Ako dlho trvá a čo spôsobuje biochemické tehotenstvo?
Ahojte, ako dlho sa môže udržať biochemické tehotenstvo? A následne vždy nastane samočistenie, teda menštruácia? Už týždeň mi mešká menštruácia, bolí ma podbruško, testy sú iba slabo pozitívne, kvôli tomu si myslím, že to nebude mať šťastný koniec. Prvé tehotenstvo mi testy pekne silneli. Doktor má ešte týždeň dovolenku a až potom som objednaná. Je možné, že sa pichne aj injekcia na vyvolanie menštruácie? Vďaka sa odpovede.
Biochemickym sa tehotenstvo nazve, ak sa potrvrdi len testom, nie ultrazvukom. Ked sa uz potvrdi ultrazvukom, uz je to tehotenstvo. Takze ti asi len ostava cakat, ako to dopadne. hcg je niekedy velmi nizke a tak su testy slabe. Ide o to ci sa zdvojnasobuje. Ja by som isla na krvy test. Tam ti vysledky daju velmi jasnu odpoved. Mozes aj ako samoplatca.
Biochemickym sa tehotenstvo nazve, ak sa potrvrdi len testom, nie ultrazvukom. Ked sa uz potvrdi ultrazvukom, uz je to tehotenstvo. Takze ti asi len ostava cakat, ako to dopadne. hcg je niekedy velmi nizke a tak su testy slabe. Ide o to ci sa zdvojnasobuje. Ja by som isla na krvy test. Tam ti vysledky daju velmi jasnu odpoved. Mozes aj ako samoplatca.
@andreatytler ahoj, ďakujem, dnes som mala už len fakt slabú čiarku ráno, skôr ducha na teste, takže čakám kedy sa spustí menštruácia 😔 bolia ma strašne kríže, podbruško už menej. Myslím, že tu je už minimálna šanca, že je to zdravé tehotenstvo.

Biochemicke znamena ze sa vajicko neuhniezdilo a ano, samo odide s menstruaciou, lebo nie je uchytene. Ale nemusi to byt u teba este neprosperujuce tehotenstvo, mohla byt ovulacia neskor a naopak,
v predchadzajucom tehotenstve si ju mala skor. Nestresuj sa, ze ides neskoro k dr, aj tak by este nic nevidel, nabuduci tyzden mozno bude aj nieco na uvz. Ak nie tak by sa mal pozriet na hcg s rozostupom par dni.. Az potom by mal zhodnotit ci to je na injekciu.