icon

Ako bojovať s nádchou a bolesťou hrdla v 1. trimestri?

11. máj 2025

Ahojte. Dnes som objavila dve čiarky na teste, som teda na úplnom začiatku... Bolí ma hrdlo a mám nádchu, nedávam si na to zatiaľ nič len tuhé cukríky a snažím sa z toho dostať oddychom a čajmi.. chcem sa spýtať, či si môžem spraviť výplach nosa s krhličkou? Samozrejme ak mi to neprejde zavolám dr., ale chcela by som skúsiť aspoň toto. Čo poviete? Ďakujem

esther100
11. máj 2025

Výplach nosa samozrejme môžeš, ako jedno z mála, aj inhalovat je vraj dobré.... No ja mám nádchu od začiatku tehotenstva a nič nepomáha

autor
11. máj 2025
@esther100

Výplach nosa samozrejme môžeš, ako jedno z mála, aj inhalovat je vraj dobré.... No ja mám nádchu od začiatku tehotenstva a nič nepomáha

@esther100 ďakujem za odpoveď. Drž sa 🍀

monicka987
11. máj 2025

Môžem sa len spýtať ako by asi mohol výplach krhlickou kde je max slaná voda uškodiť v tehotenstve? Normalne môžeš aj kloktat glimbaxom ak ho nejdes piť. Potom sa nečudujte že ste na žltom slonikovi za takéto otázky

kristie571
11. máj 2025

To mozes, ale skor pozor na tie caje. Nie vsetky sa v tehotenstve mozu. Prevolanim dr nic nepokazis.

autor
12. máj 2025
@kristie571

To mozes, ale skor pozor na tie caje. Nie vsetky sa v tehotenstve mozu. Prevolanim dr nic nepokazis.

@kristie571 ďakujem