icon

Ako sa zbaviť vyrážok na vagíne v tehotenstve?

3. jún 2024

Ahojte. mam taky neprijemny problem, na okrajoch velkych pyskov mam tak 4-5 bolestivych pluzgierov. niektore su vacsie iba zdurene niektore mensie s hnisom ale len fakt minimum. som v 28 tt. uz raz sa mi toto stalo cca pred mesiacom a pol vtedy som si robila oplachy z repiku a alchemilky a davala si.fungicidin krem. bolo to extremne bolestove ale nejako to preslo. teraz to tu mam znova ale.neviem sa toho zbavit. boli to a nezabera fungicidin. dezinfikujem betadinom. kedze mam tehotensky vytok neustale nosim intimky, hygienu dodrziavam 100% intimky si menim kazdu hodinu a pol a nohavicky min. 3x denne, rano vecer sprcha ked to tak citim. prvy krat som si myslela ze to mam z holenia, zacalo to cca 2 tyzdne po holení a vlastne teraz 2.x taktiez 2 tyzdne po holeni. poradnu mam 15.6. momentalne ma doktorka dovolenku a este k tomu je dost podrazdena za vsetko, chcela som si to vyriesit sama.. na nete som si uz presla obrazky a clanky vsetkych moznych vyrazok ale ani jedno sa nepodoba na to moje. mam ich vyslovene na okrajoch pyskov. prosim zienky, mate niektora skuskenost? styk mame zakazany s muzom kedze som riziková a krvacala.
som atd. velmis a bojim ci to nebude herpes ale neviem odkial a ako by som ho chytila a na obrazkoch vyzera uplne inak ako to co mam ja. herpes su take male biele bodky ale ja mam riadne zdurene pupaky. moze to byt len z holenia? prosim poraďte mi.. dakuje.

anavixy
3. jún 2024

Ked neordinuje gynekolog, treba ist na pohotovost. V tehotenstve treba infekciu riadne riesit, nie svojpomocne, obzvlast na genitaliach.