Afty

wiwihc
10. aug 2018

Ahojte baby, chcem sa poradit. V aprili som zostala tehotna, mesiac nato som chytila silnu chripku, horucky, a plne usta aft. O male som prisla.
Vcera som si robila zase tehot. Test a vysiel pozitivny. Do rana sa mi na perach zase urobil aft ako v prvom pripade. Bojim sa zase aby sa nezopakovalo to iste. Prosim mate tu niektora s tym skusenost? Z coho to moze byt sposobene? Dakujem!

pininka
10. aug 2018

@wiwihc to musi byt nejaky virus, treba ist hned k doktorovi, nech ti da aspon dupaston a treba to riesit cim skor aby sa predislo opat tomu istemu, drzim palce.

lejka01
10. aug 2018

Ahoj...viem ze sa to tazko hovori ale klud...ja som alergicka na laktozu a ked nieco mliecne zjem hned mam afty, alebo ked mam oslabenu imunitu, ked som ostala druhy krat tehu/ teraz som 12 tt/ hned sa mi urobilo niekolko v ustach a momentalne mam 2 velke / pery ako kacica😂/ skusala som totizto syry a mlieko/....aj v prvom tehu som mavala afty a mam zdraveho 2 rocneho chlapceka 😀...v prvom tehu sa mi akosi stratila alergia na laktozu tak skusam aj teraz, ale teda zatial nic moc 😕 ...nedavaj si na to nic, musis to pretrpiet, ani v lekarni mi na to nic nevedeli odporucit...

lilke
10. aug 2018

aftami sa prejavuje znizena imunita. tak jedine popracovat na imunite. a afty sa relativne rychlo preliecia, ked si ich budes potierat propolisom.

wiwihc
autor
10. aug 2018

Zato sa pytam ci nemate nejaku skusenost ze vzdy ked zostanem tehu mi vyrazi chripka ... som z toho nanervy neviem co robit. Pojdem asi ozaj k lekarovi

pininka
10. aug 2018

@wiwihc isla by som cim skor, moze to driemat v tele, zrejme to nebolo poriadne preliecene a vzdy ked sa zmeni situacia v tele sa to vrati.

beata_ra
10. aug 2018

@wiwihc Radsej to ries s lekarom, ked uz si si raz takou vecou presla. Ja som mala afty a lekar mi dal iba nejake cmulacie tablety a uz je to v pohode zmyslo to, ked som ostala tehu mala som oslabenu imunitu, tak asi preto sa mi afty spravili. Drzim palce nech to dobre dopadne a diatatko stastne vynosis 🙂😉

wiwihc
autor
10. aug 2018

@beata_ra a ked si mala oslabenu imunitu aj ti nieco nato dal? Lebo aj vtedy aj teraz ako zostanem tehu vynori sa bud chripka abo afy

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre