icon

Aké čaje sú bezpečné pri prechladnutí v tehotenstve?

16. nov 2023

Pekný večer prajem. Chcela by som sa len opýtať. Začala ma trápiť nádcha a hlavne priedušky. Na všetkých čajoch (na priedušky a dýchacie cesty) je napísané, že nevhodné pre tehotné ženy. Neviete mi prosím poradiť aký iný čaj by som si mohla dat? Ďakujem.

kvetinka1918
16. nov 2023

Ja by som asi v sobotu keď bude všetko otvorené šla do lekárne aký čaj si môžeš dať mali by ti vedieť poradiť určite os toho sú predsa tam a v pondelok k lekárovi ☺️

autor
16. nov 2023

@kvetinka1918 ďakujem, určite pôjdem.. 🙂

bolarazjedna
16. nov 2023

Ja som používala v tehotenstve od Mistralu Prieduskovy čaj s kvetom lipy, nikde tam nespomínajú, že by tehotné nemohli piť. Dokonca je tam odporúčanie, že kvôli sladkému drievku ľudia s vysokým krvným tlakom by to nemali užívať, aké o tehotných ani zmienka.

michala_1990
17. nov 2023

Na tej kašeľ asi idealne cibuľový sirup

autor
17. nov 2023

@bolarazjedna ja som pozerala na kašeľ a priedušky Popradský..tam tak píšu..tak skočím zajtra kúpiť ten Mistral alebo nech mi poradia v lekárni..ďakujem

adrianap83
17. nov 2023

Ja napríklad pijem lem bylinkové čaje a teda v tehu len medovka. Ostatne mi neodporucali. Ja som počuvla, no chorá som nebola a na nervy mi to aj šlo. Snáď uz bude dačo novšie v lekárni. Sprav si aj ten cibuľový. Ten snáď bude ok.
Skoro sa uzdrav!

123miaa123
18. nov 2023

Ahoj, tento sirup je pre tehotné.