icon

Ako riešiť opakujúce sa kvasinkové infekcie počas tehotenstva?

hama007
28. feb 2025

Ahojte
Mávate aj vy časté zápaly v pošve, konkrétne kvasinky? Mňa to trápi v podstate od začiatku tehotenstva. Som zúfalá. Doktorka tiež. Prejde to vôbec niekedy?! (rečnícka otázka)
Hneď ako doberiem lieky, asi po týždni to isté.

maartiinaa11
28. feb 2025

@hama007 nechcete skúsiť anionove vložky? Mne to v prvom tehotenstve pomohlo aspoň som mala ten pocit 😅 ale za vyskúšanie nič nedáte..

hama007
autor
28. feb 2025

@maartiinaa11 nepoužívala som ich ešte, ale vyskúšam.
Ďakujem za tip 🙂

mayra666
28. feb 2025

V tehotenstve mi to neprešlo. Ešte som s tým cvičila aj s anibalom 😀 Pár dní bol kľud po liečbe a potom zas a tak som aj rodila. Hneď po pôrode sa to upravilo.

mamutka
28. feb 2025

@hama007 tiež radim skúsiť Anionky. Podľa mňa mnoho žien by si aj s nimi pomohlo, ale lekári radšej dookola predpisujú to čo nefunguje. Uvidíš, možno pomôže, možno nie.

klaudia1702
28. feb 2025

Ja síce neporadím, som v 13 tt a ten istý problém. V pondelok mám poradňu, som zvedavá čo doktor vymyslí tentokrát, lebo po poslednej mastičke som mala pocit, že sa to zhoršilo.

hama007
autor
28. feb 2025

@klaudia1702 sucitim 😮‍💨

krasneleto
28. feb 2025

vyhybat sa sladkemu, bielej muke - to asi urcite vies... ked ta lieci liekmi.. a pomoze iba na chvilu... ucinny je oreganovy olej, naparovat sa nad petrzlenovou vnatou , vyplach bud riedenym octom alebo sodou bikarbonou- vsetko odkomunikovat ale lekarom radsej . zarad cesnak do stravy... skus probiotika . naparit sa nad imelom bielym a mysim chvostom ...

hama007
autor
28. feb 2025

@krasneleto sladké jem minimum. Aj z obmedzeného množstva som ďalej obmedzovala. S tou múkou je to také otázne. To musím obmedziť.
Probiotiká beriem, teraz som si objednala probiotiká určené špeciálne pre tehotné.
Oreganovy olej a jeho účinky ešte dostudujem a opýtam sa na to svojej gyn.
Ďakujem za rady 🙂