Ako prebieha test na tehotenskú cukrovku?
Prosím ktoré ste boli, ako to prebiehalo? Musíte tam ostať čakať po prvom odbere? Alebo môžete isť medzi tým preč? A taktiež kedy budú výsledky, ako dlho sa čaká?? Vďaka🙂
@petronellla87 kriste🙈😂 celkom dlhý proces..ďakujem🙏
Ja som sa medzitým v tom procese ešte aj pogrcala, z toho roztoku. 😂😂
No to teda ano, vezmi si knihu alebo časopis 😁
Mne napr. prislo zle, nemala som doprovod, museli ma ratovat sestricky, hned ma brali k nim do labaku aby som neodpadla 😃
Ja som si pri prvej odbehla do mesta na postu..keby ma tam vypne no spanombohom.teraz pri druhej bol so mnou muz lebo bolo medzi sviatkami a uz som bola rozumnejsie.bola som chvilku ako pripita trosku ma hadzalo ale zle na vracanue mi nebolo..mne brala krv az po 2 hodinach.
@lusi89 faakt? Ale z roztoku? Či od hladu?😅😅
U nás sa robil test tak že ráno o 5.00 som to vypila a o 7.00 na odber. Žiadne ďalšie čakania a odbery neboli.
Ten roztok niekomu nesadne 🤣 je to taká sladká gebuzina 😀 za mna nic strašne, zvládla som to ale chápem ak z toho niektorá čo má napríklad nevoľnosti, hodi grcku 😀
Za mna na tom celé bolo najhoršie to čakanie 😀
Z roztoku 😄 taky zvlastny neprijemny pocit som mala, tocila sa mi hlava, ledva som dosla k dveram a uz ma chytala sestricka aby ma neslahlo o zem 🤣 dali ma lahnut a chodili kontrolovat ci je vsetko ok
Ahoj, ja som to absolvovala akurát dnes.Prišla som ráno nalačno, sestrička zobrala krv zo žily aj z prsta, vypila som glukózový roztok, čakala som 2 hodky a potom zobrala opäť z prsta.Piť som medzitým mohla len čistú vodu. Zavolá mi keby niečo nebolo ok s výsledkami.Vcelku som bola ok, až doma mi prišlo nevoľno, mala som triašku, malátnosť, najedla som sa a vyspala, prešlo to.
Pri druhom mi dali namiesto toho roztoku zjesť croissant a vypiť džús. 😀
Nalačno vzali krv z prsta,či to vôbec môžem vypiť.Nebolo to nechutné len mi prišlo zle z toho množstva,mohla som ísť preč a asi po 2 hodinách mi brali krv už zo žily. Ležala som v aute lebo mi dr kázala nemať aktivitu aby som ten cukor "nespalila".
No u mna to bolo total jednoduche a rychle. Rano povedzme o 7 som vypila ten sladky sajrajt, o dve hodiny som prisla k dr na krv a hotovo. Ziadne cakanie, neskor som volala na vysledky

Prides nalacno zoberú krv, daju ti vypit taký roztok, cakas, po hodine zase zoberu krv, zase cakas, po dvoch hodinách zase zoberú krv, moč a hotovo 🙂 výsledky boli myslím ze do týždňa