icon

Ako prebieha samoočistenie gestacného vaku?

marta_93
29. jún 2025

Ahojte viete mi niekto poradiť ohľadom samocistenia ..gestacneho vaku ? ...

s_o_n_i_k_e
29. jún 2025

ja ked som bola v 4tt a bol koniec a bol len gestačný vak, tak mi len povedali vysadiť lieky a prišla MS, ale asi záleži podla tt, kedy žena to rieši

marta_93
autor
29. jún 2025
@s_o_n_i_k_e

ja ked som bola v 4tt a bol koniec a bol len gestačný vak, tak mi len povedali vysadiť lieky a prišla MS, ale asi záleži podla tt, kedy žena to rieši

@s_o_n_i_k_e ja som bola asi 8tt keď sa to začalo čistiť . .ale teraz neviem či mám ísť k lekárovi lebo až 7,júla má dal objednať ,,,a ked by som veľmi krvácala aby som šla na pohotovost ..neviem čo robiť ..😏,,,ale normálne sa čistim najprv slabšie potom už horšie krvácanie .

sense
29. jún 2025
@marta_93

@s_o_n_i_k_e ja som bola asi 8tt keď sa to začalo čistiť . .ale teraz neviem či mám ísť k lekárovi lebo až 7,júla má dal objednať ,,,a ked by som veľmi krvácala aby som šla na pohotovost ..neviem čo robiť ..😏,,,ale normálne sa čistim najprv slabšie potom už horšie krvácanie .

@marta_93 no počkaj do toho júla , pri samocistenie je bežné že chvílu ide viac chvíľu menej. Pokiaľ nemáš silné neznesiteľné bolesti alebo netečie z teba že nestíhaš vložku meniť počkaj. On skontroluje potom či si sa vyčistila a či nič v maternici neostalo

marta_93
autor
29. jún 2025
@sense

@marta_93 no počkaj do toho júla , pri samocistenie je bežné že chvílu ide viac chvíľu menej. Pokiaľ nemáš silné neznesiteľné bolesti alebo netečie z teba že nestíhaš vložku meniť počkaj. On skontroluje potom či si sa vyčistila a či nič v maternici neostalo

@sense dobre teda tak pockam ..da sa to zvladnut ,,,zatial su tam aj bolesti ale daju sa ..aj vy ste mala samocistenie ?

sense
29. jún 2025
@marta_93

@sense dobre teda tak pockam ..da sa to zvladnut ,,,zatial su tam aj bolesti ale daju sa ..aj vy ste mala samocistenie ?

marta_93
autor
29. jún 2025
@sense

@sense v ktorom tt? A co vo vas bolo len vak alebo aj plod..?

sense
29. jún 2025
@marta_93

@sense v ktorom tt? A co vo vas bolo len vak alebo aj plod..?

@marta_93 v 9tt, v 7tt a 6 TT. 2x plod a 1x len vak

marta_93
autor
29. jún 2025
@sense

@marta_93 v 9tt, v 7tt a 6 TT. 2x plod a 1x len vak

@sense a s vakom ste ako dopadla krvacala ste silno ??

sense
29. jún 2025
@marta_93

@sense a s vakom ste ako dopadla krvacala ste silno ??

@marta_93 to už je dávno prvé dva dni veľa a potom už len ako ms

marta_93
autor
29. jún 2025
@sense

@marta_93 to už je dávno prvé dva dni veľa a potom už len ako ms

@sense aj toho zlého vyšlo z vás veľa ??

sense
29. jún 2025
@marta_93

@sense aj toho zlého vyšlo z vás veľa ??

@marta_93 všetko čo v maternici bolo, keby nevyjde všetko treba kyretaz, v podstate sú to krvné zrazeniny

marta_93
autor
1. júl 2025
@sense

@sense a koľko dní týždňov môžem ešte krvácať ? Už krvacam 4 deň ..raz silnejšie potom počas dňa slabšie ....

malinka158
1. júl 2025
@marta_93

@sense a koľko dní týždňov môžem ešte krvácať ? Už krvacam 4 deň ..raz silnejšie potom počas dňa slabšie ....

@marta_93 krvacat mozes tyzden mozno aj dva. Kazda zena zo ma inak

sense
1. júl 2025
@marta_93

@marta_93 ja som asi týždeň plus potom ešte pár dní spinenie

marta_93
autor
1. júl 2025
@sense

@marta_93 ja som asi týždeň plus potom ešte pár dní spinenie

@sense a silno či normálne ??

sense
1. júl 2025
@marta_93

@sense a silno či normálne ??

@marta_93 neviem čo je pre teba silno a čo normálne. Keď odišiel plodov vak tak potom už normálne