Aká bola vaša hodnota glukózy?
Ahojte zienky. Tie co.ste boli ma glukozovom teste kolko ste.mali výsledok glukozy rano nalačno?
3,5 po teste 2,14😁
Mne len robili krvné testy na lačno a mal som 18 ani ich nenapadlo aby ešte dávali piť nejaký glukozovy roztok 😄
Mne len robili krvné testy na lačno a mal som 18 ani ich nenapadlo aby ešte dávali piť nejaký glukozovy roztok 😄
@jogy1984 to asi preto lebo riesi záťažový test pre tehotné 😂
@livia32102 4.6
5,6 myslim, proste nad hranicu, prvy na lacno, glukozu som ani nepila, aj opakovany o tyzden neskor. Zo zili v labaku. Dg. tehotenska vukrovka, na diete do konca tehu.
5,6 myslim, proste nad hranicu, prvy na lacno, glukozu som ani nepila, aj opakovany o tyzden neskor. Zo zili v labaku. Dg. tehotenska vukrovka, na diete do konca tehu.
@banalu a kolko je norma?
5.2 z prstu - 4.5 zo zily , test teda urobili (max je 5.3) ale aj tak som cukrovku mala.
@livia32102 nepamatam a googlit snad vies.
@banalu viem googlit len som chcela vediet skúsenosťi zien ma tom snad nieje nic zle
@mdse a z prsta alebo zo zily?
@livia32102 ráta sa hodnota zo žily, z prsta je rozdielna a nie je to výpovedné pri tomto teste.
@banalu viem googlit len som chcela vediet skúsenosťi zien ma tom snad nieje nic zle
@livia32102 samozrejme, ze nie, ale limity su pre vsetky rovnake 😉
@livia32102 rano nalacno 3,5 zo zily. Po vypiti glukozy po 2 hodinach 4,5.

@livia32102 3,99