Ako riešiť problémy so stolicou počas tehotenstva?
Ahojte som 24tt uz asi od 5mesiaca má trápi nepravidelná stolica jeden den idem na wc no nevyprazdnim sa poriadne a potom idem az o 2 dni ale zas sa nevyprazdnim tak ako mám uz to potom prichadza do takého štadia že ma pycha v konečníku a mam bolesti v podbrušku, jem slivky ktore nepomahaju čo pomohlo vám? Dakujem🙏🏼
Lanové semienka pred každým jedlom. Požuť alebo pomlieť. Užívam detralex už druhý mesiac, nakoľko ma veľmi bolelo v konečníku a lekár na gynekológii zhodnotil že to môžu byt hemeroidy… pomáha mi to, chodím každé ráno. Jem pravidelne, vždy v rovnakých časoch…
Torecan ti predpiše tvoj gynekolog.
Ahoj aj mne sa to raz stalo keď som sa moc dopovala železom, ak ho berieš tak výsad 🙂 odporúčam nasadiť veeeela vlákniny najlepšie cakankovy sirup do sladkých jedál, ovocie zelenina mne Mega pomaha prezreta hruška… a takisto veľmi dôležitý je pohyb pretože ako sa vraví v zdravom tele zdravý duch a v preklade keď telo pracuje, pracujú aj čreva 😁 veľa šťastia
@radoslava1666 Sirup Lactulosa je skvelý. Mne nepomáhalo od polky tehu takmer nič,ani veľa vody,ovocia,či čipky. Jedine toto alebo Šaratica. 🤣
@thirstymonk Torecan je čípok alebo injekčná forma proti vracaniu.Na zápchu je Glycerínový čípok a nepredpusuje ho lekár,ale je volnopredajný v lekárni.
@radoslava1666 vypiť každé ráno na lacno polievkovú lyžicu pomletych ľanových semien zmiešaných s vodou.
Mne nepomohlo nic len glycerinove cipky, vsetko som skusala
Mne občas pomohla slivková šťava z DM, ale najviac mi pomohol Forlax. Užívam ho pravidelne a konečne nemám problém so stolicou.
@radoslava1666 ahoj s tým som mala problém aj ja a veľký keďže ma zapekalo aj s vysokých dávok magnezia čo som musela brat. Za mňa slivkova štava z dm. Alebo čaj na kojenie z dmky😃 jeden dúšok a utekala som na wc😃

@radoslava1666 ja som mala toto isté a pomohli iba čipky. Aj gyn. mi odporučila si ich kúpiť a teda užívať.