icon

Ako riešiť problémy so stolicou počas tehotenstva?

radoslava1666
6. nov 2024

Ahojte som 24tt uz asi od 5mesiaca má trápi nepravidelná stolica jeden den idem na wc no nevyprazdnim sa poriadne a potom idem az o 2 dni ale zas sa nevyprazdnim tak ako mám uz to potom prichadza do takého štadia že ma pycha v konečníku a mam bolesti v podbrušku, jem slivky ktore nepomahaju čo pomohlo vám? Dakujem🙏🏼

nikita151
6. nov 2024

@radoslava1666 ja som mala toto isté a pomohli iba čipky. Aj gyn. mi odporučila si ich kúpiť a teda užívať.

andaluzia12
6. nov 2024

Lanové semienka pred každým jedlom. Požuť alebo pomlieť. Užívam detralex už druhý mesiac, nakoľko ma veľmi bolelo v konečníku a lekár na gynekológii zhodnotil že to môžu byt hemeroidy… pomáha mi to, chodím každé ráno. Jem pravidelne, vždy v rovnakých časoch…

thirstymonk
6. nov 2024

Torecan ti predpiše tvoj gynekolog.

spanielka44
6. nov 2024

Ahoj aj mne sa to raz stalo keď som sa moc dopovala železom, ak ho berieš tak výsad 🙂 odporúčam nasadiť veeeela vlákniny najlepšie cakankovy sirup do sladkých jedál, ovocie zelenina mne Mega pomaha prezreta hruška… a takisto veľmi dôležitý je pohyb pretože ako sa vraví v zdravom tele zdravý duch a v preklade keď telo pracuje, pracujú aj čreva 😁 veľa šťastia

barbora237
6. nov 2024

@radoslava1666 Sirup Lactulosa je skvelý. Mne nepomáhalo od polky tehu takmer nič,ani veľa vody,ovocia,či čipky. Jedine toto alebo Šaratica. 🤣

cukrik305
6. nov 2024

@thirstymonk Torecan je čípok alebo injekčná forma proti vracaniu.Na zápchu je Glycerínový čípok a nepredpusuje ho lekár,ale je volnopredajný v lekárni.

chrumka333
6. nov 2024

@radoslava1666 vypiť každé ráno na lacno polievkovú lyžicu pomletych ľanových semien zmiešaných s vodou.

petamich
6. nov 2024

Mne nepomohlo nic len glycerinove cipky, vsetko som skusala

kika3321
6. nov 2024

Mne občas pomohla slivková šťava z DM, ale najviac mi pomohol Forlax. Užívam ho pravidelne a konečne nemám problém so stolicou.

liviiiiii
7. nov 2024

@radoslava1666 ahoj s tým som mala problém aj ja a veľký keďže ma zapekalo aj s vysokých dávok magnezia čo som musela brat. Za mňa slivkova štava z dm. Alebo čaj na kojenie z dmky😃 jeden dúšok a utekala som na wc😃