icon

Ako prichádzajú výsledky z Trisomy testu?

misela147
22. feb 2024

Chcela by som sa spýtať, ako formou príde výsledok z Trisomy testu? Príde mi len SMS, ze analýza bola ukončená a výsledky bude mať len môj lekár alebo mi lrídu aj nejaké prihlasovacie údaje a môžem si výsledky pozrieť aj doma cez internet? Ďakujem

monicatko20
22. feb 2024

@misela147 tebe len sms a výsledky lekárovi 😊

misela147
autor
22. feb 2024

@monicatko20 rozumiem, sestre prislo do mailu, že si môže pozrieť vysledky, ktoré došli v PDF a na otvorenie jej doslo heslo SMSkou, skoda ze v žiadanej nemám mail, sestrička si odomňa nepýtala

monicatko20
22. feb 2024

@misela147 ono registrovať sa môžeš priamo v medirexe na stránke..ale teda ja som si tam výsledky nenašla..musela som ísť k dr..možno kvôli nálezu neviem 🙄

janica_
22. feb 2024

@misela147 a mala urcite trisomy? Nemala nifty? Tie chodia na mail a heslo k tomu

misela147
autor
22. feb 2024

@janica_ urcite mala trisomy a vedela si pozriet vysledky. Skusim zajtra do medirex zavolať, ze ako to , ci mi mozu prist vysledky aj na mail.

janica_
22. feb 2024

@misela147 zaujimave, ak zistis daj vediet prosim, vacsinou som citala ze az lekar povedal vysledky.

misela147
autor
23. feb 2024

@janica_ volala sim Medirex a vraj vysledky nikdy nechodia do mailu, len ked je ti Baby Gen čiže pohlavie. Každopádne jej mozno sestrička zaškrtla aj to a zistila som ze jej vysledky prisli do mailu len ohladom pohlavia. Test si robila ten najvyšší Complete so všetkými doplnkovými testami.