho terminu a v den ked ma prepustili som sa vratila im porodit 😀 - mozno aj koli tomu povedal doktor ze mam slabu maternicu naozaj netusim) ale ak by to stalo 900 a viac tak to by znamenalo zadlzit sa lebo pre nas 100 eur z vyplaty je nemozne dat a ako pises nieje iste ci to vide na prvy krat a kym to zas naskrabeme asi si vlasy vytrham z tuzby po dietatku ☹

@jaja9891 ano ved to . A uz nieco nove u dr????