Ako dlho trvá, kým sa ozve lekár po Trisomy teste?
Ahojte,
chcela by som sa opýtať , za akú dobu vás kontaktoval váš lekár po tom, čo vám cinkla sms z medirexu že je Trisomy test ukončený.
Mne gyn. povedala, že mi zavolá do 3dní a keď by nezavolala po 3dňoch, mám jej zavolať ja. Zaujíma ma ako to stihli spracovať vaši lekári kedže dlhá je každá minúta čakania 🤦.
Ďakujem krásne za odpovede a prajem pekný deň.
@lia2022 ano volaj jej
@krasneleto ahoj, mne povedala že po tom čo mi cinke sms o ukončení nemám hneď volať lebo jej nabehnú výsledky neskôr ale že mám čakať na telefonát od nej 3dni a ked nezavolá, až potom volať. Veď sa do vtedy zbláznim🤦..Ale 3dni je dost velké rozpätie, za to som chcela vedieť že kedy ženám cca volal lekár po tom čo im prišla sms.
@krasneleto ahoj, mne povedala že po tom čo mi cinke sms o ukončení nemám hneď volať lebo jej nabehnú výsledky neskôr ale že mám čakať na telefonát od nej 3dni a ked nezavolá, až potom volať. Veď sa do vtedy zbláznim🤦..Ale 3dni je dost velké rozpätie, za to som chcela vedieť že kedy ženám cca volal lekár po tom čo im prišla sms.
@lia2022 tak si zavolaj do medirexu a nech povedia vysledky tebe
@lia2022 tak si zavolaj do medirexu a nech povedia vysledky tebe
@krasneleto myslíš že by povedali 😬?
Inak napadlo to aj mne ale nechcela som aby si mysleli že mi šibe ked mi dnes prišla sms o ukončeni a volám im a nečakám na telefonát od lekárky.
Bože len to čakanie je strašné, im je to jedno, majú čas a človek sa ide zblázniť kks.
@krasneleto myslíš že by povedali 😬?
Inak napadlo to aj mne ale nechcela som aby si mysleli že mi šibe ked mi dnes prišla sms o ukončeni a volám im a nečakám na telefonát od lekárky.
Bože len to čakanie je strašné, im je to jedno, majú čas a človek sa ide zblázniť kks.
@lia2022 a preco by nemali? ty si platitel testu, je to tvoj vysledok.. gynekologovi ho posielaju, aby sa k tomu "odborne" vyjadril pre menej chapave ... a odporucil dalsi postup... ale vysledkom porozumies v pohode aj sama. kludne volaj.. keby tvoja lekarka bola PN ? tak co ...
@lia2022 a preco by nemali? ty si platitel testu, je to tvoj vysledok.. gynekologovi ho posielaju, aby sa k tomu "odborne" vyjadril pre menej chapave ... a odporucil dalsi postup... ale vysledkom porozumies v pohode aj sama. kludne volaj.. keby tvoja lekarka bola PN ? tak co ...
@krasneleto Bojím sa 🫣😬🤦.
@krasneleto volala som na infolinku a nepovedali mi iba ze odoslali lekarovi 🤷🏼♀️😬.
@krasneleto volala som na infolinku a nepovedali mi iba ze odoslali lekarovi 🤷🏼♀️😬.
@lia2022 tak nech to poslu aj tebe, nerozumiem tymto postupom
@lia2022 tak nech to poslu aj tebe, nerozumiem tymto postupom
@krasneleto to ti je katastrofa čakať, čakať a čakať ako u debilov ☹️.
@lia2022 mne cinkla sms a v tej sekunde som volala gyn. Sestrička mi precitala výsledky, povedala pohlavie a bolo
@lia2022 volaj tam , alebo sestricke, nech ti to posle, je to tvoj vysledok za nemale peniaze
Keď mi prišla sms, volala som hneď Dr. - tak mi Dr. kázal . Tebe výsledky nepovedia, majú rozhranie, kde sa prihlasuje Dr. s takou kartou. Môj Dr. si ju bral na dovolenku, lebo výsledky mali prísť v tom čase.
Ano je to tak ze tvoj lekar to nemusi mat v systeme hned, obcas to trva aj dva dni, aj ja som tak cakala. A z mojich info ti v medirexe nepovedia nic, musi ta lekar informovat.
Ženy volala som jej .. ona to ešte nemá. Že to stroj posiela tie sms a ešte to musí prejsť genetikom a ten tam dá štempel a jej to nabehne po doručení mojej sms do 1-3 dní a zavolá mi 😔.
No na nervy. Ďakujem vám.

@lia2022 ano volaj jej