Ako prebieha odchod hematómu?
kočky ktoré ste mali hematom ako vám odchádzal? bolo to nárazove krvácanie ci dlhodobé spinenie ?
Jednorazové zakrvácanie, nie však silne, ale jasnočervenou krvou, následne zistený hematóm, hospitalizácia, pár dni jemné spinenie, na siedmy deň bol hematóm preč, pustili ma domov …
@andaluzia12 takže ide len o to ze raz za 3 dní ráno odíde dosť krvy ( ako pri menz. je skor bordova ale riedka- myslela som ze hematom je hustejši ) a do 2
h to prejde do slabého spinenia. tak preto neviem ci odchádza hematom takýmto sposobom
Vstrebal sa .. treba piť veľa citronovej vody, brať ascorutin .. ležať a ležať
@nikadominikanika ďakujem ale toto není odpoved kt. hľadám. ascorutin sa nenasadzuje bez odporúčania lekára aj ked je voľnopredajny.
@zuza00 tak to s nim preber .. určite by som nečakala kym sa hematom spusti a moze dojst aj k potraatu .. neviem načo sa potom pytas
@nikadominikanika pýtam sa ako odchádzal je to aj v nadpise témy. iné rady nepotrebujem. liečbu mam nastavenú od dr.
Prve krvacanie bolo sokove a riadne, potom uz pomenej a dlhoooo a pomaly koncilo.. ano, po noci viac, lebo lezis..

obe naraz... a dlho